Ateriakokonaisuudet

Krapihovi

Ateriakokonaisuudet Krapihovissa

30.8.2017-23.11.2017

Toivomme teidän vahvistavan valitsemanne menun
viimeistään kolmea arkipäivää ennen tilaisuuttanne Krapilla. Suosittelemme samaa menuta koko pöytäseurueelle
Kaikki annokset ovat täysin laktoosittomia.

Sorsamenu 59,50e

Alkuruuat Suomalainen Syksy–buffetista
***
Paahdettua sorsanrintaa, kurpitsa-tattipaistosta, suppilovahverolientä
ja Calvados-kastiketta
***
Krapin ruisleipä-omenapaistosta, vaniljajäätelöä ja kanelisiirappia

alkumaljaksi
GT Kyrö Napue
alkuruoalle
Krapin talon viinit Abruzzosta Italiasta
Kasaura Montepulciano d’Abruzzo DOC, Vignaiolo Zaccagnini 12cl
tai
Kasaura Pecorino d’Abruzzo DOC, Vignaiolo Zaccagnini, 12cl
pääruoalle
Château Carsin Cuvée Noire 2010, Château Carsin, AC Cadillac 12 cl
jälkiruoalle
Château Carsin Liquoreux, Château Carsin, AC Cadillac 8cl

Suosittelemamme juomakokonaisuus 42,00e/hlö

 
Syysretki 57,00e

Menu syksyn parhaimmista raaka-aineista
Kermaista maa-artisokkakeittoa, paahdettuja tatteja ja valkosipulivaahtoa
***
Yrteillä gratinoitua kuhaa, tattari-punajuuripaistosta, paahdettua savoijinkaalta ja lehtikaalimehua
***
Tummasuklaaterriiniä ja kirsikkahilloketta

alkumaljaksi
Krapin Hulttio
alkuruoalle
Château Carsin L'Etiquette Grise 2015,  Château Carsin, AC Bordeaux  12cl
pääruoalle
Julicher Riesling, Julicher Estate, Martinborough 12cl
jälkiruoalle
Maury Vintage 2013, Mas Amiel, AC Maury 8cl

Suosittelemamme juomakokonaisuus 43,30e/hlö

Pöytävaraukset:

TEE ONLINEVARAUS TÄSTÄ

Tai ota yhteyttä:
myyntipalvelu 09-274841 / myynti@krapi.fi

 

 



Eläköön Suomi 100-vuotta

Krapihovi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja aloittaa yhteistyön Suomen karjan elvyttämiseksi Torpparinlihan karjatilan kanssa. Suomen Härän taival ulottuu jo keskiajalle ja on olennainen osa maamme asutushistoriaa. Holman suku aloitti Krapin toiminnan lypsykarjatilana 1900-luvun alussa ja jatkoi kasvatusta 1980-luvulle saakka.

Eläköön Suomi menun valmistuksessa hyödynnetään raaka-ainetta mahdollisimman monipuolisesti ja menu tarjoaa
läpileikkauksen vuoden kiertokulusta, kotimaan parhaimmista raaka-aineista ja ensiluokkaisesta Suomen härän lihasta.

3 ruokalajia 48e/hlö
6 ruokalajia 69,50e/hlö


Eläköön 100-vuotias Suomi

Häränkylki-ankanmaksaterriiniä
vadelmaviinihyytelöä ja Krapin paistettua hapanleipää

Häränhäntä-juuresliemi ja
ylikypsää härän kylkeä

Krapin kirkasta omenahyytelöä
omenatislettä ja rapeaksi paahdettua kieltä

Haudutettua, revittyä härän paistia
tummaa viinikastiketta,
friteerattua palsternakkaa ja karpaloa

Kyytönmaitojuustoa
Krapin kuivattua omenaa ja kauden hilloketta

Krapin kukkia Suomelle;
sireeninkukkamarmeladia, mansikkasorbettia ja ruusunterälehtisiirappia


Viiniehdotuksia
suomalaisilta viinitiloilta ja viinintekijöiltä

  Alkumaljaksi Lehtikuohu – alkoholiton, Kontiomehu, Jakokoski 12cl / 5,50e
tai

Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc
, Marlborough, Uusi-Seelanti 12cl / 9,00e

Alkuruoalle Château Carsin Cuvée Noire 2010, Château Carsin, AC Cadillac 12 cl /10,30e

 Liemelle Château de Montfaucon, AC Côtes du Rhône Protégée  12cl / 8,30e

Omenalle Helinä Marjakuohuviini, Viiniverla Oy, Verla 12cl / 9,80e

Pääruoalle Julicher The 99Rows Pinot Noir, Julicher Estate, Martinborough 12cl / 12,10e

Juustolle Château Carsin Liquoreux, Château Carsin, AC Cadillac 8cl / 10,20e

Jälkiruoalle Château Carsin Liquoreux, Château Carsin, AC Cadillac 8cl / 10,20e