Slide
heinäkuu 15, 2020

Krapin B&B Syksy 2020

Yhtä Suurta Krapia

Vuoden 2020 alusta Krapi ja Onnela yhdistyivät ja muodostivat uudenlaisen kokonaisuuden Tuusulan Rantatielle.

Krapilta järjestyvät kokoustilat ja tarjoilut, ravintolavaraukset, majoitus, rantasaunat sekä erilaiset tapahtumat ja ohjelmapalvelut.

  1. Yhteensä 15 kokoustilaa Krapin ja Onnelan alueilla. Kaikki tilat ovat yksityisiä, väljiä sekä oman tyylinsä ja luonteensa omaavia. Tilat soveltuvat niin pienien ryhmien ideapalavereihin kuin isoihin konferensseihin.
  2. Krapin alueelta löytyy yhteensä seitsemän erillistä saunaa, jotka ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Näistä neljä sijaitsee Tuusulanjärven rannalla ja on varusteltu omin laiturein, oleskelutiloin sekä pukuhuonein.
  3. Majoituskapasiteettia tarjoamme 61 hotellihuoneen verran. Vuodepaikkoja on yhteensä 118 hengelle kolmessa eri huoneluokassa. Lisävuodemahdollisuus osassa huoneista. Hotellihuoneiden lisäksi Krapi tarjoaa myös hirsimökki- sekä aittamajoitusta.

Hyvinvointia Krapilla

Yhdistä kokouspäivään hyvinvointi-iltapäivä tai Kick-off -tilaisuus koko henkilöstölle!

Sarvikallio ”Pikkukoli” Experience

Sarvikallio, Järnefeltin aikoinaan nimeämä Pikkukoli sijaitsee järven toisella puolella Onnelasta katsottuna, joten ohjelmapalvelu aloitetaan yhteisellä kirkkovenesoudulla.
Sarvikalliolla ryhmän valittavana on joko kulttuuriluontopolku tai nopeatempoisempi GPS-kisailu. Eniten pisteitä saanut joukkue voittaa!

Kesto on 2-3h. Hinta 80,00 €/hlö (sis. alv).

Katso myös muut virkistysohjelmat ryhmille:

Lue lisää

Tasapainoittava iltapäivä

Iltapäivä pitää sisällään luennon sekä harjoituksia, fyysisen liikuntaohjelman tunnin ajaksi sekä loppumeditaation ja syvärentoutuksen.

Kesto on 3,5h. Hinta alkaen 855,60 € 1-20 hengen ryhmä (sis. alv). Iltapäivän sijasta ohjelman voi pyytää myös koko päiväksi tai vaihtoehtoisesti yhden tunnin ajaksi.

Katso myös muut hyvinvointi-ohjelmat ryhmille:

Lue Lisää

Show & Dinner

Yhdistä iltaan Krapin Pajan Show & Dinner. Osallistu esimerkiksi mystiseen salakapakkaan, Blues brothers show´hun, Boheemeihin iltamiin tai Bumtsibum-musavisaan.

Krapin Pajan Show and Dinner -ilta alkaen 69,00 € /hlö
(laskettu 100 vieraan mukaan)

Lue lisää

Kokoustarjouksemme syksylle 2020

  • Varaa ryhmällesi koko Onnelan kokoushotelli alkaen 10 000 € hintaan:
    Kokoustarjous sisältää henkilömäärän mukaisen kokoustilan kahdeksi päiväksi, majoituksen maksimissaan 70 hengelle, kokoustarjoilut lounaasta lounaaseen sekä rantasaunat ensimmäisen päivän illalle. Illallinen veloitetaan erikseen. Tarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun.
  • Varatessasi yön yli kokouksen vähintään 10 hengelle saat rantasaunan kahdeksi tunniksi veloituksetta käyttöön. Tarjous on voimassa 26.11.2020 asti.
  • Pajan Streaming Studio: Haluamme tuoda yritysten käyttöön ammattitasoisen ja kohtuuhintaisen studion virtuaalitapahtumien järjestämiseen, podcastien ja videoblogien tuotantoon sekä live-streamingiin. Streaming studion hinta on € 400,00 € + alv. / 2h studioaika. Lisätunnit á € 200,00 + alv/h.

Lue lisää

Pikkujoulut

– Kausi lähestyy!

Krapilta saat halutessasi koko paketin. Suosittu joulupöytämme katetaan Krapihoviin marraskuun lopuilla. Krapin Pajan, kulttuurikaramellin, klubit käynnistyvät taas lokakuussa. Yhdistä iltaan vielä oma show & dinner tai rantasaunat.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

 

Krapin pitopöytä

– Aito suomalainen viiden vuodenajan kattaus

Hyvään ruokaan laitetaan kaikki mitä on, mitään vähättelemättä, mitään liioittelematta, jokaiseen makuun koko sydän.

Katamme Ravintola Krapihovin ruokasaliin syksyn suomalaisia herkkuja maalta, mereltä ja metsästä.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä:

Varaukset ja tiedustelut:

myynti@krapi.fi

09-274841

paja@krapinpaja.fi