Krapin syyskirje

Uutiskirje

 Krapin syksy

Juuri nyt Krapin syksyssä tapahtuu paljon. Monta rautaa on
tulessa ja kattilaa kuumana. Pajan rakennustyöt ovat täydessä käynnissä,
syksyn satoa korjataan ja syysherkkuja kokkaillaan.
Krapi Jazz-viikonloppu ja Wild Food challenge lähestyvät.
Jouluakin jo suunnitellaan ja Suomi 100 -vuotta teemoja työstetään.
Tervetuloa pistäytymään Krapilla, syksy on herkullista aikaa.

 SYKSY KRAPIN RUOKASALISSA

KRAPI JAZZ  30.9 - 2.10.

WILD FOOD CHALLENGE  1.10.

SUOSITTU SALMEN JA MATIN MENU TARJOLLA
VIELÄ SYKSYN AJAN

PAJAN RAKENNUSTYÖT EDISTYVÄT NYT VAUHDILLA

KRAPIN PAJAN PAKOHUONE AVATAAN
LOKAKUUSSA RIIHEEN

HOTELLI KRAPISSA YÖN YLI
MAKUMATKALLA

WINE MAKER`S DINNER KRAPIHOVISSA
Carlos Delagen paikalla 29.9.

 Seuraavassa kirjeessä lokakuussa lisää Krapin pajasta, tunnelmia tulevasta hotelliremontista, Suomi 100-vuotta teemoja Krapilla sekä
tammi-helmikuun huipputarjous.