Hiihtolomapaketti

Hiihtoloma Krapilla

 

Hiihtoloman vietto Krapilla rakentuu tasokkaan hotellimajoituksen, savusaunan lempeiden löylyjen, blinibuffetin ja Tuusulanjärvellä ulkoilun ympärille. Yösi nukut rauhallisessa ja viihtyisässä hotelli Krapissa joka on rakennettu 100 vuotta vanhan tiilinavetan suojiin.

Pihapiiristämme löytyy myös Escape room jossa selvitetään Tuusulanjärven alueen varjelluinta salaisuutta. Ajan pakohuonepeliin voit varata huonevarauksen yhteydessä, hinta alkaen 70€/2henkilöä.
Krapilta on lyhyt matka ja hyvät liikenneyhteydet tehdä päivävisiittejä Helsinkiin, Jumbon kauppakeskukseen tai vaikka Tiedekeskus Heurekaan.

Tarjoamme hiihtolomaviikolle (ajalle 20-25.2.2017) majoituspaketin 85€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa. Pakettiin sisältyy;

* majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* savusaunan lempeät löylyt klo 14-17
* Blinibuffet ravintola Krapihovissa klo 17-21 välillä
* Herkullinen aamiaisbuffet

Varaukset Online varausjärjestelmästä , käytä kampanjakoodia: hiihtoloma niin näet mille öille tarjoushintaisia öitä on vielä jäljellä.

Meillä on myös mahdollisuus varata huoneeseen lisävuode tai varata huone vain omaan käyttöön. Mainitse varauksen yhteydessä mikäli sinulla on erityistoiveita. Tule nauttimaan talvesta Krapille ja Tuusulanjärvelle!

Hotelli Krapi, Rantatie 2, 04310 TUUSULA
+ 358 9 274841 hotelli@krapi.fi