Krapi, aitoja kohtaamisia

Viitenä vuodenaikana, parasta Suomea

Tänä päivänä Krapin herkullinen tarina elää keittiössä. Se syntyy vuodenaikojen kiertokulusta, puhtaista suomalaisista raaka-aineista ja talon historiasta. Hyvään ruokaa laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän.

Ravintola Krapihovin lisäksi pihapiirin puistossa on Palvaamo, Aitta, Alitupa, Viinikellari, Ravintola Mankeli & kesäterassi, Hotelli vanhassa navetassa sekä kesäteatteri. Golfkentän läpi mutkittelevan tien päässä Tuusulanjärven rannalla lämpiää savusauna.

Krapi on aito suomalainen kattaus… käsityönä huolella valmistettua ruokaa ja huolenpitoa tunnelmallisessa miljössä. Koko soppa maustettuna alueen rikkaalla historialla sekä elävällä kulttuurilla.Pöytään katetaan herkkua, huolenpitoa ja välittämistä, jokaiseen makuun koko sydän. Näin on Krapilla tehty aina, ruokapöytään on istuuduttu enemmän kuin syömään.

 

Krapin Missio
Rakennamme aitoa,
huolenpidon, makujen ja tarinoiden Krapia
palaksi parasta Suomea.