Illallispöytä

Krapihovi

Talven Blinipöydästä blinejä ja mätejä lisukkeineen

44,00e/ hlö 4.1.-21.3.2018
lapset 5-12v 22,00e & lapset alle 5v ilmaiseksi

Talven perinteitä noudattaen blinipannut tirisevät Krapin keittiössä heti tammikuun alusta aina maaliskuun lopulle. Krapilla blinit paistetaan perinteisesti rapeiksi kirkastetussa voissa vanhoissa kuumissa valurautapannuissa. Taikinajuuri hapatetaan hyvissä ajoin ja sen perustana ovat hyvät luomujauhot niin tattarista kuin vehnästä.
Talvisten tuhtien blinien seuraksi tarjoamme mätejä sekä runsaan määrän herkullisia blinin lisukkeita jokaiseen makuun.  
Lisäksi talviseen tunnelmaan sopii palvaamamme Krapin Palvaamon lihat sekä talviset salaatit ja keitot.

Kaikki tuotteet ovat täysin laktoosittomia.

Katamme ma-pe -iltaisin klo 17-22.00 ja la-iltaisin klo 17-21 Ravintola Krapihovin ruokasaliin talvisten tuhtien blinien ja mätien lisäksi suomalaisia kaloja ja lihoja sekä salaattia.

Blinit & Blinin lisukkeet

Siian, muikun ja kirjolohen mätiä &
Blinejä ja voisulaa
Punasipulia, Smetanaa, Venäläistä Suolakurkkua,
Krapin puutarhan Hunajaa,
Mäntymäen luomutilan kananmunaa, Sienisalaattia,
Kurkku-jogurttisalaattia,
Piparjuurimarinoitua punajuurta ja Krapin palvilihatartar

Talven kylmistä vesistä- suomalaista luomuruokaa parhaimmillaan
Tyrnimarinoitua lohta ja tillikastiketta
Lempeästi savustettua luomuvalkosipulilla maustettua särkeä ja
Krapin puolukkasilliä
Salaatti fenkolipaahdetusta silakasta, tomaatista ja punasipulista

Maalta ja Krapin kellarista
Maa-artisokkavanukasta ja paahdettuja pähkinöitä
Punajuuri-Peltolan Blue- salaattia
Talven vihersalaattia:
marinoitua kurpitsaa, uuniluumuja ja omena-vinaigrettea
Paahdettuja kurpitsansiemeniä, krutonkeja ja hummusta Nojosniementilan härkäpavuista
Pikkelöityjä Tuusulan metsien suppilovahveroita

Metsän kätköistä ja Krapin Palvaamosta
Krapin Hirvipateeta ja karpalohilloketta
Metsärannan kotitilan possua Krapin Palvaamosta
Krapilla palvattua possunlapaa ja kurpitsahilloketta
Krapin omena-palvilihamakkaraa ja konjakkipuolukoita

Luomu maa-artisokkakeittoa ja rosmariiniä
(keitto vaihtuu päivittäin)
& Krapin luomuleipiä ja voita
***
Suomalaisia pientilajuustoja & hillokkeita
Mustaherukka-tuorejuustoleivos, Tummasuklaamoussea & suklaata
Pikkuleipiä & Käsintehtyä Karviaismarmeladia
Kahvia ja teetä

(Pidätämme oikeuden muutoksiin)

Pöytävaraukset p. 09-274 84 290 / myynti@krapi.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Ruokapöytä kertoo talon tarinan

Hyvään ruokaan laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän. Keittiössä syntyy talon sielu, makuja ja hyvää mieltä... …huolenpitoa.
Olkaa hyvä, maistakaa ja maistelkaa…Krapin ruokasaliin on katettuna herkullinen tarina suomalaisesta keittiöstä.

Ruokalistan pääruoat Blinipöydän yhteydessä


 15e/annos ruokalistalta


Nojosniemen tilan härkäpapua
sipulia ja lehtikaalia
(vegaaninen)
23,50e
Château Carsin L'Etiquette Grise 2016, Château Carsin, AC Bordeaux   9,60e/12cl
                               

Siikaa
vihersimpukkaa, rapulientä ja fenkolia
31,50€
Schiefer Riesling 2015, Van Volxem, Mosel, 9,40e/ 12cl
    

Valkohäntäpeuraa Punkalaitumen metsästä
perunablini, kaalia & pihlajanmarjakastiketta
32,50€
Cono Sur 20 Barrels Pinot Noir 2015,
Casablanca Valley, Chile  12,00e / 12cl