Slide

Isänpäivä 14.11.2021

Krapihovin Isänpäivä

Katamme noutopöytään Ravintola Krapihovin ja Ravintola Mankelin ruokasaleihin kaikkien isien kunniaksi syksyn suomalaisia herkkuja maalta, mereltä ja metsästä su 14.11.2021 klo 11-18.00

Keittiössä syntyy talon sielu, makuja ja hyvää mieltä… huolenpitoa

Menu

59,50 €/hlö

Lapset 5-12-vuotiaat 19,50€/hlö

Alle 5-vuotiaat ruokailevat veloituksetta

Kaikki tuotteet ovat täysin laktoosittomia

 

Kirkkaista järvistä & meren pauhuista – suomalaista luomuruokaa parhaimmillaan
Tyrnisilliä, Katajanmarjasilliä,  Etikkasilakkapihvejä & keitinperunoita
Savulohi-haukiterriiniä ja tattimajoneesia
Graavia lohta ja mätikastiketta 
Maalta, metsästä ja Krapin kellarista

 Paahdettuja, yrteillä marinoituja juureksia ja Peltola Blue -juustoa
Metsäsienisalaattia
Mustajuurimoussea, friteerattua kaprista ja punajuurisiirappia
Syksyn satosalaatti kauden parhaista raaka-aineista
Vihersalaattia & versoja & Krapin siiderikastiketta
Sipulipiirakkaa ja savustettua kermaviiliä
Metsän kätköistä ja Krapin Palvaamosta

Palvattua häränniskaa, suolakurkkua ja piparjuurta
Sokerisuolattua, paahdettua hanhenrintaa, pikkelöityä kurpitsaa ja kuminakastiketta
Palvattua peuranpaistia ja fenkolisalaattia
***
Krapin Mustaa Makkaraa & puolukkasurvosta & Krapin sinappia
***
Metsäsienikeittoa ja Krapin palvipekonia  & Krapin luomuleipiä, voita ja yrttilevitettä


Pääruokavaihtoehtoja
Juuresgratiinia
***
Paahdettua lohta ja jokirapukastiketta
***
Härän ulkofilettä ja Bearnaise-kastiketta

Paahdettuja perunoita ja kauden kasviksia

Suomalaisia juustoja, Krapin hillokkeita ja makeita herkkuja
Suomalaisia pientilajuustoja, viikuna-konjakkihilloketta, karpalohilloketta ja omena-neilikkahilloketta
Suklaakakkua ja kinuskikastiketta, pikkuleipiä, suklaakonvehteja, kahvia ja teetä
***
Kotikaljaa, maitoa ja sekamehua

Lapsille

Lihapyöryköitä, nakkeja, perunamuusia & kauden kasviksia
Muffinsseja & irtokarkkeja

Olkaa hyvä, maistakaa ja maistelkaa…Krapin ruokasaliin on katettuna herkullinen tarina suomalaisesta keittiöstä

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

Pöytävarauksen osallistujamäärää koskevat varausehdot

Varaus on voimassa tilaajan ilmoittamalle henkilömäärälle. Tilaajan on tarkennettava lopullinen laskutettava henkilömäärä seuraavasti; alle 15 henkilön varaukset viimeistään kolme arkipäivää ennen ruokailua ja yli 15 henkilön varaukset viimeistään seitsemän arkipäivää ennen ruokailua. Mikäli ilmoitus henkilömäärän pienenemisestä tulee em. myöhemmin tai ei lainkaan, on ravintolalla oikeus veloittaa tilaajalta etukäteen tilatuista palveluista ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.