Yön yli Krapilla & makumatka

Krapihovin pitopöytä tarjoaa kauden makuja autenttisessa maalaistaloympäristössä. Krapin runsas pitopöytä on vahvasti tätä päivää: vapaus valita ja lupa koota lautaselle parasta Suomea. Katettuna vieraita varten on ajatuksella valittuja ja valmistettuja makupaloja, joiden kautta suomalaisten pientilojen raaka-aineet kohtaavat mielen ja kielen.

Täällä kasvaneille modernin pitopöydän tutut makumuistot sekä kertautuvat että sulautuvat vastustamattomasti uusiksi ja yllättäviksi tuttavuuksiksi. Ulkomaalaisen ruokavieraan tarttuessa haarukkaansa se kuljettaa hänet eläytymään Suomen arktiseen luontoon ja nykyaikaiseen vastuulliseen ruokaosaamiseen.

Ruoka virittää aistit vastaanottavaisiksi nauttimaan. Krapissa näkö, tunto ja tuoksu ovat linjassa makujen kanssa: ne luovat aidon elämyksen maatilan ja luonnon parhaista antimista autenttisessa ja vieraanvaraisessa miljöössä.

Iltaa illallisen jälkeen voit jatkaa Krapin Pajalla. Koko ohjelmiston löydät täältä.


 Makumatka paketti sisältää

•    yhden yön majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vanhan tiilinavetan suojissa
•    Viiden vuodenajan pitopöydän ravintola Krapihovissa
(syksy 2.9.-22.11.2018)
•    Hemmottelusauna hotellin asiakassaunassa (1h), hemmottelusaunassa löylytuoksu, Flow kosmetiikan suolakuorinta & saunahunaja
•    runsas buffetaamiainen

98€/hlö/jaetussa standard kahden hengen huoneessa

Lisämaksusta on mahdollisuus vaihtaa majoitus Comfort-tai Superior huoneluokkaan 
Comfort huoneen lisämaksu 15€/hlö kahden hengen huoneessa
Superior huoneen lisämaksu  25€/hlö kahden hengen huoneessa

Voimassa  5.1. - 22.11.2018 pe-la tai la-su. Tarkistamme vielä ravintolan pöytävaraustilanteen varauksen jälkeen ja vahvistamme pöytävarauksen.

Tiedustelut ja varaukset: varausjärjestelmästä tai
Hotelli Krapi: + 358 9 274841 / hotelli@krapi.fi