Yön yli & Pyöräretki

IRTI ARJESTA HOTELLIPAKETIT

Yön yli Krapilla & pyöräretki Tuusulanjärven ympäri

 

Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää aikaa kuin ottaa pyörä alle ja lähteä nauttimaan Tuusulanjärvestä. Järven ympäri kulkee pyörätie jonka pituus on 25 kilometriä. Matkan varrella on paljon nähtävää ja tekemistä; museoita (taitelijakodit kuten Halosenniemi, Ainola ja Ahola), kahviloita, ravintoloita, ihania myymälöitä, Sarvikallion virkistysalue, sienimetsä ja frisbeegolfrata. Loistavia pysähdyspaikkoja retkelle!

Krapi tarjoaa parhaan lähtö- ja päätöspaikan pyöräretkelle. Krapin palvelut täydentävät loistavasti päivänviettoa; pihapiiristä löytyy sesongin makuja tarjoava ravintola Krapihovi , Hotelli Krapi 100 vuotta vanhassa navettarakennuksessa, Tuusulan golfkenttä, minigolfrata ja aito savusauna Tuusulanjärven rannalla. Krapilta saat retkeä varten käyttöösi pyörät, eväskorin, kartan ja sisäänpääsylipun Halosenniemen taiteilijakotiin. Retken jälkeen voit kylpeä päivän pölyt pois hotellin asiakassaunassa ja jatkaa illanviettoon kesäteatteriin tai ravintolaan.
Yön vietät
hotelli Krapin kiviseinien suojassa ja nautit vielä runsaan buffetaamiaisen lähtöaamuna. Täydellinen päätös lyhyelle lomalle

Hotellipaketti sisältää:

  • Polkupyörän käyttöön retkeä varten (6h)
  • Eväskorin (viltti, smoothie/mehu, sämpylä, kahvi/tee ja jälkiruoka)
  • Sisäänpääsyn taiteilijakoti Halosenniemeen (avoinna ti-su)
  • Rantatien kartan & ohjeet Citynomadin käyttöön
  • Yhden yön majoituksen jaetussa standard huoneessa
  • Runsaan buffetaamiaisen
  • Oman saunavuoron hotellin sähkösaunassa

Hinta: 81,50€ /hlö/vrk/jaetussa kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu 35€. Voimassa ajalla 1.5-31.8.2017 ( viikonloppuisin ja 22.6-7.8 ti-su). Hotellipaketteja on rajoitettu määrä.
Varaukset viim. 3 arkipäivää ennen saapumista.

Ravintola Krapihovi ja kesäravintola Mankeli tarjoavat herkullisia makunautintoja. Krapin Kesäteatterissa 2017 Tankki täyteen!

Tiedustelut ja varaukset: varausjärjestelmästä tai
Hotelli Krapi, Rantatie 2 , 04310 Tuusula, Suomi
+ 358 9 274841 / hotelli@krapi.fi