Slide

Klubit

Krapin Paja on suljettu

Kaikki Krapin Pajan konsertit ja esitykset on peruttu 31.5. 2020 saakka.
Olemme yhteydessä jokaiseen lipunostaneeseen sähköpostitse ja lähetämme lippujen vaihto- ja palautusohjeet. Etenemme konsertti kerrallaan. Uusia korvaavia konsertti-iltoja etsitään. Osalle konserteista ja esityksistä olemme jo löytäneet uuden korvaavan päivän, mutta osan joudumme ikävä kyllä perumaan.
Jos et saa meiltä viestiä 8.4.2020 mennessä, olethan yhteydessä sähköpostitse paja@krapinpaja.fi.
Jos olet ostanut lipun hotelli Krapin vastaanotosta, todennäköisesti meillä ei ole sähköpostiosoitettasi. Olethan siinä tapauksessa meihin yhteydessä!

Toivottavasti voimme jo kesällä nauttia yhdessä musiikista Pajassa!
Seuraamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja tiedotamme Pajan kesän toiminnasta myöhemmin.

Klubit

Krapin Paja on tunnelmallinen keikkapaikka, jossa nähdään sekä valtakunnallisesti että paikallisesti kiinnostavimmat esiintyjät. Klubeilla musiikista ja esityksistä nautitaan hyvien ruokien ja juomien kera. Pajassa on pöytiinohjaus, lipun ostettuasi Sinua odottaa joko nimetty sali- tai parvipaikka. Klubeilla on tarjolla vaihtuva illan annos 15 €/ 20 €, jonka voi tilata verkkokaupasta ennakkoon tai nauttia paikan päällä. Myynnissä on myös pientä suolaista ja makeaa kuten tapaksia. Verkkokaupan kautta voit ostaa myös juomia valmiiksi paikallesi.

Ohjelmisto ja liput