Uusi Krapi 101-vuotta, kesäravintola aukeaa

Uutiskirje

Kaikki valmista toukokuun lopulla

Krapilla edetään ja eletään valitun strategian mukaisesti

Rakennamme edelläkävijänä ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden tarkoin valituille kohderyhmille aitoihin kohtaamisiin.

Kokoontumistilojen ja ravintolatilojen osalta uudistusten ensimmäinen vaihe on valmistunut. Krapin puolella käyttöön on otettu kolme uutta kokoontumistilaa; Ali-Tupa, Aitta ja Vintti. Golf Ateljeeriin on valmistunut tilaussauna sekä vanhan golfklubin puolelle talviharjoittelukeskus.

Uudistusten toinen vaihe valmistuu toukokuussa kun Krapin puistoon avataan 31.5. Ravintola Mankeli sekä kesäterassi. Golfklubin puolella otetaan vappuna käyttöön Ateljeerin tiloihin remontoitu klubirakennus missä sijaitsee myös kahvila Golf Ateljeeri.

Ravintola Mankeli & kesäterassi

Mankeli avaa ovensa perjantaina 31.5. Mankeli on viiden vuodenajan ravintola. Kesä ja kesäterassi ovat sen sesonkia. Jouluna ravintolaan rakentuu jouluravintola. Syksyllä ja talvella Mankeli toimii tilausravintolana.
Ravintolan keittiö toimii Krapin palvaamon kyljessä. Ruokalista rakentuu vuoden ajan mukaan. Kesällä grillataan ja nautitaan
tuoreista salaateista. Mankelin burgerissa on kaikki tuoretta ja itse tehtyä.
Ravintolasalissa on tilaa noin 80 vieraalle, patiolla ja terassilla
noin kahdelle sadalle.
Mankelissa yksinkertainen on hyvää ja mukavaa on helposti.

Ali-Tupa

Oma talo kokoontumiseen & kokkaukseen. Ali-Tupa on talo tärkeisiin hetkiin. Yhtenäisessä tilassa on sali 20 henkilön pöydällä, ohjelmakeittiö Hella, takallinen oleskelutila sekä aurinkoinen patio.

Ohjelmakeittiö Hella

Ali-Tuvassa sijaitsee myös Ateljeerista Krapin pihapiiriin muuttanut ohjelmakeittiö Hella. Hellassa kaikki kokkaavat ja kokit kertovat. Hella soveltuu myös tilaisuuksiin, missä  vain kokki kokkaa ja vieraat nauttivat. Kokkaukseen on tilaan n.16 henkilölle. Illalliselle mahtuu 20 vierasta.

Aitta

Krapin vanha piha-aitta on saanut uuden perustuksen, julkisivun ja eristeet. Sisällä tunnelmallinen hirsiaitta elää uutta elämää kahdessa kerroksessa.

Aitta on luova ja rento kokoontumistila noin 14 henkilölle, tai illanviettopaikka noin 30 henkilölle.

Hotellin Vintti

Hotellin kolmannen kerroksen sauna on väistynyt uuden kokoontumistilan tieltä. Vintti on 105 neliön kokoinen tila koulutuksiin, infotilaisuuksiin ja yhdessäoloon. Omalta terassilta on näkymät yli golfkentän Tuusulanjärvelle.

Golfsauna

Golf-Ateljeerin yhteyteen on valmistunut tilaussauna noin 15 henkilölle.
Sauna on varattavissa tilauskäyttöön Krapin myyntipalvelusta ympäri vuoden.

Lisätietoa uusista tiloista sekä uudistuksista Krapin myyntipalvelusta.
myynti@krapi.fi tai kristiina.vuonos@krapi.fi
p.09-274841

kuvia ja tunnelmia:
https://www.facebook.com/krapihovi