Krapin syyskirje

Uutiskirje

ELOKUUSTA KOHTI SYKSYÄ

Kesä taittuu kohti syksyä, toki vielä on lämpimiä päiviä jäljellä.
Syksyn sato kypsyy maalla ja metsissä. Torstaina 3.9. katetaan Krapin syys-pöytä ja muut loppukesän herkut. Omenasadosta tehdään Krapi "Calvadosta", marjoista kauden makeimmat herkut. Hunajakennoista
on jo purkitettu oman puutarhan hunajaa. Pikkuhiljaa alamme suunnittelemaan jo Joulua.


KRAPIHOVIN SYYSPÖYTÄ KATETAAN 3.9. ALKAEN, NYT MYÖS LÄMMINRUOKA KATETAAN RUOKASALIIN

LOCAL WILD FOOD CHALLANGE KRAPILLA 12.9.

RAVINTOLA MANKELIN KESÄÄ JÄLJELLÄ VIELÄ MUUTAMA PÄIVÄ. MANKELIN KESÄ PÄÄTTYY 30.8.

SYYSKUUSTA KEVÄÄSEEN RAVINTOLA MANKELI ON VARATTAVISSA YKSITYISTILAISUUKSIIN

JOOGAVIIKONLOPUT JATKUVAT 26.9.

MINILOMA KRAPILLA, HOTELLIN SYYSPAKETIT

KRAPIN OMENAPUUTARHAN HUNAJASATO MYYNTIIN KRAPIKAUPPAAN

HOTELLIN AINOHUONE KERTOO RANTATIEN TARINAA

SYKSYN YLEISÖVUOROT SAVUSAUNALLA

 

Löydät Krapin myös: 
facebookista ja instagramista