Ohjelmakeittiö Hella, kokkausta yhdessä

Hellan äärellä kaikki kokkaa

Krapin Ali-tuvassa, ohjelmakeittiö Hellan sydämessä, kokit kertovat ja kaikki kokkaavat. Herkullinen ateria valmistuu, valloittavat viinit viimeistelevät aterian.

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa. Valmistettu illallinen nautitaan Hellan viihtyisässä ruokailutilassa. Päivällispöytään mahtuu maksimissaan 20 vierasta.

Keittiön sydämessä kokki kertoo ja kaikki kokkaavat. Herkullinen ateria valmistuu, valloittavat viinit viimeistelevät aterian.

Aina ei pidä itse kokata. Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi valmistaa alusta loppuun myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Hellan henki, kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Kokkaus 145,00e / vieras / 5h, kaikki kokkaa
sisältyy Hellan drinkki, kokkaus, menu, reseptikansio mukaan otettavaksi ja viinien esittely. Ruokajuomat veloitamme erikseen. Lisätunneista veloitamme 65,00e/ h.

Minimiveloitus ruoasta 8 hengen mukaan 1160,00e,
minimiveloitus koko tilaisuudesta 1500,00e.

Illallinen 97,00e/ hlö / 4h, kokki kokkaa
sisältyy ruoka ja tarinat. Ruokajuomat veloitamme erikseen.
Lisätunneista veloitamme 65,00e/ h.

Minimiveloitus ruoasta 12 hengen mukaan 1164,00e,
minimiveloitus koko tilaisuudesta 1500,00e.


Tiedustelut & varaukset:
Krapin myyntipalvelusta
09-274841 / myynti@krapi.fi