Slide
marraskuu 15, 2020

Krapi yrityksille

Yhtä Suurta Krapia

Vuoden 2020 alusta Krapi ja Onnela yhdistyivät ja muodostivat uudenlaisen kokonaisuuden Tuusulan Rantatielle.

Krapilta järjestyvät väljät, yksityiset kokoustilat ja tarjoilut, streaming-palvelut, ravintolavaraukset, majoitus, rantasaunat sekä erilaiset tapahtumat ja ohjelmapalvelut.

Covid-19 turvallisuus on osa huolenpitoamme

  1. Yhteensä 15 erilaista kokoustilaa Krapin ja Onnelan alueilla. Kaikki tilat ovat yksityisiä, väljiä sekä oman tyylinsä ja luonteensa omaavia. Tilat soveltuvat niin pienien ryhmien ideapalavereihin kuin isoihin konferensseihin. Lue lisää
  2. Krapin alueelta löytyy yhteensä seitsemän erillistä saunaa, jotka ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Näistä neljä sijaitsee Tuusulanjärven rannalla ja on varusteltu omin laiturein, oleskelutiloin sekä pukuhuonein. Lue lisää
  3. Majoituskapasiteettia tarjoamme 61 hotellihuoneen verran. Vuodepaikkoja on yhteensä 118 hengelle kolmessa eri huoneluokassa. Lisävuodemahdollisuus osassa huoneista. Hotellihuoneiden lisäksi Krapi tarjoaa myös hirsimökki- sekä aittamajoitusta. Lue lisää

Aika tavata tiimin kesken?

Tarjoamme pienille ryhmille turvallisen tavan kokoontua tärkeiden asioiden äärelle.
Kokoustarjous sisältää ensimmäisen päivän tarjoilut aina aamiaisesta illalliseen, kokoustilan sekä -välineet päiväksi, majoituksen yhden hengen huonein sekä lähtöpäivän runsaan aamiaisen.
Kysy lisää myyntipalvelustamme

Pajan striimauspalvelut

  • Olemme tuoneet yritysten käyttöön ammattitasoisen ja kohtuuhintaisen studion virtuaalitapahtumien järjestämiseen, podcastien ja videoblogien tuotantoon sekä live-streamingiin. Huolehdimme tekniikasta ja järjestelyistä alusta loppuun saakka! Pajan streemaus-palvelu sisältää; Kaksi kameraa, kaksi teknikkoa, tarvittavan ääni- ja valotekniikan, salatun stream-alustan Youtubesta sekä teknisen palvelun. Striimaus onnistuu jokaisessa Krapin tilassa.

Lue lisää

Hyvinvointia Krapilla

Yhdistä kokouspäivään hyvinvointi-iltapäivä tai Kick-off -tilaisuus koko henkilöstölle!

Sarvikallio ”Pikkukoli” Experience

Sarvikallio, Järnefeltin aikoinaan nimeämä Pikkukoli sijaitsee järven toisella puolella Onnelasta katsottuna, joten ohjelmapalvelu aloitetaan yhteisellä kirkkovenesoudulla tai vaikka lumikenkäkävelyllä!
Sarvikalliolla ryhmän valittavana on joko kulttuuriluontopolku tai nopeatempoisempi GPS-kisailu. Eniten pisteitä saanut joukkue voittaa!

Kesto on 2-3h. Hinta 80,00 €/hlö (sis. alv).

Katso myös muut virkistysohjelmat ryhmille:

Lue lisää

Tasapainoittava iltapäivä

Iltapäivä pitää sisällään luennon sekä harjoituksia, fyysisen liikuntaohjelman tunnin ajaksi sekä loppumeditaation ja syvärentoutuksen.

Kesto on 3,5h. Hinta alkaen 855,60 € 1-20 hengen ryhmä (sis. alv). Iltapäivän sijasta ohjelman voi pyytää myös koko päiväksi tai vaihtoehtoisesti yhden tunnin ajaksi.

Katso myös muut hyvinvointi-ohjelmat ryhmille:

Lue Lisää

Kaikki Kokkaa!

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa.

Aina ei tarvitse itse kokata. Hellan voi varata myös yksityisravintolaksi! Herkullinen ateria valmistuu Krapin kokin toimesta ja valloittavat viinit sekä ajattomat tarinat viimeistelevät aterian.

Lue lisää

Krapin pitopöytä

– Aito suomalainen viiden vuodenajan kattaus

Hyvään ruokaan laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän.

Katamme Ravintola Krapihovin ruokasaliin suomalaisia herkkuja maalta, mereltä ja metsästä. Suunnittelemme ja ohjeistamme ryhmien ruokailutilanteet etukäteen, turvallisuudesta ja huolenpidosta tinkimättä.

Lue lisää

Ota yhteyttä:

Varaukset ja tiedustelut:

myynti@krapi.fi

09-274841

paja@krapinpaja.fi 

Varaa tutustumiskäynti:

Online-varaamo

Tutustumiskäynnit varattavissa Online-varaamosta arkisin klo 8.00 ja 20.00 välille.

Tutustu Covid-19 toimintamuutoksiin