Krapin Joulukirje

Uutiskirje

Krapin joulupöydässä on aito, joulun tunnelma

Savusaunasta joulupöytään, joulupöydästä Pajaan Klubille. Kokkausta Hellassa tai omat juhlat Aitassa. Joulupukin paja on mullin mallin, mitä vielä... vaihtoehtoja on kokonaisen Joulumaan verran.

Joulun ihanat maut pysyvät ja täydentyvät

Joulupöytä Krapihovissa, voiko kotoisampia makuja ollakaan. Uunit hohkavat ympäri vuorokauden kypsyttäen kinkkuja, laatikoita ja maustelimppuja jouluisan kuukauden lounas- ja illallispöytiin sekä perinteisiin joulumyyjäisiin.
Keittiöpäällikkö Anna Osmani tietää hyvin, että joulun ihmiset haluavat nauttia tuttuun tapaan, kukin omista mieliherkuistaan nauttien. Hänen suunnittelemansa menu kunnioittaa jatkuvuutta.

 -Perinteet ovat se Krapin juttu ja tarina. Joulupöytä muuttuu menuistamme rauhallisimpaan tahtiin. Siihen on vuosikymmenten saatossa kiteytynyt kokonaisuus herkkuja, joista kaikki sopivat kaikkien kanssa, Osmani hymyilee.

Ei ole joulumakkaran ylittänyttä
Joulumakkaran resepti pysyy asiakkaiden vaatimuksesta samana vuodesta toiseen. Muina kausina Krapin oma pihapalvaamo kehittelee uusia kausimakkaroita.  Joulun aikaan sen sijaan valmistetaan perinteinen makkaramassa sianlihasta, punaviinistä ja talon omasta maustesekoituksesta.
Moni tuttu tuleekin ravintolaan syömään nimenomaan joulumakkaraa ja ostaa sitä myös Krapin puodista tai myyjäisistä. Ennen aattoa menekki nousee 600 kiloon. Samoin palvaamon tuhdin makuinen maksapasteija ja kylmän keittiön raikas kylmäsavulohiterriini katoavat nopeasti pöydästä ja puodista.  
Puodin ja myyjäisten menestystuotteita ovat myös huolella valmistetut perinteiset laatikot imelletty perunalaatikko, lanttulaatikko ja porkkanalaatikko. Ennakkotilaus on suositeltava!

Onko aronialla pitoa?
Entä mitä syntyi keittiöpäällikkö Osmanin facebookiin laittamasta marja-aroniahaasteesta? Tummanpuhuvia, antioksidanttirikkaita marjoja pursusi keittiölle ilahduttavasti.

Hillokkeisiin kallellaan olevan keittäjän käsissä niistä syntyy luonnollisesti aroniahilloketta, joka saa napakkaa hapokkuutta omenasta tai raparperista. Hilloketta voi joulun alla nauttia vaikkapa juustojen tai kalkkunarinnan sekä perinteisen maksapasteijan seurana.

Aroniahilloke ja päärynä-saksanpähkinähillo ovat vuoden 2017 uutuuksia joulupöydässä. Aika näyttää, lunastavatko ne vakipaikan Krapin herkkujen kokonaisuudessa. Maistamalla itse voit äänestää!

TALVI

Krapin talvi alkaa 4.1.2018

KRAPIHOVIN BLINIPÖYTÄ LOUNAALLA JA ILLALLISELLA

TALVITARJOUS, SAVUSAUNASTA BLINIPÖYTÄÄN

Tiedustelut ja varaukset

Krapin myyntipalvelu
09274841 / myynti@krapi.fi

Savusaunasta Joulupöytään

Aidon savusaunan löylyt Tuusulanjärven rannalla
Krapin Savusaunassa 2 h ja illallinen Krapihovin Joulupöydästä
89,00e / hlö / 9-12 hengen seurueille
86,00e/ hlö/ 13-18 hengen seurueille
82,00e/ hlö/ 19-25 hengen seurueille