Yön yli Krapilla &  Gabriel tule takaisin

Syksyllä Krapin Pajalla nautitaan teatterista kun Keski-Uudenmaan teatteri esittää Pajan lavalla tragikomedian Gabriel tule takaisin. Katso video Pajasta täältä.

Gabriel, tule takaisin kertoo, mihin kaikkeen olemme valmiita rakkauden vuoksi – tai rahan. Waltarin paljon esitetty teksti on klassikkojen klassikko, mutta teemat eivät ole muuttuneet mihinkään. Tukahdutetut tunteet ja kauniit unelmat törmäävät tavalla, joka voi viedä mennessään kaiken – perintörahatkin tililtä. Täältä löydät näytelmän esittelyvideon.

Tule tunnelmoimaan syksyä Krapille ja Krapin Pajalle. Tee käynnistä samalla herkullinen ja nauti ennen tai jälkeen esityksen ravintola Krapihovin syyspöytä. Teatterivieraat saavat 15% alennuksen syyspöydästä.

 

Yön yli Krapilla &  Suomenhevosen tarina

Hevosten ystäville, sotaveteraaneille, kaikille suomalaisille.
Itsenäisyyden juhlavuosi huipentuu marraskuussa 2017 kun Ratsastuskeskus Aino ja Keski-Uudenmaan Teatteri KUT tuovat marraskuussa 2017 ensi-iltaan ainutlaatuisen musiikkinäytelmän suomenhevosesta, suomalaisuudesta ja itsenäisen Suomen vaiheista.

Tule kokemaan tämä ainutkertainen juhlavuoden esitys ja nauti samalla Krapin palveluista. Vietä yö vanhassa tiilinavetassa, rentoudu omalla saunavuorolla ja aloita aamu hemmotteluaamiaisen äärellä.  
(Matkaa Krapilta Ratsastuskeskus Ainoon on 6 kilometriä.) Katso täältä esittelyvideo.

 

Yön yli Krapi & Krapin kesäteatterissa Pokka Pitää

Krapin kesäteatterissa KUTin 20-vuotisjuhlakesänä 2018 nähdään hykerryttävä komedia Pokka Pitää!

Hyacinth Bucket (lausutaan bukee) saapuu taas pyörremyrskynä lähimmäistensä elämään. Nyt naapurin Emmet ohjaa näytelmää, eikä Hyacinth tietenkään voi pysyä poissa kun Lady Malvernin rooliin haetaan näyttelijää! Samaan aikaan pitäisi tehdä vaikutus hyväntekeväisyysjärjestön organisaattoriin, joka saattaisi jopa nimittää Hyacinthin rahastosäätiön jäseneksi. Mutta niin Hyacinthin oma ylpeys kuin hänen vähemmän edustavat sukulaisensakin varmistavat että päivästä tulee täysi kaaos. Julkisivu pidetään silti kunnossa viimeiseen saakka. Rooleissa mm. Miia Nuutila, Kirsi Ylijoki ja Seppo Halttunen. Varaukset ja yhteystiedot:

Hotelli Krapi + 358 9 274841 / hotelli@krapi.fi . www.krapi.fi
Varaukset mielellään viikkoa ennen näytöstä. VARAUKSET!