Ateriakokonaisuudet

Krapihovi

Krapimenu

22.3.-29.5.2018

Krapin klassikoita suomalaisista puhtaista raaka-aineista
”tuotuna”  tähän päivään. Reseptivihkossa on talon tarina tallessa,
talon keittäjien, kokkien ja mestareiden tarina elää.


Pintasavustettua  kananpojanrintaa, Hauhalan hanhifarmin hanhenmaksaa ja Seljankukkaa
****
Sieniliemi & savustettua siikaa
****
Suomen alkuperäiskarjan härän ulkofilettä, perunaa ja pähkinävoita     
***
Koivunsilmusorbettia  
****
Suomalaisia pientilajuustoja ja Krapin keväthillokkeita
******
Porkkanakakkua, toffeecreme, sitruuna-tuorejuustoa ja samppanjasorbettia

3 ruokalajia 59,00e / hlö; alku-, pää- ja jälkiruoka
6 ruokalajia 69,50e/hlö


Viiniehdotuksia

  Alkumaljaksi Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti 9,00e/ 12cl

Alkuruoalle Bourgogne Cuvée Latour 2015, Louis Latour, Bourgogne AC 11,00e/ 12cl

 Liemelle Château Carsin L'Etiquette Grise 2016, Château Carsin, AC Bordeaux  9,60e/12cl

Pääruoalle Cono Sur 20 Barrels Cabernet Sauvignon 2014, Pirque Viejo Estate, Maipo Valley 12,00e/ 12cl

Juustolle Maury Vintage 2014, Mas Amiel, AC Maury 12,90e/ 8cl

Jälkiruoalle
Château Carsin Liquoreux, Château Carsin, AC Cadillac 10,60e/ 8cl



Tee pöytävaraus tästä

tai myynti@krapi.fi / p. 09- 274 84 290

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kevään herkuista Krapille!