Lounaspöytä

Krapihovi

Ravintola Krapihovin Syyspöytä
30.8. – 24.11.2017

Katamme syksyn suomalaisia herkkuja maalta, mereltä ja metsästä
lounaalla noutopöytään Ravintola Krapihovin ruokasaliin
Syksy on sadonkorjuun aikaa. Silloin parasta satoa kerätään puutarhasta ja metsästä. Sadonkorjuun herkkujen lisäksi pöytään katetaan silliä ja silakkaa ja metsän riistaa.

ma – pe klo 11-15 & la 12 – 16 & su 13-15
(Sunnuntait 1.10. – 19.11. suljettu ja lauantai 4.11.Pyhäinpäivänä suljettu)

neljä ateriaa
koko lounas 39,50e / ma-la & 42,50e/ sunnuntaisin
alkuruoat ja jälkiruoat 28,00e / ma-la & 30,00e/sunnuntaisin
keitto, lämminruoka ja jälkiruoka 28,00e / ma-la & 30,00e/sunnuntaisin
jälkiruoat 9,50e
lapset 18,50e / 5-12v & alle 5v ilmaiseksi

esimerkki yhden päivän lounaskokonaisuudesta,
keitto ja pääruoat vaihtuvat päivittäin

Kirkkaista järvistä & meren pauhuista
Smetanasilliä, punajuurisilliä, rakuunasilakkaa ja keitinperunoita
Sokerisuolattua ja havuilla maustettua lohta & hovimestarinkastiketta
Öljyssä kypsennettyä haukea & kynsilaukalla maustettua tuorehernepestoa

Krapin Palvaamosta
Krapilla palvattua Hauhalan hanhea & kirsikkachutney
Krapilla palvattua peuran paistia & säilöttyä punasipulia
Krapilla palvattua luomupossua ja pihlajanmarja-omenahilloketta
Syksyisestä puutarhasta
Paahdettua kaalisalaattia, karpaloita ja valkopapupestoa
Piparjuuri-perunasalaattia
Kukkakaalipikkelssiä & Sinappista valkosipuli-kurkkurelissiä
Vihersalaattia & Krapin mustikka-viinietikkaa
Marinoituja paahdettuja punajuuria, juureslastuja ja herkkutattimoussea
Kurpitsapiirakkaa ja vuohenjuustokastiketta

Krapin riistamakkaraa, Krapin sinappia & puolukkaa
Kermaista maa-artisokkakeittoa (keitto vaihtuu päivittäin) & Krapin luomuleipiä ja voita

Syksyn makeutta
Vaniljaista tyrni-omenakiisseliä, Kirsikkapiirasta & kanelikermaa, kahvia ja teetä
Suomalaisia pientilajuustoja & Krapin syksyisiä hillokkeita

Ruokapöytä kertoo talon tarinan. Hyvään ruokaan laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän. Keittiössä syntyy talon sielu, makuja ja hyvää mieltä... …huolenpitoa.
Olkaa hyvä, maistakaa ja maistelkaa…Krapin ruokasaliin on katettuna herkullinen tarina suomalaisesta keittiöstä.

TEE PÖYTÄVARAUS TÄSTÄ

Tervetuloa!

p.09-274 84 290 / myynti@krapi.fi
Pidätämme oikeuden muutoksiin

Lämpimästä pöydästä

maanantai / linnut, riistalinnut; fasaani, peltopyy, hanhi, viljakalkkuna ja sorsa

tiistai / possu; syksyistä sianniskaa, ylikypsää possua - lihaa maukkaimmillaan

keskiviikko / karitsa; syksyiset padat ja paahtopaistit maukkaasta kotimaisesta karitsasta

torstai / nauta; suomalaista naudanlihaa vuodenajan mukaan

perjantai / kala; tuoreita kalaelämyksiä kotimaisesta saaliista, hauki, kuha, ahven, siika, nieriä ja taimen

lauantai & sunnuntai / riista; perinteisiä riistareseptejä Krapilta ja maailmalta -peura, poro ja hirvi

(kasvisruokavaihtoehto tarjoillaan lautasannoksena)