Juhlan taikaa

Ajankohtaista

Talvessa on juhlan taikaa!

Talvi on tunnelmallisten perhe- ja ystäväjuhlien aikaa. Juhlahetki kestää hetken, mutta sen muisto ja merkitys pysyy ikuisesti. Monet asiat elämässä ovat pienen juhlan arvoisia!

Krapilla on tarjolla erikokoisia ja -hintaisia tiloja, joita varaamme yksityistilaisuuksiin. Katamme tilaan oman viehättävän juhlaruoan ja juomat. Esimerkiksi ihana yksityistilaisuus kotoisan juhlavassa Ali-Tuvassa herkullisella Aittojen juhlat -kokonaisuudella alkaa alle 50e/aikuinen kun juhlimassa on vähintään 15 aikuista. Juhlatiloja on erikokoisia alkaen 10 henkilön seurueesta aina yli sadan henkilön seurueisiin. Kokenut myyntipalvelumme keskustelee mielellään kanssanne juhlatoiveistanne ja etsii kanssanne parhaan kokonaisuuden!

Talvitarjous

Kun varaat yksityisjuhlan omaan juhlatilaan tammi-huhtikuussa, tarjoamme seuraavan arvolahjan kaupantekijäisenä:

Kun tilaisuuden toteutunut arvo vähintään 950e, lahjakorttina illallinen tai lounas kahdelle Krapihovin kuuluisassa Viiden vuodenajan noutopöydässä (voimassa 2.5. – 22.11.2018).

Kun tilaisuuden toteutunut arvo on vähintään 3000e, lahjakorttina 1h hemmottelusauna hotellin pikkusaunassa + Krapihovin Viiden vuodenajan pöytään kahdelle + pullo talon viiniä tai muuta juotavaa. (voimassa 2.5. – 22.11.2018).

Kun tilaisuuden toteutunut arvo on vähintään 4500e: lahjakortti upeaan Yön yli herkutellen -hotellipakettiin kahdelle (voimassa viikonloppuisin 2.5. – 22.11., mahdolliset rajoitetut viikonloput tarkistettava hotellilta)

Lisää tietoa antaa Krapin myyntipalvelu, 09274841 / myynti@krapi.fi

Tervetuloa juhlimaan kevättalvea Krapille!