Slide

Tapahtumatuotantopalvelut

Krapilta saat halutessasi kaiken valmiina!

Krapin Paja tuottaa tilaisuutesi kaiken mitä tarvitset- ohjelmasisällöt, tapahtumien teknisen osaamisen, somistuksen ja kokonaisuuksien hallinnan. Saat kaiken valmiina, helposti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti tuotettuna kaikkiin Krapin tiloihin.Tarjolla on valmiita kokonaisuuksia  tai voimme luoda kanssasi jotakin aivan uutta! Meillä on tilat ja osaaminen järjestää tapahtumasi!
Krapilla on erilaisia tiloja 10-300 hengen tilaisuuksille idyllisessä ympäristössä loistavien hotelli- ja ravintolapalveluiden ympäröimänä.

Olemme valmiina auttamaan ja innostumaan!

Käsikirjoitukset ja tuotannot

Krapin Paja käsikirjoittaa ja tuottaa erilaisia ohjelmakokonaisuuksia, mm. Show & Dinner iltoja. Pajan ohjelmistossa on ollut jo kaksi vuotta The Blues Brothers Show, jossa kymmenen muusikkoa pistävät parastaan leffan hengessä.

Somistus ja tekniikka

Krapin Paja somistaa ja rakentaa tilaisuudet teeman tai konseptin mukaisesti. Pajan kautta onnistuu myös kaikki tarvittava tekniikka ja tarvittava osaaminen.

Esiintyjät ja artistit

Pajan tuotantopalvelut kokoavat ja tuottavat halutun ohjelman, saatavilla esiintyjät kärkiartisteista paikallisiin
suuruuksiin.

Paja Band on Krapin Pajan oma orkesteri. Näille muusikoille ovat tulleet tutuiksi niin takapihat kuin stadionitkin. Kuva on Krapin pihassa järjestetystä yrityksen kesäjuhlasta vuodelta 2019.

 

Virkistyspäivät

Krapin Paja toteuttaa myös erilaisia virkitsyspäiviä. Voit lähteä esimerkiksi tutustumaan Rantatien historiallisiin taitelijakoteihin Local Artist oppaan johdolla. Oppaina toimivat nykyajan paikalliset taiteilijat; kuvassa muusikko Lauri Hongisto, muusikko Altti Uhlenius ja kapellimestari, säveltäjä Raine Ampuja.

Tapahtumia ympäri vuoden

Krapin Paja on tuottanut Jääkarnevaalit-tapahtumaa Tuusulassa neljä vuotta. Vuonna 2019 pääesiintyjänä oli Pyhimys.