Joogaviikonloppu

IRTI ARJESTA HOTELLIPAKETIT

Joogaviikonloppu

- hyvinvointia, energiaa, iloa ja elinvoimaa

Krapin ensimmäinen joogaviikonloppu järjestettiin tammikuussa 2015.
Heti ensimmäisen viikonlopun jälkeen saatu palaute varmisti että  joogaohjaaja Sirkku Palmuaron ja Krapin palvelut muodostivat ainutlaatuisen kokonaisuuden.
Kokonaisuuden joka takasi osallistujille elämyksiä, onnistumisia, oivalluksia, rentoutumista, kulinaarisia nautintoja ja uutta puhtia joogan parissa.

Joogaviikonloppu Krapilla 26.-27.01.2019

(3.-4.11.2018 kurssi peruttu)

"Tämä viikonloppu on suunnattu sinulle, joka jo omaat ainakin hieman joogakokemusta, ja haluat nyt syventää harjoitustasi ja käsitystäsi asanasta yksilöllisessä opetuksessa. ”
Krapin joogaviikonloppu sisältää dynaamisia harjoituksia, restoratiivisia, palauttavia osioita, syvvenyttäviä asanoita sekä rentoutusta hengitysharjoituksin. 
Lisäksi pääset nauttimaan palauttavista ja eheyttävistä mielikuvarentoutuksista ja saat hyvän olon suggestioita arkeesi mukaan vietäviksi. Viikonloppu sisältää ravintola Krapihovin maukkaat, puhtaista raaka-aineista valmistetut lounaan ja illallisen lauantaina sekä keittolounaan sunnuntaina kurssin päätteeksi.
Vierailu Krapin savusaunassa ja pulahdus Tuusulanjärveen kruunaa tämän energisoivan ja rentouttavan viikonlopun. 
Tule yksin tai yhdessä! 


Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista:https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/HTML/?uri=CELEX:32015L2302