Eläköön Suomi 100 vuotta -menu

Ohjelmakeittiö Hella, kokkausta yhdessä

Eläköön 100-vuotias Suomi
Krapihovi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja aloittaa yhteistyön Suomen karjan elvyttämiseksi
Torpparinlihan karjatilan kanssa. Suomen Härän taival ulottuu jo keskiajalle ja on olennainen osa maamme asutushistoriaa
Holman suku aloitti Krapin toiminnan lypsykarjatilana 1900-luvun alussa ja jatkoi kasvatusta 1980-luvulle saakka.
 
Eläköön Suomi menun valmistuksessa hyödynnetään raaka-ainetta
mahdollisimman monipuolisesti ja menu tarjoaa läpileikkauksen vuoden kiertokulusta, kotimaan parhaimmista raaka-aineista
ja ensiluokkaisesta Suomen härän lihasta.

 
Krapin ruisleivällä paneroitua häränkylkeä ja ankanmaksaa,
vadelmaviinihyytelöä ja hapankermahyytelöä
Raja Riesling 2013, Raja, Phalz 78,00e
***
Häränhäntä-juuresliemi ja ylikypsää härän kylkeä
Château de Montfaucon 2014, AC Côtes du Rhône Protégée 52,00e  
***
Haudutettua, revittyä härän paistia, tummaa viinikastiketta, friteerattua palsternakkaa ja karpaloa
Julicher The 99Rows Pinot Noir 2013, Julicher Estate, Martinborough 75,50e
***
Krapin kukkia Suomelle; sireeninkukkamarmeladia, mansikkasorbettia ja ruusunterälehtisiirappia
Château Carsin Liquoreux 2010, Château Carsin, AC Bordeaux 48,00e/ 37,5cl