Illallispöytä

Krapihovi

Ravintola Krapihovin Kevätpöytä 3.4.-29.5.2018

Kevät on uuden odotusta, kun ensimmäiset vihreät versot puskevat lumen alta ja rohkeimmat yrtit ja sienet työntyvät lumen kostuttamasta mullasta. Silloin pöytään katetaan versovaa vihreää, kesän odotuksen värejä, pääsiäisherkkuja, karitsaa ja yrttejä. Katamme kevään aitoja suomalaisia makuja Ravintola Krapihovin ruokasaliin maalis-toukokuussa.

44,00e/ hlö
lapset 5-12v 22,00e & lapset alle 5v ilmaiseksi
ma-pe -iltaisin klo 17-22.00 ja la-iltaisin klo 17-21

Kaikki tuotteet ovat täysin laktoosittomia.

Kevään kuohuvista koskista ja meren ääreltä
Lasimestarin lohta, Siiderisilliä, Pielisen tomaattimarinoitua muikkua & tilliperunoita
Kylmäsavulohi-kermahyytelöä ja mätiä
Tilli- & sitruunagraavattua siikaa ja villiyrttikastiketta
***
Maalta ja Krapin kellarista
Vihersalaattia & versoja & raparperivinaigrettea
Kevätsalaatti; paahdettua perunaa, parsaa, tomaattia, viiriäisen munia & karkeaa Dijon-sinappikastiketta
Marinoituja pieniä tomaatteja
Inkiväärillä maustettua kevätkaalia
Pinaattipaistosta, paahdettuja kasviksia ja vuohenjuustoa
Korvasienipiirakkaa & kevätsipulikastiketta

Metsän kätköistä ja Krapin Palvaamosta
Krapilla palvattua Ahvenanmaan karitsapaistia & paahdettua valkosipulikastiketta
Krapin palvattua yrttimarinoitua Viskilän tilan Kukonharjan kukonpoikaa ja pikkelöityjä luomusiitakesieniä
***
Krapin Timjami-karitsamakkaraa & sinappia ja puolukkasurvosta
***
Parsakeittoa ja viherversoja (keitto vaihtuu päivittäin)
& Krapin luomuleipiä, voita ja levitettä
***
Suomalaisia pientilajuustoja ja Krapin hillokkeita
Tyrniporkkana- , Karhunvatukka-rosmariini- ja raparperi-sitruunaruohohilloketta

Punaherukkamoussekakkua   
Raparperi-vaniljakiisseliä & kermavaahtoa
Krapin omaa marenkia, vaahtokarkkia ja nougatia
Pikkuleipiä
Kahvia & teetä

(Pidätämme oikeuden muutoksiin)

Ruokapöytä kertoo talon tarinan. Hyvään ruokaan laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän. Keittiössä syntyy talon sielu, makuja ja hyvää mieltä... …huolenpitoa.
Olkaa hyvä, maistakaa ja maistelkaa…Krapin ruokasaliin on katettuna herkullinen tarina suomalaisesta keittiöstä.

Tee pöytävaraus tästä

tai myynti@krapi.fi / p.09-274 841

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kevään herkuista Krapille!

 

 




Ruokalistan pääruoat Kevätpöydän yhteydessä


 15e / annos ruokalistalta Kevätpöydän yhteydessä


Sienipiirakkaa, vihreää parsaa, kevään kasviksia
 ja sesaminsiemen-yrttikastiketta (vegaaninen)

tai

Kirveliliemessä haudutettua kuhaa, paistettuja perunoita 
hernepyrettä ja valkoviini-hollandaise

tai

Suomen alkuperäiskarjan härän ulkofilettä, perunaa ja pähkinävoita

 

Juomasuosituksia

Juomasuosituksia maisteltavaksi

Alkumaljaksi Kyrö Napue Gin Tonic 15,50e
***
Alkupaloille Champagne Pannier Sélection Brut 12,50e/ 12cl
tai
olutta Mathildedahlista; Kyläpanimon Kevät – viherherukka-Saison 8,00e/ 33cl
&
Ägräs Akvavit 12,50e/ 4cl
***
Kasvisruoalle Château Carsin L'Etiquette Grise 2016, Château Carsin, AC Bordeaux  9,60e/ 12cl 
tai
Kalalle Schiefer Riesling 2015, Van Volxem, Mosel 9,40e/ 12cl
tai
Härälle Cono Sur 20 Barrels Cabernet Sauvignon 2014,  Pirque Viejo Estate, Maipo Valley 12,00e / 12cl
***
Juustoille; Maury Vintage 2014, Mas Amiel, AC Maury 12,90e / 8cl
***
Jälkiruoalle Brachetto d’Acqui 2016, Braida di Giacomo Bologna, Brachetto d’Acqui DOCG 7,80e/8cl

Kahvin kanssa Krapin omenamehusta ”calvados” Apple Jack, Helsinki Distillery Company, 10,20e/ 2cl