Ateriakokonaisuudet

Krapihovi

Krapin Talvimenut
4.1.-21.3.2018


Krapimenu

Krapin klassikoita suomalaisista puhtaista raaka-aineista
”tuotuna”  tähän päivään. Reseptivihkossa on talon tarina tallessa,
talon keittäjien, kokkien ja mestareiden tarina elää.

 

Pintasavustettua Ylikartanon fasaaninrintaa 
Hauhalan hanhifarmin hanhenmaksaa ja mustaherukkaa

Mustajuurikeittoa 
savustettua siikaa

Hapankerma-punajuurisorbetti  

Valkohäntäpeuraa Punkalaitumen metsästä
perunablini, kaalia & pihlajanmarjakastiketta

Suomalaisia pientilajuustoja
Krapin hillokkeita

Puolukka-omenajäädykettä
mallaskinuskia

3 ruokalajia 59,00e / hlö; alku-, pää- ja jälkiruoka
6 ruokalajia 69,50e / hlö



Juomasuosituksia ja niiniehdotuksia

Alkumaljaksi
Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc,
Marlborough, Uusi-Seelanti 9,00e/ 12cl


Alkuruoalle
Château Carsin Liquoreux, Château Carsin, AC Cadillac 10,20e/ 8cl


Keitolle
20 Barrels Cono Sur Chardonnay 11,70e/ 12cl


Pääruoalle
Cono Sur 20 Barrels Pinot Noir 2015,
Casablanca Valley, Chile 12,00e / 12cl


Juustolle
Maury Vintage 2014, Mas Amiel, AC Maury 12,90e / 8cl


Jälkiruoalle
Brachetto d’Acqui 2016,  Braida di Giacomo Bologna,
Brachetto d’Acqui DOCG 7,50e/8cl

 

Lämpimästi tervetuloa Krapille
Pöytävaraukset: myynti@krapi.fi / p. 09- 274 84 290




 


Krapin talven maistelumenu

Menu
59,00e/ hlö

 
Talvi-iltojen pitopöytä
Blinit & mädit ja lisukkeet,
herkkuja syvistä vesistä, Krapin kellarista,
metsän kätköistä ja Krapin Palvaamosta


Pöytiin tarjoiltavat pääruokavaihtoehdot

Nojosniemen tilan härkäpapua
sipulia ja lehtikaalia
(vegaaninen)
tai
Siikaa
vihersimpukkaa, rapulientä ja fenkolia
tai
Valkohäntäpeuraa Punkalaitumen metsästä
perunablini, kaalia & pihlajanmarjakastiketta


Jälkiruokapöytä
Suomalaisia pientilajuustoja & hillokkeita
Mustaherukka-tuorejuustoleivos
Tummasuklaamoussea & suklaata
Pikkuleipiä & Käsintehtyä Karviaismarmeladia
Kahvia ja teetä


Juomasuosituksia

Alkumaljaksi
Kyrö Napue Gin Tonic 15,50e


Blineille ja kaloille
Champagne Mercier 12,50e/ 12cl

tai
olutta Akaalta;
Porco Bianco, American Wheat, Hopping Brewster, Akaa
8,00e/ 33cl

&
Ägräs Akvavit 12,50e/ 4cl

Kasvisruoalle
Château Carsin L'Etiquette Grise 2016, Château Carsin, AC Bordeaux  9,60e/ 12cl

tai
Siialle
Schiefer Riesling 2015, Van Volxem, Mosel 9,40e/ 12cl

tai
Peuralle
Cono Sur 20 Barrels Pinot Noir 2015, Casablanca Valley, Chile 12,00e / 12cl

tai
Juustoille ja jälkiruoalle;
Maury Vintage 2014, Mas Amiel, AC Maury 12,90e / 8cl


Kahvin kanssa
Krapin omenamehusta ”calvados” Apple Jack, Helsinki Distillery Company, 10,20e/ 2cl