Slide
heinäkuu 4, 2022

Kick-startti syksyyn

Kunnon startti syksyyn Krapilta!

Krapin puitteet ja palvelut virkistävät lomalta palaajat ja siirtävät ajatukset lempeästi takaisin arkeen.

Krapilla on paljon tekemistä eri kokoisille ryhmille (6-350 hlö) ympäri vuoden. Persoonalliset kokoustilamme, herkulliset satokauden mukaiset tarjoilut, erilaiset ohjelmapalvelut, rantasaunat sekä illanvietto-mahdollisuudet… Tätä on Krapi.

Anna meidän auttaa tilaisuutesi järjestelyissä!

Järjestämme tehokkaan kokouksen kuin myös virkistävän iltapäivän ja ison yritystilaisuuden vankalla ammattitaidolla. Henkilökohtainen ja asiakaslähtöinen palvelu on mutkatonta ja helppoa: Aitoja kohtaamisia.

Päivä alkaa herkullisella aamiaisella ravintola Krapihovissa, jonka jälkeen siirrytte kokoustamaan, omaan rauhaan, yhteen monista kokoustiloistamme. Lounasaikana Krapihoviin on katettu syksyn pitopöytä, 100-vuotisia talonpoikaisia perinteitä kunnioittaen. Kokouksen päätteeksi tarjoilemme iltapäiväkahvin, teen ja makean kahvileivän kokoustilassanne.

Kulttuuri, liikunta, käsin tekeminen, uuden kokeminen ja oppiminen kulkevat virkistysohjelman punaisena lankana. Ohjelmat sopivat esimerkiksi kokouksen, tyhyn, tyky-päivän tai kick off -tilaisuuden oheen.

Rantasaunojen pehmeät löylyt kokouksen tai virkistysohjelman päätteeksi rentouttavat ennen kolmen ruokalajin illallista ravintolassamme. Miltä esimerkiksi kuulostaisi rapuillallinen tai syksyn makumatkat lautasella?

Yön yli vieraamme majoittuvat vanhassa tiilinavetassa tai järven rannalla, Krapin tai Krapin Onnelan alueella.

Kokoustilat

15 erilaista, persoonallista kokoustilaa

Lue lisää

Ruokailut

Makumatkat lautasella sekä rapuillalliset Krapihovissa

Lue lisää

Ohjelmapalvelut

Virkistyspäivi ja muut hyvän olon ammattilaiset

Lue lisää

Saunat

Pehmoiset löylyt Tuusulanjärven rannalla

Lue lisää

Päiväkokous aktiviteetilla:

  • Aamiainen
  • Lounas pitopöydästä
  • Iltapäiväkahvi, tee ja makea kahvileipä
  • Kokoustilavuokra
  • Valinnainen ryhmä-aktiviteetti

Hinta alkaen 128,00 €/hlö. Hinta edellyttää 10 osallistujaa ja määräytyy valinnaisen kokoustilan sekä ohjelmapalvelun mukaan.

Kokoustajilta saamani terveiset: ”Mainiot järjestelyt. Saunamökki oli idyllinen ja ihan rannan tuntumassa, joten meillä oli varsin miellyttävät puitteet. …..
Kokous päättyi toden totta herkulliseen ja monipuoliseen kesäpöytäillalliseen!”

Minä ja kollegani ’lähetämme’ erittäin mielellämme
porukkaamme teille aina, kun vain mahdollista, sillä kaikki toimii teillä niin hyvin ja luotettavasti. Ja miljöö on tietysti plussaa! – Asiakas, Metsähallitus