Slide

Pajan streaming studio

Welldone L.R. ja Krapin paja esittävät:  Pajan streaming studio

 

Me Welldonella ja Krapin pajalla toimimme alalla, joka perustuu sosiaalisten kanssakäymisten tuottamiseen. Haluamme jatkossakin varmistaa, että yrityksille keskeinen tieto liikkuu, sosiaaliset kohtaamiset säilyvät ja markkinointiviestintä tavoittaa oikeat henkilöt.

Haluamme tuoda yritysten käyttöön ammattitasoisen, mutta kohtuuhintaisen studion virtuaalitapahtumien järjestämiseen, podcastien ja videoblogien tuotantoon sekä live-streamingiin. Alkaen 18.3.2020 Pop up -studiostamme löydät viimeistellyn tekniikan ja osaamisen yrityksesi näköisen sisällön tekemiseen.

Studion hinta on € 400,00 € + alv /2h studioaika.

Lisätunnit á € 200,00 + alv/h.

Pop up studio sisältää Krapin pajan tilan, kaksi teknikkoa sekä ammattitason kaluston. Kaikki on salitilassa valmiina ja tilaisuuteenne voi alkaa ilman erillisiä valmisteluita.

 

 

Toteutus ja kalusto

Tapahtuma toteutetaan aina yrityksesi tarpeen mukaan. Toimimme lähtökohtaisesti kahdella kameralla sekä presentaationäkymällä, jotka live-leikataan suoraan lähetykseen. Krapin paja tarjoaa tapahtuman seuraajalle studiotasoisen kokemuksen. Tapahtuman interaktiivisuus varmistetaan chatin kautta.

Käytämme kuvauksessa BlackMagic Designin ja Sonyn kalustoa ja miksauksessa Blackmagic Designin 4K-tasoista studiokalustoa. Äänenkäsittelyssä luotamme Audiotechnican ja Roden mikrofoneihin sekä Avid Venue Profilen äänimikseriin. Autamme ja tarvittaessa vastaamme tapahtuman käsikirjoituksesta, ohjauksesta, kuvan ja äänen editoinnista sekä jakelusta.

Ota yhteyttä:

Varaukset ja tiedustelut:

myynti@krapi.fi

09-274841

paja@krapinpaja.fi