Slide

Juhlan majoitus

Rauhallinen ja viihtyisä hotelli 50 juhlavieraalle

Hotelli Krapi sijaitsee aivan golfkentän laidalla keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Vanhan tiilinavetan jyhkeiden seinien sisään rakennetun hotellin tunnelma on maanläheisen rauhallinen.

Morsiusparin hääyö

Hääyöhönon Krapilla tarjolla kolme erilaista valmista vaihtoehtoa
Ylellisyyttä juhlayöhön viettoon tuovat valitun huoneen mukavuudet, kylpytakit- ja -tossut, kuohuviini ja tuoreet kukat koristeena. Aamusauna virkistää ja aamiainen kruunaa käynnin. Juhlien jälkeinen aamu alkaa valmiiksi katetun aamiaispöydän äärellä. Myöhäinen huoneenluovutus takaa kiireettömän lähdön ja päiväunet.

Katso valmiit vaihtoehdot

Juhlavieraat

Oletko tulossa juhlavieraaksi Krapille ja haluat varata juhlan kiintiöstä huoneen?

Toimi näin. Soita tai lähetä sähköposti Hotelli Krapille hotelli@krapi.fi, p.09-274841. Kerro minkä nimisen hääparin tai juhlaisännän / emännän kiintiöstä varaat huoneen. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Huomaathan, että kiintiöityjä huoneita ei voi varata muista varauskanavista kuin vain soittamalla tai sähköpostilla, koska kiintiöhuoneet ovat pois vapaasti verkossa varattavien huoneiden joukosta. Juhlan huonekiintiöt purkautuvat n.1,5kk (tai sopimuksen mukaan) ennen juhlaa, joten varaathan huoneesi ajoissa.