Krapin viisi vuodenaikaa Kevät

Ohjelmakeittiö Hella, kokkausta yhdessä

Kevään makuja ja värejä

Halstrattua lohta
kukkakaalipyrettä, tilli-smetanajäätelöä ja kultaherneenversoja
Mâcon La Roche Vineuse 2015,
Olivier Merlin, Mâcon La Roche Vineuse AP
66,50e


Fenkolimaidossa haudutettua valkoista parsaa,
hollandaise-kastiketta,
männynkerkkä-yrttisalaattia ja mallasleipää
Schiefer Riesling 2015, Van Volxem, Mosel
66,00e

    
Karitsan ulkofilettä
salaatti Nojosniemen tilan härkäpavuista, valkosipulia ja sauce verte
Valserrano Reserva  2010, Viñedos y Bodegas de la Marquesa,
S.L. DOCa Rioja 59,50e
tai
Camins del Priorat 2015/2016,  Alvaro Palacios, Priorat DOQ
72,00e

Vaaleanpunaista marenkia ja mansikkaa
luomurahkaa ja raparperivoita
Brachetto d’Acqui 2016,  Braida di Giacomo Bologna,
Brachetto d’Acqui DOCG
36,50e