Slide
heinäkuu 15, 2020

Krapin BtoB Syksy 2020

Yhtä Suurta Krapia

Vuoden 2020 alusta Krapi ja Onnela yhdistyivät ja muodostivat uudenlaisen kokonaisuuden Tuusulan Rantatielle.

Krapilta järjestyvät kokoustilat ja tarjoilut, streaming-palvelut, ravintolavaraukset, majoitus, rantasaunat sekä erilaiset tapahtumat ja ohjelmapalvelut.

Covid-19 turvallisuus on osa huolenpitoamme

  1. Yhteensä 15 erilaista kokoustilaa Krapin ja Onnelan alueilla. Kaikki tilat ovat yksityisiä, väljiä sekä oman tyylinsä ja luonteensa omaavia. Tilat soveltuvat niin pienien ryhmien ideapalavereihin kuin isoihin konferensseihin. Lue lisää
  2. Krapin alueelta löytyy yhteensä seitsemän erillistä saunaa, jotka ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Näistä neljä sijaitsee Tuusulanjärven rannalla ja on varusteltu omin laiturein, oleskelutiloin sekä pukuhuonein. Lue lisää
  3. Majoituskapasiteettia tarjoamme 61 hotellihuoneen verran. Vuodepaikkoja on yhteensä 118 hengelle kolmessa eri huoneluokassa. Lisävuodemahdollisuus osassa huoneista. Hotellihuoneiden lisäksi Krapi tarjoaa myös hirsimökki- sekä aittamajoitusta. Lue lisää

Pajan striimauspalvelut

  • Olemme tuoneet yritysten käyttöön ammattitasoisen ja kohtuuhintaisen studion virtuaalitapahtumien järjestämiseen, podcastien ja videoblogien tuotantoon sekä live-streamingiin. Huolehdimme tekniikasta ja järjestelyistä alusta loppuun saakka! Pajan streemaus-palvelu sisältää; Kaksi kameraa, kaksi teknikkoa, tarvittavan ääni- ja valotekniikan, salatun stream-alustan Youtubesta sekä teknisen palvelun. Striimaus onnistuu jokaisessa Krapin tilassa.

Lue lisää

Hyvinvointia Krapilla

Yhdistä kokouspäivään hyvinvointi-iltapäivä tai Kick-off -tilaisuus koko henkilöstölle!

Sarvikallio ”Pikkukoli” Experience

Sarvikallio, Järnefeltin aikoinaan nimeämä Pikkukoli sijaitsee järven toisella puolella Onnelasta katsottuna, joten ohjelmapalvelu aloitetaan yhteisellä kirkkovenesoudulla.
Sarvikalliolla ryhmän valittavana on joko kulttuuriluontopolku tai nopeatempoisempi GPS-kisailu. Eniten pisteitä saanut joukkue voittaa!

Kesto on 2-3h. Hinta 80,00 €/hlö (sis. alv).

Katso myös muut virkistysohjelmat ryhmille:

Lue lisää

Tasapainoittava iltapäivä

Iltapäivä pitää sisällään luennon sekä harjoituksia, fyysisen liikuntaohjelman tunnin ajaksi sekä loppumeditaation ja syvärentoutuksen.

Kesto on 3,5h. Hinta alkaen 855,60 € 1-20 hengen ryhmä (sis. alv). Iltapäivän sijasta ohjelman voi pyytää myös koko päiväksi tai vaihtoehtoisesti yhden tunnin ajaksi.

Katso myös muut hyvinvointi-ohjelmat ryhmille:

Lue Lisää

Show & Dinner

Kruunaa ilta Krapin Pajan Show & Dinner- tai Aitoja Kohtaamisia-klubilla. Osallistukaa ryhmän kanssa esimerkiksi mystiseen salakapakkaan, Blues brothers show´hun, Boheemeihin iltamiin tai Bumtsibum-musavisaan.

Krapin Pajan Show and Dinner -ilta alkaen 69,00 €/hlö
(laskettu 100 vieraan mukaan)

Lue lisää Show & Dinner   Lue lisää Aitoja kohtaamisia-klubi

Kaikki Kokkaa!

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa.

Aina ei tarvitse itse kokata. Hellan voi varata myös yksityisravintolaksi! Herkullinen ateria valmistuu Krapin kokin toimesta ja valloittavat viinit sekä ajattomat tarinat viimeistelevät aterian.

Lue lisää

Pikkujoulut

Krapilta saat halutessasi koko paketin. Suosittu joulupöytämme katetaan Krapihoviin marraskuun lopuilla. Krapin Pajan Aitoja kohtaamisia -klubit käynnistyvät lokakuussa. Yhdistä iltaan vielä oma show & dinner tai rantasaunat.

Virtuaali- tai hybridijuhlat

Virkisty ja juhli yhdessä Krapilla – etänä tai livenä! Juhlan teknisestä toteutuksesta ja ohjelmasisällöistä vastaavat Krapin Pajan tapahtumatuotannon ammattilaiset.

Lue lisää

 

Krapin pitopöytä

– Aito suomalainen viiden vuodenajan kattaus

Hyvään ruokaan laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän.

Katamme Ravintola Krapihovin ruokasaliin syksyn suomalaisia herkkuja maalta, mereltä ja metsästä. Suunnittelemme ja ohjeistamme ryhmien ruokailutilanteet etukäteen, turvallisuudesta ja huolenpidosta tinkimättä.

Lue lisää

 

Kokoustarjouksemme syksylle 2020

  • Varaa ryhmällesi koko Onnelan kokoushotelli alkaen 10 000 € hintaan:
    Kokoustarjous sisältää henkilömäärän mukaisen kokoustilan kahdeksi päiväksi, majoituksen maksimissaan 70 hengelle, kokoustarjoilut lounaasta lounaaseen sekä rantasaunat ensimmäisen päivän illalle. Illallinen veloitetaan erikseen. Tarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun.
  • Varatessasi yön yli kokouksen vähintään 10 hengelle saat rantasaunan kahdeksi tunniksi veloituksetta käyttöön. Tarjous on voimassa 26.11.2020 asti.

Ota yhteyttä:

Varaukset ja tiedustelut:

myynti@krapi.fi

09-274841

paja@krapinpaja.fi 

Varaa tutustumiskäynti:

Online-varaamo

Tutustumiskäynnit varattavissa Online-varaamosta 31.8. alkaen arkisin klo 8.00 ja 20.00 välillä.

Tutustu Covid-19 toimintamuutoksiin