Slide

Luo oma tilaisuutesi

Krapin kohtaamisia-alusta on avattu

kohtaamisia.krapi.fi
11 lokakuun, 2019

Krapin toiminta laajenee, lehdistötiedote

Sokeain Ystävät ry vuokraa Onnelan alueen kiinteistöt Krapihovi Oy:lle

Sokeain Ystävät ry ja Krapihovi Oy ovat tällä päivämäärällä allekirjoittaneet kahdenvälisen vuokrasopimuksen Majatalo Onnelan alueen kiinteistöistä Tuusulan Rantatiellä. Vuokrasopimus on määräaikainen ja päättyy osapuolten väliseen vuokrakohteen kiinteistökauppaan vuokra-ajan päätyttyä. Vuokra-aika alkaa 1.1.2020.

Majatalo Onnelan toiminta jatkuu normaalisti 31.12.2019 asti. Krapihovi Oy ottaa hallintaansa alueen kiinteistöt kokonaisuudessaan 1.1.2020. Tällöin toteutetaan myös Majatalo Onnela Oy:n liikkeen luovutus Krapihovi Oy:lle siltä osin, kun se käsittää henkilökuntaa ja asiakassuhteita sekä kyseiseen liiketoimintaan keskeisesti liittyviä sopimuksia. Onnelan alueen hotelli- ja ravintolatoiminta siirtyy Krapin brändin alle.

”Sokeain Ystävät Ry on säätiöittämässä toimintaansa. Uudessa kokonaisuudessa kokous- ja majoitustoimintaa harjoittavan Majatalo Onnela Oy:n yritystoiminnan omistaminen ei ole strategian mukaista. Yhdistys on hakenut järjestelyä, missä Onnelan kiinteistö voisi olla osa suurempaa yksikköä. Nyt muodostuvalla kokonaisuudella on edellytyksiä toteuttaa kansainvälisestikin mielenkiintoista kokous- ja kongressipalvelutoimintaa aivan Tuusulanjärven rantamaisemissa, lentokentän välittömässä läheisyydessä. Tämä on myös osa Mara-alan kehitystä kohti suurempia ja elinvoimaisempia liiketoimintayksiköitä.”
Sokeain Ystävät ry, Ture Tähtinen

”Krapihovi Oy strategiaan kuuluu jatkuva kehitys. Onnelan alueen majoitus- ja kokoontumistilakapasiteetin liittäminen osaksi Krapin kokonaisuutta luo yritystoiminnalle paljon uusia mahdollisuuksia. Luonnollisesti nyt syntyvä suurempi yksikkö on myös entistä elinvoimaisempi. Olemme erittäin innostuneita sopimuksemme kautta avautuvasta mahdollisuudesta edelleen kehittää toimintaamme kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Tuusulan Rantatiellä. Onnelan majoitus- ja kokoontumistilat sekä saunamaailma ovat erinomaisessa kunnossa ja talolla on hieno, aito tarina. Majatalo Onnelan toiminta on ollut laadukasta ja hyvin johdettua. Tämä luo erinomaiset lähtökohdat nykyistä Krapia laajemman kokonaisuuden luomiseen ja toiminnan kehittämiseen.”
Krapihovi Oy, Pekka Holma

Tuusulassa 9.10.2019
Sokeain Ystävät Ry, Krapihovi Oy

Lisätiedot:
Pekka Holma
toimitusjohtaja
Krapihovi Oy
0400 756675

TureTähtinen
kamarineuvos
Sokeain Ystävät ry
toimitusjohtaja
0400 455 414