Slide

Luo oma tilaisuutesi

Krapin kohtaamisia-alusta on avattu

kohtaamisia.krapi.fi
23 heinäkuun, 2021

Taiteiden Yö Krapilla

Tuusulan Taiteiden Yö järjestetään taas Rantatien sekä Hyrylän maisemissa 13.8.2021 perjantaina – tervetuloa mukaan!

Tapahtumapisteitä on yli 20 kpl, valitse tämän vuotisen Uskallus -teeman mukaisesti oma reittisi ja toteuta se kävellen, polkupyörällä tai maksuttoman tapahtumabussin avulla. Krapin alueella tapahtumapisteitä on jopa 6 kpl.

 

Taiteiden Yön ohjelma Krapilla

Krapin alue

 • klo 16.00 alkaen Leipovien Leidien Popup-kahvila Ali-Tuvan kupeessa. Tarjolla kuuluisia itsetehtyjä lihapiirakoita (myös kasvisversio), pullaa sekä muuta suolaista ja makeaa herkkua. Maksuvälineinä kortti, käteinen sekä mobilepay.
 • klo 18.00-19.00 & 20.30-21.30 Ravintola Mankelin terassilla kepeää kesämusaa soittaa pianisti Seppo Sundström – vapaa pääsy (Käynti ravintola Mankeliin Krapihovin takaa, Krapin Pajan puoleinen piha-alue on suljettu puistokonserttivieraita varten klo 17.00-21.00)
 • klo 19.00 Krapin Pajan puistokonsertti  Ellinoora (liput 30,00 € vain ennakkoon Krapin verkkokaupasta )
 • klo 21.15 Krapin Pajan terassilla Bryn Jones – vapaa pääsy (käynti Krapin Pajan alueelle hotelli Krapin ja Krapihovin suunnista klo 21.00 alkaen)

Onnelan alue

 • klo 18.00-22.00 Onnelan pihatori, myyntikojuissa myynnissä suolaisia ja makeita herkkuja, vinyylilevyjä ja muuta mukavaa.
  Vapaa pääsy

Impivaaran piha

 • klo 18.00 Kerran minulla oli sisar (liput 20,00 €) Keski-Uudenmaan teatterin koskettava musiikkiteatteriesitys. Esitys kertoo sodan vaikutuksista arkiseen elämään, sen kokonaisuus valottaa musiikin välityksellä kuinka sotakokemukset ovat muokanneet naiseutta ja rakkautta, sisaruutta ja veljeyttä. Lavalla Elina Varjomäki, Taru Still ja Jussi Hongisto.
 • klo 19.30 Heikki Lund, Rantatien Runoruhtinas (liput 15,00 €) Runoruhtinas kertoo heräävän kansakunnan tähdistä, Kämpin kabineteista ja Tuusulan Rantatieltä tarinoita, joita et ole ennen tiennyt.Esitys sisältää lauluja Eino Leinon ja Aleksis Kiven runoihin. Rantatien Runoruhtinas -esityksen tulkitsee sen käsikirjoittaja Heikki Lund.
 • klo 20.30 Kerran minulla oli sisar (liput 20,00 €)

Liput vain ennakkoon Krapin verkkokaupasta

Tilaa tarjoilut Impivaaran pihalle ennakkoon. Paikan päällä on myös baari Impivaaran pihaterassin vieraille.

​​​​​​​Toukola

 • klo 18.00 Sirkus Kia Ora! esittäytyy – vapaa pääsy Sirkus Kia Ora!n “karavaani” saapuu Onnelaan kyydissään joukko sirkusoppilaita, jotka esiintyvät täyttäen ilman ripauksella tarunhohtoista sirkuselämää – karavaanin tomua, taitoa ja salaperäisyyttä. Koreografiasta vastaa Kaisa Järvelin. Sirkus Kia Ora! antaa sirkustaiteen perusopetusta ammattitaitoisten opettajien johdolla toimien Tanssiopisto KETOn yhteydessä Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Onnelan Impivaaran baari palvelee vieraita klo 18-22.00

 • Onnelan alue suljetaan klo 22.30

Lisäksi:

 • Krapihovin pitopöytä on katettu klo 16.30-21.30 – varaa pöytä myyntipalvelustamme
 • Hotelli Krapin aulabaari palvelee klo 22.00 saakka