Slide

Klubit

Krapin Pajan Stream-klubit

Krapin Pajan klubeista voi nauttia keväällä ja alkukesästä kotisohvalta käsin. Paja on toteuttanut eri kumppanien kanssa konsertti-iltoja. Lavalla on nähty toukokuussa mm. Apocalyptica ja Pepe Willberg & Professionals.

Seuraavat striimi-konsertit Krapilta ovat pe 22.5., pe 29.5. ja pe 5.6. Klubien esiintyjät julkaistaan Krapin Pajan ohjelmistosivulla ja Facebook-sivustolla

Kaikki Krapin Pajan konsertit ja esitykset on peruttu 31.5. 2020 saakka. Osalle konserteista ja esityksistä olemme jo löytäneet uuden korvaavan päivän, mutta osan joudumme ikävä kyllä perumaan.
Jos et ole saanut meiltä viestiä, olethan yhteydessä sähköpostitse paja@krapinpaja.fi

Seuraamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja tiedotamme Pajan kesän toiminnasta myöhemmin.

Klubit

Krapin Paja on tunnelmallinen keikkapaikka, jossa nähdään sekä valtakunnallisesti että paikallisesti kiinnostavimmat esiintyjät. Klubeilla musiikista ja esityksistä nautitaan hyvien ruokien ja juomien kera. Pajassa on pöytiinohjaus, lipun ostettuasi Sinua odottaa joko nimetty sali- tai parvipaikka. Klubeilla on tarjolla vaihtuva illan annos 15 €/ 20 €, jonka voi tilata verkkokaupasta ennakkoon tai nauttia paikan päällä. Myynnissä on myös pientä suolaista ja makeaa kuten tapaksia. Verkkokaupan kautta voit ostaa myös juomia valmiiksi paikallesi.

Ohjelmisto ja liput