Kokkausta yhdessä

IRTI ARJESTA HOTELLIPAKETIT

Yön yli & yhdessä kokkausta

Viimeinkin ohjelmakeittiön Hellan ovet aukeavat myös viikonloppuvieraillemme. Järjestämme ohjelmakeittiö Hellassa kaksi kokkausiltaa 17.3. ja 21.4. Mukaan mahtuu 8-20 kokkaajaa.

Ohjelmakeittiö Hellan sydämessä, kokit kertovat ja kaikki kokkaavat! Herkullinen neljän ruokalajin menu valmistuu yhdessä ja valloittavat viinit viimeistelevät aterian. Mukana illassa ovat Krapin kokki ja Hellan isäntä jotka ammattitaidollaan johdattavat valmiit annokset pöytään ja täydentävät ruokahetken viinien esittelyllä. Osallistujat saavat mukaansa reseptivihkon valmistetusta menusta.

Suosittelemme lämpimästi tätä iltaa kaikille hyvän ruuan ystäville. Minkäänlaista osaamista ei kuitenkaan tarvitse olla ennestään, työ tekijäänsä opettaa.
Ilta Hellassa on elämys; herkullinen makumatka kera viinien ! 

Päivän kulku:

klo 14 hotellihuone on valmis käyttöönne
(klo 14-18 vieraat voivat varata oman saunavuoron hotellin asiakassaunasta tai vierailla vaikka taitelijakoti Halosenniemessä Tuusulan Rantatiellä  )

klo 18 ilta alkaa ohjelmakeittiö Hellassa. Ensin nostetaan malja hyvälle ruualle. Käydään yhdessä menu läpi ja illan kulku, jaetaan työt ja aloitetaan kokkaus. Kokkauksen aikana tarjoilija huolehtii kokkausjuomien riittävyydestä.

n. klo 20 istutaan pöytään ja aloitetaan ruokailu. Krapin kokki ja Hellan isäntä annostelevat ja tarjoilevat annokset pöytiin. Hellan isäntä kertoo ennen ateriaa menun viinivalinnoista.  

n. klo 22 Kiitos ja hyvää yötä, kokit poistuvat Hellasta täydellä vatsalla.

21.4. kokataan Hellan kevätmenu  

Ohjelmapaketin hinta on 198€ / vieras 
Hintaan sisältyy majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa & hemmotteluaamiainen, Hellan drinkki, kokkaus, menu, reseptikansio mukaan otettavaksi ja viinien esittely . Ruokajuomat veloitamme erikseen.

Ohjelmapaketin hinta on 145€ / vieras ( ilman majoitusta )
Hintaan sisältyy hellan drinkki, kokkaus, menu, reseptikansio mukaan otettavaksi ja viinien esittely . Ruokajuomat veloitamme erikseen.   

Kurssi toteutuu mikäli osallistujia on min. 8 henkilöä. Ohjelma maksetaan viikko ennen tapahtumapäivää.
Ilmoittautuminen on sitova.  

Varaukset: Varauskanavasta 24/7
Hotelli Krapi + 358 9 274841 hotelli@krapi.fi