Krapi perhehuone

HUONEET

Krapin perhehuone -pienille ja isoille perheille

 

Krapin perhehuoneet sijaitsevat hotellin 1. kerroksessa. Näkymä hotellihuoneesta on golfkentälle. Huoneessa on parkettilattiat, oma kylpyhuone suihkulla ja wc:llä, hiustenkuivain, työpöytä, taulu-tv, puhelin, minibaari ja ilmainen nopea wlan-yhteys. Silitysraudan voi lainata vastaanotosta.

Perhehuone 2 aikuista ja 1 lapsi (5-12vuotias) 
kolme sänkyä ( sängyt erillään tai kaksi sänkyä yhdessä ja yksi erillään)

Perhehuone 2 aikuista ja 2-3 lasta (5-12vuotias)   
Kaksi erillistä huonetta yhdistettynä väliovella; tilava Krapi Superior ( leveä parivuode) ja Comfort -huone ( 2-3 sänkyä erillään tai yhdessä). Molemmissa huoneissa on oma sisäänkäynti, väliovi huoneiden välissä ja omat kylpyhuoneet ja televisiot. Krapi Superior-huoneessa lisäksi kylpyamme, kylpytakit ja tossut sekä oma Nespressokeitin ja vedenkeitin.

Alle 5-vuotias lapsi majoittuu Krapilla veloituksetta mikäli nukkuu vanhempien kanssa samassa sängyssä tai pinnasängyssä.
Pinnasänky mahtuu kaikkiin huoneisiin. Pinnasänkyjä on kuitenkin rajoitettu määrä joten varaattehan myös pinnasängyn etukäteen. 

Huonehinta sisältää aina buffetaamiaisen sekä oman saunavuoron hotellin asiakassaunassa. Vastaanotossa on myös mikro jossa voi lämmittää lastenruokia.

 

 Tiedustelut ja varaukset:
Hotelli Krapi, Rantatie 2 , 04310 Tuusula, Suomi
+ 358 9 274841 / hotelli@krapi.fi