Ateriakokonaisuudet

Krapihovi

Krapimenu

30.5.-28.8.2018

Krapin klassikoita suomalaisista puhtaista raaka-aineista
”tuotuna”  tähän päivään. Reseptivihkossa on talon tarina tallessa,
talon keittäjien, kokkien ja mestareiden tarina elää.


Pintasavustettua kukonpojanrintaa, Hauhalan hanhifarmin hanhenmaksaa ja seljankukkaa
****
Sieniliemi & savustettua siikaa
****
Suomalaista Limousin-härän sisäfilettä, parsaa, kesäperunaa ja pähkinävoita
 ***
Kuusenkerkkäsorbettia 
****
Suomalaisia pientilajuustoja ja Krapin hillokkeita
******
Porkkanakakkua, toffeecreme, sitruuna-tuorejuustoa ja samppanjasorbettia


 3 ruokalajia 59,00e / hlö (alku-, pää- ja jälkiruoka)

6 ruokalajia 69,50e / hlö

 

 

Viiniehdotuksia

  Alkumaljaksi Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti 9,00e/12cl

Alkuruoalle Bourgogne Cuvée Latour 2015, Louis Latour, Bourgogne AC 11,00e/12cl

 Liemelle Château Carsin L'Etiquette Grise 2016, Château Carsin, AC Bordeaux  10,20e/12cl

Pääruoalle Cono Sur 20 Barrels Cabernet Sauvignon 2014, Pirque Viejo Estate, Maipo Valley 12,30e/12cl

Juustolle Maury Vintage 2014, Mas Amiel, AC Maury 12,90e/ 8cl

Jälkiruoalle
Château Carsin Liquoreux, Château Carsin, AC Cadillac 10,60e/ 8cl

 

Tee pöytävaraus tästä

tai myynti@krapi.fi / p. 09- 274 84 290

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kesän herkuista Krapille!