Slide

Rapuja Krapilla 22.7. alkaen

Suomalaisia saksiniekkoja voi nauttia Krapin idyllisessä miljöössä vanhassa päärakennuksessa Ravintola Krapihovissa, Ravintola Mankelissa sekä Alituvassa. Keitämme rapuja ennakkotilauksesta kauden avauksesta myöhäiseen syksyyn keittiömestarin perinteisellä reseptillä.

Toivomme teidän vahvistavan valitsemanne menun sekä rapujen määrän
viimeistään kolmea arkipäivää ennen tilaisuuttanne Krapilla. Laskutamme ravut 3 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun kappalemäärän mukaan.

Kauden menu

45,00e + ravut päivän hintaan

Alkuruokana
Krapin mausteliemessä keitettyjä rapuja,
Krapin vaaleaa juurileipää, tilliä ja voita

Pääruokana
Härän sisäfilettä
perunapaistosta, ruokosokerissa paahdettuja juureksia ja tummaa konjakkikastiketta
tai
Mantelivoissa paahdettua kuhaa
yrttikastiketta, perunapyrettä ja porkkanalastuja

Jälkiruokana
Omenakaurapaistos
Suomen Jäätelön vaniljajäätelöä ja mustikkakompottia

Rapujuomia

alkuun
La Chouette de Champillon  Champagne Brut 12,50e/ 12cl & 78,00e/ plo
Pere Ventura Cuvée Especial, DO Cava 7,80e/ 12cl & 49,00e/plo
Krapin Hulttio 13,50e
MustikkaÄgras 16,00e
OmenaKoskue 16,00e
Suomi GT; Napue/ Hki Dry/ Ägräs 16,00e

Ravuille kyytipojaksi
suomalainen kuiva Koskenkorva 7,30e/ 4cl
 Krapin Yrtti-Finlandia 8,50e/ 4cl
Marskin Ryyppy 10,00e/ 4cl
Ägräs Akvavit 13,00e/ 4cl