Slide

Juhla, kokous, tapahtuma

Pajassa onnistuu kaikki seminaarista sirkukseen! Järjestä kanssamme gaala, kokous, yritysjuhla, workshop tai teemabileet! Pajassa on valmiina esiintymislava, erinomainen ääni- ja valotekniikka, valkokangas, loistava akustiikka ja tilaa 50-250 henkilölle. Käytössäsi on ohjelmasisältöjä varten Krapin Pajan musiikki- ja teatterialan ammattilaiset verkostoineen.

Tilaisuutesi toteutetaan kanssasi halutessasi alusta loppuun saakka. Tilavuokraan sisältyy aina tekniikka ja kokousisäntä tai -emäntä, joka huolehtii tilaisuuden sujuvuudesta ja tekniiikasta. Muunneltava tila ja kattavat palvelumme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön unohtumattomiin kohtaamisiin.

Kokous

Krapin Paja toimii läpi vuoden palvellen myös kokousasiakkaita. Pajan miljöö on ainutkertainen ja helposti muunneltava erilaisiin tarpeisiin. Kokouksen järjestäminen Pajassa on vaivatonta.

Pajan tilavuokraan sisältyy aina kokoustekniikka ja  Pajan isäntä tai emäntä, joka huolehtii tekniikan toimivuudesta ja tilaisuuden sujumisesta.

kokoukset Krapilla

Juhlat

Pajassa on kaikki valmiina juhlaa varten!
Unelmoitko rennoista ja tyylikkäistä juhlista, joissa kravatit heitetään nurkkaan ja korkkarit laitetaan kattoon? Paja on silloin oikea paikka!
Krapin Paja on iso yhtenäinen tila, jossa vieraiden on helppo viihtyä.

Juhliin kannattaa tilata orkesteri, sillä Paja on parhaimmillaan livemusiikkiklubina!

Juhlat Krapilla