Slide
Slide

Kappale kesällä 2019

Sulo Vilen palaa Krapille

Vilénin huoltoasema on suurten muutosten ja mullistusten keskiössä.  Sulo, Emmi ja Juhana joutuvat liikekannalle, kun TVH pakkolunastaa uuden tien alle jäävän huoltamon tontin. Uusia ideoita neuvokkaalla perheellä tietysti riittää: Sulo haaveilee pienestä kirjapainosta ja Emmi ompelimosta. Reinikainen, jolla on tuttuun tapaan mielipide joka asiaan ja ongelmaan, vie Sulon huutokauppaan, josta on tarkoitus kaapata mukaan Korppisen tilan irtaimistosta ompelukone Emmille – halvalla tietysti. Tietäähän sen, miten siinä käy. Vilénin pariskunnasta tulee kertaheitolla maatilan isäntä ja emäntä! Juhana painiskelee itsenäistymisen kanssa ja innostuu lampaista. Ullalla on omat suunnitelmat tulevaisuutensa varalle. Miten Vilénien käy tällä kertaa pientilan yrittäjinä? Ottaako Sulon idea biodynaamisesta viljelyksestä tuulta alleen? Entä Juhanan tulevaisuus? Yksi asia on varmaa: kun Vilénit tulevat taas ensi kesänä Krapille niin on siitä maaseudun rauha kaukana.

Juhana painiskelee itsenäistymisen kanssa ja innostuu lampaista. Ullalla on omat suunnitelmat tulevaisuutensa varalle.

Miten Vilénien käy tällä kertaa pientilan yrittäjinä? Ottaako Sulon idea biodynaamisesta viljelyksestä tuulta alleen? Entä Juhanan tulevaisuus? Yksi asia on varmaa. Kun Vilénit tulevat taas ensi kesänä Krapille niin on siitä maaseudun rauha kaukana.

Liput Krapin kesäteatteriin ovat nyt myynnissä.
Varaa omasi jo vaikkapa heti ensi kesän kutkuttavan hauskaan elämykseen, sillä luvassa on ”niin maan perusteellinen” komediapläjäys!

Rooleissa

Käsikirjoitus: Neil Hardwick & Jussi Tuominen

Sovitus ja ohjaus: Milko Lehto

​Rooleissa:
Jarkko Pajunen
Sanna Saarijärvi
Seppo Halttunen
Anna-Leena Sipilä
Inka Kallén
Elina Varjomäki
Jari Vainionkukka
Kalle Tahkolahti

Liput

Peruslippu 32e, ryhmät yli 50hlö 27e

Liput, näytökset & lisätietoja

Kysy myös mahdollisuutta ostaa koko teatteriesitys vaikkapa yrityksellesi.
myynti@krapi.fi / p. 09-2748 4290