Kevään juhlapöytä

juhlien viisi vuodenaikaa

Krapin juhlapöytä kevät 2018

22.3. – 29.5.2018

Valitse alta 10 alkuruokaa
Siiderisilliä
Lasimestarin lohta
Pielisen tomaattimarinoitua muikkua
Kylmäsavulohi-kermahyytelöä ja mätiä
Tilli-sitruunagraavattua siikaa ja villiyrttikastiketta
Kevätsalaatti; paahdettua perunaa, parsaa, tomaattia, viiriäisen munia & karkeaa Dijon-sinappikastiketta
Marinoituja pieniä tomaatteja
Inkiväärillä maustettua kevätkaalia
Pinaattipaistosta, paahdettuja kasviksia ja vuohenjuustoa
Korvasienipiirakkaa & kevätsipulikastiketta
Krapilla Palvattua Rintalan tilan luomulammasta & paahdettua valkosipulikastiketta
Krapin palvattua yrttimarinoitua Viskilän tilan
kukonharjan kukonpoikaa ja
pikkelöityjä luomusiitakesieniä
Yrttipaahdettuja & grillattuja vihanneksia,
mozzarellajuustoa ja balsamicosiirappia
Rintalan tilan luomukaritsasta tehtyä
timjami-karitsamakkaraa & puolukkasurvosta

Hintaan kuuluu lisäksi:
Vihersalaattia & versoja & raparperivinaigrettea
Keitinperunoita
Krapin luomuleipiä, voita ja levitettä


Valitse yksi pääruoka
- toinen pääruoka +6e/hlö

Savustettua härän paahtopaistia
kuusenkerkkä-punaviinikastiketta, timjamiperunoita ja kevään vihanneksia 
tai
Hiillostettua siikaa ja rapukastiketta
fenkolia ja tilliperunoita
tai
Grillattua parsaa. perunapaistosta
vuohenjuustoa ja yrttipestoa


Jälkiruokana
Pikkuleipiä ja marmeladia
Kahvia ja teetä


Hääkakku, valitse listalta
Krapin kinuski-marjakermakakku
Mansikka-marenkituorejuustokakku
Mustikka-karhunvadelmakermakakku
Tummasuklaakakku

Ruokajuomana jäävesi ja lapsille sekamehu

Kattauksessa valkeat kangasliinat, valkeat kangasservietit, tuikut tai pitkät kynttilät ja  menukuvaus noutopöydässä. Käytettävissä kirkaslasiset pienet maljakot. Lisäpalveluna saatavilla menukortit ja kauden väriset inkaliljat eli alstroemeriat.

Hinta

Menu kokonaan buffetista 53e/aikuinen
Menu pääruoka pöytiin tarjoiltuna 59e/aikuinen
Menu lapsille 5-12v aina 25e/lapsi
Alle 5-vuotiaat ovat ilmaisia kunniavierait

Menukortti taitettu A4 1e/kpl
Kauden inkalilja 2e/kpl