Slide

Luo oma tilaisuutesi

kohtaamisia.krapi.fi

Pajakokemuksia

Pajassa on järjestetty satoja yleisölle avoimia klubeja ja esityksiä
sekä lukuisia kokouksia, juhlia ja  tapahtumia.

Pajan vierailta kuultua

“Eihän tätä parempaa paikkaa kuunnella elävää musiikkia enää voi olla! Upeat, tyylikkäät tilat, yksilöllinen ystävällinen palvelu, luxus-hyvä ruoka, hieno akustiikka. Kaikki siis niin kohdallaan kuin voi vain olla. Tänne tullaan toistekin!”
Klubivieras 02 / 2019

“Palvelu 10++ ja keikkapaikkana todella loistava! Kannattaa tulla kauempaakin! Ehdottomasti Tuusulan helmi!”
Klubivieras 10 / 2018

“Krapin Paja oli erityinen, tunnelmallinen, helmi. Illan emäntä ja isäntä olivat superystävällisiä, tunsimme itsemme lämpimästi tervetulleiksi. Tarjoilu, tekniikka, tunnelma – kaikki pelasi upeasti! Pajalle on palattava uudelleen.”
Kokousvieras 05 / 2017

Juhlia ja tapahtumia Pajassa

Yle Pajassa
Vuonna 2019 Ylellä nähtiin uusi musiikkiohjelma Mullan alta, jonka loppukonsertit kuvattiin Krapin Pajassa. Ohjelman tuottaja Mepa Karjalainen ihasteli, miten jo Pajan rakennusvaiheessa on ajateltu mahdollisimman moniin tarkoituksiin taipuvaa kokonaisuutta.

“ Sadan prosentin varmuudella tulen hyödyntämään Krapia ja Krapin pajaa myös tulevaisuudessa tv- tai tapahtumatuotannoissa.

Steris Finn-Aqua 85 vuotta
Steria Finn-Aquan juhlat järjestettiin Pajassa joulukuussa 2017. Krapin Pajan  Anu ja Altti suunnittelivat yhdessä Sterisläisten kanssa illan, jossa nivoutui yhteen yrityksen historiikki, musiikki ja Suomi 100 vuotta juhla.

“Krapin Pajan järjestämä ohjelma Steris Finn-Aqua 85 v / Suomi 100-juhlaan oli loistava ja järjestelyt toimivat hienosti.”
Steris Finn-Aqua, Sari Huttunen

GR-siivous 20 vuotta
GR-siivouksen syntymäpäiväjuhlia vietettiin kesäkuussa 2018. Krapin Paja toteutti juhlaillan, jossa vieraat viihtyivät ohjelman, ruuan ja tanssin parissa.

“Juhlailtamme oli ikimuistoinen, ohjelma ja palvelu oli 10 +!”
Kaarina Röksä, Gr-siivous, toimitusjohtaja

Snellmanin Kokkikartanon juhlat
Kokkikartanon juhlat järjestettiin Pajassa toukokuussa 2019. Pajan Anu ja Altti suunnittelivat yhdessä Kokkikartanolaisten kanssa juhlakokonaisuuden. Aikataulut, ruokailut ja teemavärit – illan huipensi Kokkikartolle kirjoitettu, sävelletty ja esitetty pienoismusikaali.

Juhlimme 20-vuotisjuhliamme idyllisessä ja rennossa ympäristössä Krapin pajalla. Ruokapöytä notkui erinomaisista herkuista – ja maistui aivan kuin kotona tehdyltä. Kiitos Pajan emännälle ja isännälle illan onnistumisesta – kaikille jäi hyvä mieli!”
Snellmanin Kokkikartano Oy, Arja Kauppinen HR-päällikkö

Toyota Auto Finland Oy
Krapin Pajassa on toteutettu koulutuspäiviä , joihin on rakennettu tila, tekniikka ja oheismateriaali Toyotan kansainvälisen konseptin mukaisesti.

Zonta International piirikokous
Zontien viikonlopun mittainen piirikokous järjestettiin syksyllä 2018 Krapilla ja Krapin Pajassa. Krapin Paja vastasi piirikokouksen seminaarijärjestelyistä.
Emme olisi pystyneet järjestämään tilaisuutta ilman teidän Krapin ja Pajan väen ammattitaitoa , joustavuutta ja loistavaa asennetta!”
Committee Member, Laura Kröger

Krapin Pajan tuotantoja

Jääkarnevaalit Tuusulassa 2017, 2018 ja 2019
Krapin Paja on vastannut Jääkarnevaali- tapahtumien tuottamisesta yhdessä Tuusulan kunnan kanssa.
Jääkarnevaalit on kaksi päiväinen koko perheen tapahtuma, jossa jäänveisto, musiikki ja talviaktiviteetit lyövät iloisesti kättä.

Krapin Paja on tehnyt tapahtumistamme ainutlaatuisia jo useampaan otteeseen. Hommat hoituu rennosti ammattitaidolla.”
Tuusulan kunta, Marko Kauppinen, elikeinojohtaja ja Seija Lahtinen, elinkeinosihteeri

Ralan 20-vuotsijuhlien ohjelma Korjaamolla, joulukuussa 2017
Rala juhlisti 20 toimintavuottaan ja Krapin Paja vastasi juhlaillan ohjelmasta. Juhlassa esiintyy Paja Band solistinaan Sami Saari ja illan kruunasi Rala-musikaali, joka oli kirjoitettu ja sävelletty juhlaa varten.