Rapuja Krapilla

Ajankohtaista

Rapuillallinen Krapilla

Suomalaisia saksiniekkoja voi nauttia Krapin idyllisessä miljöössä vanhassa päärakennuksessa Ravintola Krapihovissa, Ravintola Mankelissa sekä Alituvassa.
Keitämme rapuja ennakkotilauksesta kauden avauksesta myöhäiseen syksyyn keittiömestarin perinteisellä reseptillä.

Toivomme teidän vahvistavan valitsemanne menun sekä rapujen määrän
viimeistään kolmea arkipäivää ennen tilaisuuttanne Krapilla.
Laskutamme ravut 3 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun kappalemäärän mukaan.

Rapu & Siika-menu
46,00e + ravut päivän hintaan

Rapuja valitsemanne määrä päivän hintaan &
paahtoleipää ja tilliä 

Hiillostettua siikaa,
paahdettuja juureksia ja rapu-tillikastiketta

Lakka-marenkipiirakkaa
ja samppanjasorbettia


Juomaehdotuksia

ravuille
Julicher Sauvignon Blanc,

Julicher Estate, Martinborough 10,20e/ 12cl

pääruoalle
Schiefer Riesling 2016,
Van Volxem, Mosel
10,60e/12cl

jälkiruoalle
Château Carsin Liquoreux 2010
,
Château Carsin, AC Cadillac 10,60e/8cl


Rapu & peura-menu 
48,00e + ravut päivän hintaan

Rapuja valitsemanne määrä päivän hintaan &
paahtoleipää ja tilliä  

Paahdettua peuran ulkofilettä
kaalia ja pihlajanmarja-punaviinikastiketta

Uunimena-kinuskileivos
ja samppanjasorbettia

Juomaehdotuksia

ravuille 

Sora Riesling 2016,
Wine Flow, New Zealand 10,10e/12cl

pääruoalle 
Château Carsin Cuvée Noire 2014,
Château Carsin, AC Cõtes de Bordeaux 11,80e/ 12cl

jälkiruoalle
Kuura Ice Cider 2016 14,70e/ 8cl




Rapujuomia

alkuun

La Chouette de Champillon  Champagne Brut
12,50e/ 12cl & 78,00e/ plo

Pere Ventura Cuvée Especial, DO Cava
7,80e/ 12cl &
49,00e/plo
Krapin Hulttio 12,00e
Kriikuna Royal 9,00e
Mustikka Royal 8,00e
Suomi GT; Napue/ Hki Dry/ Ägräs 15,50e

 Ravuille kyytipojaksi
suomalainen kuiva Koskenkorva 7,30e/ 4cl
Krapin Yrtti-Finlandia 8,50e/ 4cl
Marskin Ryyppy 10,00e/ 4cl
Ägräs Akvavit 13,00e/ 4cl

Kasvismenu rapupöytään

Rapuillan Kasvis-menu 56,00e/hlö


Latva-artisokkaa 
& lipstikkakastiketta
***
Karamellisoitua kurpitsaa, vuohenjuustoa
punajuuripähkinäpestoa, ja lehtikaalia
***
Syksyn marjoja, marenkia 
& suklaajäätelöä 

Juomaehdotuksia

latva-artisokalle 
Julicher Sauvignon Blanc, 
Julicher Estate, Martinborough 10,20e/ 12cl

***
pääruoalle 
Pinot Gris 2016, 
Domaine Laurent Vogt Château Carsin, AOC Alsace 10,60e/12cl

***
jälkiruoalle 
Brachetto d’Acqui 2016, 
Braida di Giacomo Bologna, Brachetto d’Acqui DOCG 7,80e/8cl