Slide

Juhlista kysyttyä

Juhlien FAQ

K: Saako teille tuoda omia juomia?
V: Ei valitettavasti saa. Meillä on Krapilla anniskeluoikeudet, joten omien juomien tuominen ei ole sallittua.

K: Voiko juhlavieraat majoittua teillä? Onko tähän olemassa jotain tapaa varata huoneita?
V: Kyllä voi! Varaamme mielellämme huoneita juhlijoille. Voimme tehdä hotelliin varauskiintiön, josta vieraanne sitten varaavat huoneen itse, kun kertovat tulevansa teidän juhlaanne Krapille. Kiintiö purkautuu myyntiin vähintään 1,5kk ennen juhlaa.

K: Saako kauttanne esimerkiksi bändin juhliimme?
V: Ehdottomasti! Meillä on täällä Krapilla ja Krapin pajalla ihka oma Paja bänd, jota suosittelemme ihan jokaiseen juhlaan.

K: Voiko juhlia maksaa ennakkoon?
V: Kyllä voi, ja niin kannattaakin tehdä. Yksityisjuhlia emme voi laskuttaa jälkikäteen, joten kiinteiden kustannusten osalta (tilavuokrat, menut ym.) kannattaakin maksu suorittaa ennakkoon. Näin paikan päällä maksettavaksi jää yleensä vain juomat.

K: Miten juhlatilaa pääsee koristelemaan?
V: Juhlatiloja pääsee koristelemaan erikseen sovittuna ajankohtana, jos tilassa ei ole muuta tapahtumaa/varausta. Tavallisesti koristeluun varataan aikaa noin kaksi tuntia. Halutessanne voitte ostaa kauttamme mitä erilaisempia somisteita valmiiksi laitettuna, näin teidän huoleksenne jää mahdollisimman vähän. Ja aikaa jää juhlahumusta nauttimiselle!

K: Onnistuuko teidän tiloissa myös vihkiminen? Tai kesällä ulkona?
V: Kyllä vain! On melko yleistä, että ennen juhlaa vihkiminen suoritetaan juhlatilassa. Myös kesäaikaa Krapin omenapuutarha tai Onnelan tontilla sijaitseva perkola ovat suosittuja paikkoja vihkimiseen. Näiden varaamisesta veloitamme erikseen.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä:

myynti@krapi.fi / 09- 274841