Slide

Ryhmien virkistysohjelmat

Luo oma tilaisuutesi

kohtaamisia.krapi.fi

Virkistyspäivi & muut hyvän olon ammattilaiset

Krapilla on paljon tekemistä eri kokoisille ryhmille ympäri vuoden. Kulttuuri, liikunta, käsin tekeminen, uuden kokeminen ja oppiminen kulkee virkistysohjelman punaisena lankana.

Ohjelmat sopivat kokouspäivään, kevätretken oheen tai tyky-, tyhy- & virkistyspäivään. Valitse sopiva ohjelma alta tai kerro meille tilaisuuden tavoite ja henki niin koostamme ohjelman puolestanne.

Ohjatut ohjelmat toteutetaan Krapin puistossa, Onnelan alueen pihapiirissä tai Tuusulanjärven alueella.

Nauti kanssamme kulttuurista ja elämästä! Krapilla voit virkistäytyä erilaisten kulttuurielämysten parissa. Aloita päivä esimerkiksi ukulele-pajalla, nauti lounaaksi suomalaisia, puhtaita makuja yhdessä neljästä ravintolastamme ja jatka iltaa saunoen tai Pajan konserteissa. Krapin Pajan virkistyspäivi on aina valmiina palvelukseen, iloa tuomaan!

Tasting

Viini viehättää…kuuden rypäleen luonneanalyysi

Rypäleestä syntyy viini, toinen on hedelmäisen herkullinen ja toinen raikkaan hapokas. Miten maut syntyvät ja miten Viinin luonne muokkautuu viinintekijän käsissä.
Krapin kuuden rypäleen luonneanalyysissä raapaistaan pintaa ja pohditaan tätä problematiikkaa. Nuuhkaistaan lasiin ja maistellaan maut esiin. Mikä on ruoan ja viinin liitto, miten se löytyy ja mitkä tekijät ratkaisevat.

Maistiaishetkessä maistellaan kuusi viiniä. Kesto on noin 1,5 – 2 tuntia. Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin viiniasiantuntija.

Hinta:

350,00 € (2-20 hlö) & järjestelypalkkio 100,00 € + viinit (sis. alv 24%) (hinta muodostuu valittujen maisteluviinien mukaan)

500,00 € (21-40 hlö) & järjestelypalkkio 200,00 €  + viinit (sis. alv 24%) (hinta muodostuu valittujen maisteluviinien mukaan)

Ohjelmakeittiö Hella

Kokki kertoo ja kaikki kokkaavat

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa. Valmistettu illallinen nautitaan Hellan viihtyisässä ruokailutilassa. Päivällispöytään mahtuu maksimissaan 20 vierasta.

Keittiön sydämessä kokki kertoo ja kaikki kokkaavat. Herkullinen ateria valmistuu, valloittavat viinit viimeistelevät aterian.

Aina ei pidä itse kokata

Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi valmistaa alusta loppuun myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Hellan henki kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Lue lisää ohjelmakeittiö Hellasta

Kickbikeretket

Suomessa kehitetty kickbike on kulkupelinä liikunnallisessa kulttuuriretkessä. Retki suuntautuu Jean Sibeliuksen, Pekka Halosen ja Eero Järnefeltin rakkaisiin maisemiin Tuusulanjärven rannoille ja peltonäkymiin. Käymme ihailemassa taiteilijakoteja ulkopuolelta ja opas kertoo Sibeliuksesta ja muista Tuusulanjärven taiteilijoista. Kuka  mahtoikaan taiteilijoista olla perso ostereille? Ken eli kaksoiselämää ja miksi Sibelius ei saanut rantatonttia?
Potkaise itsesi kulttuurin kehtoon!

Kesto noin 2 tuntia.
Soveltuvuus: normaalikuntoisille
Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluvaatteet, lenkkikengät
Kieli: suomi, tilauksesta englanti

Hinta:
1 – 14 hlö: 500,00 € + 38,00 €/ hlö
15 – 28 hlö: 700,00 €+ 38,00 €/hlö  (sis. alv 24%)

Voidaan yhdistää myös kirkkovenesoutuun!
Tällöin kesto noin 3 tuntia.

Ohjelmapalvelun tuottaa Touhux.

Kirkkovenesoutu

Souturetkellä suunnataan upealle Tuusulanjärvelle ihastelemaan mm. Sarvikalliota, jonka Eero Järnefelt aikoinaan ”pikku-Koliksi” nimesi. Retkellä on mahdollisuus pysähtyä järvenpoukamiin tauoille, joissa tarinalle ja luonnonihmeiden ihailulle jää hyvin aikaa. Kirkkovenesoutuun voi ryhtyä myös kuntoilun ja kisailun kannalta!

Ohjelman kesto: 1 – 2h
Hinta: 600,00 €/vene (minimiveloitus 1 vene)
Kirkkoveneeseen sopii 14 soutajaa.

Ohjelmapalvelun tuottaa Touhux

Sarvikallio Experience

Sarvikallio ”Pikkukoli” Experience
Sarvikallio, Järnefeltin aikoinaan nimeämä Pikkukoli, oli Rantatien taiteilijoiden ja asukkaiden piknikpaikka ja inspiraation lähde jo taiteilijoiden kultakauden aikaan. Sarvikallio sijaitsee järven toisella puolella Onnelasta katsottuna, joten ohjelmapalvelu aloitetaan yhteisellä kirkkovenesoudulla!
Sarvikalliolla asiakkaan valittavana joko kulttuuriluontopolku tai nopeatempoisempi GPS-kisailu. Eniten pisteitä saanut joukkue voittaa!

Hinta 77,00 €/hlö (minimiveloitus 10 henkeä)
Ohjelman kesto: 2-3h. Ohjelmapalvelun tuottaa Touhux.

Onnelan Murhamysteeri

Mitä tapahtui Onnelan isännälle, upseeri Shabelskille eräiden Onnelassa vietettyjen railakkaiden juhlien päätteeksi? Kuka on vastuussa hänen kuolemastaan? Epäiltyjä ja johtolankoja riittää ja niitä lähdetään ratkomaan pienissä tiimeissä. Jääkö oikea syyllinen kiinni?
Johtolangat ja vihjeet voi kätkeä myös maastoon, josta niitä GPS laitteiden avulla etsitään ja mysteeriä ratkotaan Rantatien maisemissa kulkien.

Hinta: 42,00 €/hlö (minimiveloitus 10 henkilöä)

Ohjelman kesto: 1,5-2h. Ohjelmapalvelun tuottaa Touhux.

Perinnekisat

Perinnelajeissa kisaillaan joukkueina – pilke silmäkulmassa.
Ryhmällä on valittavissa neljä lajia seuraavista:
Kyykkä
Ritsa
Ketjun heitto
Mölkky
Saappaan heitto
Ristinolla – viesti
Pussijuoksu
Köydenveto
Tikka

Ohjelman kesto: 1 – 2h
Hinta: 42,00€/hlö. (minimiveloitus 10 henkilöä) Maksimihenkilömäärä 120. Hinta sis. alv 24%.

Sis. ammattioppaan ja kaikki tarvittavat välineet.

Ohjelma voidaan toteuttaa suomen- ja englannin kielellä ympäri vuoden. Ohjelmapalvelun tuottaa Touhux.

GPS Rantatien kätköt

Tuusulan Rantatien alueella etsitään historian havinaa. Oman tiimin lisäksi apuna ovat GPS laitteet. Kätkeily tapahtuu pareittain tai pieninä joukkueina. Ideana on ratkaista Rantatien historiaan liittyvä arvoitus. Tieto ja tiimityöskentelytaidot nousevat ratkaisevaan rooliin!

Ohjelman kesto: 1,5 – 2 h
Hinta: 42,00 €/hlö. (minimiveloitus 10 henkilöä). Ohjelmapalvelun tuottaa Touhux.

Tasapainoittava iltapäivä

Yhdistä kokouspäivään hyvinvointi-iltapäivä!

Tasapainoittava iltapäivä

Tasapainoittava iltapäivä, kesto 3,5h, pitää sisällään:

 • Luento ja harjoituksia mielen voimaannuttamiseksi (valitse yksi aihe): uni ja rentoutuminen, itsensä ymmärtäminen yksilöllisen hermoston kautta, voimaa kehoon ja mieleen, kehitä paineensietokykyäsi, joustava asenne ryhmässä, rauhallinen hengittäminen – enemmän rentoutta elämään
 • Koko kehoa lämmittävää liikettä ja sykettä nostattava tunti oman kunnon mukaan (valitse yksi laji): kahvakuula, kuntonyrkkeily, pilates, juoksutekniikka ja lihaskunto oman kehon painolla, lisäksi valittavissa lihaskuntotestaus
 • Mieleen rauhaa tuova meditaatio ja kehon kireyksiä vapauttava joogatunti sekä syvärentoutus
 • 1435,00 € (1–10 hlö)
 • 1625,00 € (11-20 hlö)
 • 1815,00€ (21-30 hlö)
 •  2005,00 € (31-40 hlö)
 • Yli 40 hlön ryhmien hinta sovitaan erikseen.

Hinnat sisältävät alv 24%.Tilavuokra veloitetaan erikseen.

Ohjelmapalvelun tuottaa Salla Rinne & Minna Loponen.

Katso myös kokopäivän hyvinvointi-ohjelmat sekä yksittäiset tunnit ja luennot täältä.

Jääveistos

Jäänveistokilpailu on rento ja hauska aktiviteetti, joka toteutetaan leikkimielisenä kilpailuna. Ryhmä jaetaan joukkueisiin, noin 2-4 henkilöä/ joukkue.
Kaikille joukkueille jaetaan oma jäälohkare, joka painaa noin 60 kg ja on kooltaan noin 60* 40*20 cm. Tästä he veistävät oman taideveistoksen ammattiveistäjien johdolla ja opastuksella.
Joukkueet saavat omat työvälineet käyttöönsä ja heitä opastetaan miten näitä käytetään. Veistoksen aihe voidaan miettiä yhdessä, mutta se voisi esimerkiksi olla Suomen eläinmaailmasta.
Lopuksi arvostellaan taidetta, ryhmät äänestävät itse mitkä veistokset ovat parhaat, ja jaetaan palkinnot jäänveiston Picassoille.
Ohjelma toteutetaan Krapin puistossa, tarvittaessa terassin läheisyydessä.

Ohjelman kesto noin 2 tuntia.
Kysy hinta myyntipalvelustamme.

Ohjelma soveltuu kaikille ympäri vuoden!
Säänmukaiset ulkovaatteet, hansikkaat on hyvä lisä vuodenajasta riippumatta. Ohjelmapalvelun tuottaa Ice Magic.

Kulttuuri- ja luontopolku

Opastettu kävelyretki suuntautuu Onnelan ja Rantatien lähimaastoon. Retkellä on mukana ammattitaitoinen ohjaaja, jonka johdolla tutustutaan alueen kulttuurihistoriaan sekä vallitsevan vuodenajan luontoon.
Ohjelman kesto n. 2h
Hinta: 42,00 €/hlö (minimiveloitus 10 henkilöä).

Ohjelmapalvelun tuottaa Touhux.

Tiimitaitokisat

Miten puhalletaan yhteen hiileen? Kuinka toimitaan saumattomasti ryhmän sisällä? Yhdessä tekemisellä, onnistumisen ilolla, yhteisen sävelen löytämisellä erilaisissa toiminnallisissa tehtävissä voi olla silmät aukaiseva vaikutus. Työkaverit nähdään eri tavoin, kun ei tehdä päivittäisiä työrutiineja. Tiimitaitokisat soveltuvat kaikille!

Lajit:
Lämmittelytehtävä
Noppa
lakanalentis
tiimisolmu
sokkokuvio
leijuva vapa

Kesto: 2h
Henkilömäärä: 8 – 30 henkilöä, paras pienille ryhmille

Hinta: minimilaskutus: 549,00 €/ 10henkilöä, lisähenkilöt 31€/hlö (sis. alv24%)

Hinta sisältää:

 • ammattitaitoisen oppaan/oppaat ja opastuksen
  • kaikki ohjelmassa tarvittavat välineet ja varusteet
  • turvallisuusvälineet

Ohjelma voidaan toteuttaa suomen- ja englanninkielellä ympäri vuoden. Ohjelmapalvelun tuottaa Elämyksen Taika.

Elämyksen Taika tuottaa tapahtuman asiakkaalle kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Elämyksen Taika harjoittaa kestävää luontomatkailua ja on Metsähallituksen yhteiskumppani.Elämyksen taika kuuluu Suomen Ekoyrittäjiin.

Golfiin tutustuminen

Työhyvinvointiin liittyviin päiviä sopii mainiosti myös golfaiheinen toiminta. Svingiin ja puttailuun pääsee tutustumaan Tuusulan Golfklubin harjoituskentällä Jeah golfin ammattiopettajien johdolla harjoituskentällä. Ryhmän toiveiden mukaisesti on mahdollisuus myös leikkimieliseen kisaan.

Golfin idea
Svingi rangella, jossa harjoitellaan tekniikkaa. Pro antaa vinkkiä kaikille osallistujille henkilökohtaisesti.
Putin perusteet ja puttikilpailu
Loppuun palkintojen jako puttikilpailusta

Ryhmän koko: max 45 hlöä
Ohjelman kesto: 1,5 h
Ohjelman hinta: 240,00e / 1 – 10 henkilöä, lisähenkilöt 10,00e/ henkilö
Varustus: ulkoliikuntaan sopivat mukavat varusteet

Lue lisää

Krapin Pajan virkistysohjelmia

Krapin pajalaiset yhteistyökumppaneineen tarjoavat virkistysvälipaloja ja kokonaisia virkistyspäiviä pienille ja isoille ryhmille. Voit yhdistellä Krapin Pajan ohjelmatuotteita eri virkistystuotteiden kanssa ja kruunata päivän lounaalla tai illallisella yhdessä neljästä ravintolastamme. Olemme valmiina auttamaan ja luomaan kanssasi täydellisen virkistyspäivän!

Local artist

Tutustu Rantatien kohteisiin- taiteilija on oppaanasi

Vuosisadan alussa oli Tuusulanjärven taiteilijayhteisö. Rantatien kulttuurinen elämä ei kadonnut Halosen, Järnefeltin, Ahon ja Sibeliuksen myötä mihinkään. Se hengittää yhä voimallisena ja rikkaana niin kuin reilut sata vuotta sitten.

Lähde kierrokselle nykyisen Tuusulanjärven taiteilijan johdolla. Hän kertoo tarinoita sadan vuoden takaa ja kertoo mitä on olla taitelija Tuusulanjärven maisemissa tänä päivänä. Kierros sisältää myös pienen musiikkiesityksen.

Kierroksen voi sisällyttää myös käynnin Halosenniemessä (aukiolon puitteissa) Kesto noin 90 minuuttia. Hinta alkaen 650,00 € sis. alv 24 % / 2-15 hlön ryhmä. Saatavilla myös isommille ryhmille. Halosenniemen vierailussa erillinen pääsymaksu. Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin Paja.

Krapin Pajan virkistyspajat

Ukulele-paja

Tästä virkistyspajasta on muotoutunut Pajan klassikko! Kaikkea kivaa kahdella soinnulla on tämän riemukkaan luovan pajan toinen nimi. Pajan muusikoiden vetämässä soitin-pajassa tutustutaan ukuleleen ja opetellaan yhdessä biisi. Ukulele on kielisoitin, rakenteeltaan pienikokoinen, nelikielinen kitara ja se sopii kaikille!  Paja on toteutettavissa kaikissa Krapin kokous- ja juhlatiloissa. Pajan vetäjä tuo mukanaan soittimet. Kesto 60 minuuttia, hinta 520,00 €, sis. alv 24 %, 2-15 hlöä. Saatavilla myös isommille ryhmille.

PajaBoogie

Miten olisi rivitanssia stetson vinossa ja saappaat solmussa? Opi helppoja rivitansseja. Ohjelma sopii kaikenlaisille liikkujille eikä suorituspaineita letkeässä menossa tule, mikäli vain tanssilattialle uskaltautuu.
Kesto 60 minuuttia. Hinta 558,00 €/2-25 hengen ryhmä.

Sirkuspaja

Pajassa on myös sirkustaiteilijoita! Pajassa voitte porukalla tutustua sirkuksen eri lajeihin, mm. ilma-akrobatiaan ja jonglööraukseen. Luvassa on leppoisaa temppuilua ja onnistumisen riemua! Pajan katossa on ilma-akrobatiaan sopiva välineistö valmiina.

Kesto 60 minuuttia. Hinta 450,00 €/12 hengen ryhmä (sis. alv 24 %)

Tuusulanjärven maisema maalattuna

Tuusulanjärven maisemat ovat inspiroineet vuosisadan ajan Tuusulanjärven alueen taiteilijoita; säveltäjiä, taidemaalareita ja kirjailijoita. Pajassa maalataan taitelijan opastuksella Tuusulanjärven maisema tai Krapin ihastuttava omenatarha Sateen sattuessa työpaja toteutetaan katoksen alla tai sisätiloissa. Kesto noin 90 minuuttia. Hinta sisältää kaikki tarvikkeet ja kuvataitelijan / -taiteilijoiden opastuksen. Jokainen saa oman teoksensa mukaan. Hinta 750,00 €, sis. alv 24 % / 2- 12 hlöä, saatavilla myös isommille ryhmille.

Pitäisikö nostaa kissa pöydälle?

Kokoonnutteko ratkaisemaan jotakin asiaa tai löytämään uusia ajatuksia? Pitäiskö
asia saada esille, mutta et tiedä miten? Tarvitsetteko lähtöpamauksen?
Me voimme auttaa! Kaksi Krapin Pajan esiintyjää rakentaa teille kohtauksia niistä
asioista, mistä te toivotte. Voitte ohjata tilanteita haluamaanne suuntaan. Kohtaukset
voidaan tehdä täysin improvisaation pohjalta ilman ennakkosuunnittelua tai voimme
yhdessä suunnitella ennakkoon käsiteltävät aiheet.
Tekniikka sopii erinomaisesti esimerkiksi asiakaspalvelun kehittämiseen, ideointiin, työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen.
Kesto riippuu aiheista ja toiveista, noin 45min-1,5 h
Sopii noin 10- 40 hengen ryhmille.
Hinta 868,00 € (45 min) –1612,00 € (90 min) (sis alv 24%.)

Ohjelmapalvelut tuottaa Krapin Paja.

Krapin Pajan arvoituspeli

Krapin Pajan arvoituspeli

Pelissä ratkotaan arvoituksia ja tehtäviä pakohuonepelihengessä. Haluatteko päästä ratkomaan erilaisia arvoituksia isommalla porukalla? Ryhmä jaetaan noin 3-6 hengen ryhmiin, jokaisella arvoituspisteellä on noin 5 minuuttia aikaa, löytää pulmaan ratkaisu. Ohjelma voidaan toteuttaa ulkona tai Krapin Pajassa tai Onnela-salissa.

Minimihenkilömäärä on 20 henkilöä. Voidaan toteuttaa enintään 60 hengelle kerrallaan. Ohjelma on toteutettavissa suomeksi ja englanniksi. Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin Paja.

Hinta: 35,00 € / henkilö (sis. alv 24%)

Katso myös Krapin Pajan pakohuoneet pienemmälle porukalle!

Krapin Pajan valitut palat

Krapin Pajan valitut palat

Kaipaatteko ohjelmaa jossa voitte nauttia ohjelmasta ja heittäytyä sopivasti mukaan? Pajan esiintyjät luovat teille kokonaisuuden,jossa pääsette itse ohjaamaan ohjelman kulkua. Voitte ryhmittäin tilata erilaisia ohjelmanumeroita Pajan listalta. Tilaus voi olla vaikka musikaalinumero, monologi, biisi, tanssi tai yhteinen letkajenkka. Ohjelmasisällöissä yhdistyy improvisaatio, musiikkiesitykset ja ohjatut ryhmätyöt.

Yhtäkkiä huomaattekin, että tanssitte yhdessä Kuningas-kobran tahdissa kokoushuoneessa. Ohjelma voidaan toteuttaa 15-100 hengelle. Esitys voidaan toteuttaa kaikissa Krapin kokous- ja juhlatiloissa.

Kesto on ryhmän koosta riippuen noin 60-75 minuuttia.  Kokonaisuuden hinta on alkaen 1500,00 € (sis. alv 24%) riippuen kestosta ja henkilömäärästä (ohjelma on toteutettavissa vain suomeksi). Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin Paja.

Kerro se kukkasin

Virkisty kanssamme kukkasin! 

Kukkakoru ja ruusurusetti

Saisiko olla Kukkasormus? Vai kenties miehekäs mirri kukkasista? Kukista tehdyt korvikset tai ihana rannekoru on omatekemänä ainutlaatuinen.

 • Kesto: 1 h
 • Hinta: 320,00 €, tarvikemaksu 12,50 € / hlö sis. alv 24 %

Sukella kukkakuplaan

– kukkaisterapiaa floristin johdattelemana Kukkabaarimme aukeaa juuri teille! Puolentoista tunnin luova hetki floristin alkulämmittelyllä. Aihe on lähes vapaa. Kukkakoulussa tehdään go with the flow tyylillä kukkien ja värien yhdistelyä ja ennenkaikkea rentoudutaan kukkien parissa Opettaja tekee muutamia malleja ideaksi ja neuvoo sinua tekemään oman taideteoksesi.

 • Kesto: 1,5 h
 • Hinta: 320,00 €, tarvikemaksu 35,00 € / hlö sis. alv 24 %

Kukkamandala

Mandala on ympyrän muotoon tehty symmetrinen kuvio, joita löytyy mm värityskuvina, mutta oletko kokeillut koskaan kukkamandalaa? Siinä pienistä kukan ja kasvien osista kootaan kartongille kuvio, jonka voi vaikka prässätä kotona tai kuivattaa sellaisenaan. Kun kukkamandalaa tekee, pääsee ihanaan kukkakuplaan, jota kukkaflowksikin voi kutsua.

Tekeminen on rauhoittavaa ja todellakin meditatiivista. Kokemus on hieno!

 • Kesto: 1,5h
 • Hinta: 320,00 € tarvikemaksu 35,00 € / hlö sis. alv 24 %

Kukkaseppele

Kukkaseppele on trendikäs ja ihana asuste. Sidomme oman seppeleen oikeista kukista floristin avustuksella.

 • Kesto: 1,5h
 • Hinta: 320,00 €, tarvikemaksu 31 € / hlö sis. alv 24 %

Kukkakimppu

Ihana kukkakimppu kotiin viemisiksi kokouksesta tai virkistäytyminen henkilöstölle, yllätysmomentti asiakkaille. Floristin opastuksella sidomme hurmaavan kukkakimpun.

 • Kesto 1,5 h
 • Hinta: 320,00 €, tarvikemaksu 35,00 € / hlö sis. alv 24 %

Kukkapajoja ohjaavat Järvenpään Kukkatalon upeat floristit. Mitään etukäteisosaamista ei tarvita -vain iloinen mieli! Pajat ovat toteutettavissa kaikissa Krapin tiloissa suomeksi ja englanniksi. Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin Paja.

Local Beer and music!

Nauti oluista ja musiikista!  -Local Beer and Music

Kaipaatko tilaisuuteen yhteistä tekemistä ja rentoa tunnelmaa? Krapin Pajan baarimestari Jaako Louhi johdattelee ryhmäsi oluiden maailmaan. Saat oluttietoutta ja pääset maistelemaan erilaisia oluita. Oluet ovat paikallisen MakuBrewingin tuotteita. Tilaisuus rytmittyy mukavasti Krapin Pajan muusikon esiintyessä. Musiikkia voi toivoa tilaisuuden mittaan tunnelman mukaan. Maistelu ja musiikki -tilaisuus on tilattavissa kaikkiin Krapin tiloihin.

Tilaisuuden kesto 1,5 – 2h riippuen toiveistanne. Ohjelma on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Hinta:

 • 2-25 hlöä / 882,00 € (sis. alv 24)
 • 26-60 hlöä / 982,00 € (sis. alv 24)
 • 60+ hlöä sovitaan erikseen

Lisäksi juomat menekin mukaan, n. 0,5 tölkkiä olutta / laatu / hlö 5 – 10 eri olutta. Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin Paja.

Toivekonsertti

Mukavia, tuttuja lauluja kuunnellen ja yhdessä laulaen Altti Uhleniuksen johdolla. Altti on järvenpääläinen muusikko, jonka juuret ovat syvällä Tuusulanjärven kulttuurimaisemissa. Toivekonsertissa yleisö toivoo ja Altti soittaa.  Konsertin kesto on noin tunti.

Toivekonsertti jarjestetään sään salliessa Krapin pihamaalla – sateen sattuessa sisätiloissa.

Hinta 558,00 € (sis. alv 24 %). Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin Paja.

Pajan Musavisa

Hauskan musavisan vetää Krapin Pajan muusikko. Kysymykset vaihtelevat elokuvamusiikista, tv-tunnareihin, menneisiin hittibiiseihin ja nykyisiin tähtiin. Visassa kuullaan musiikkinäytteitä ja kiperiä kysymyksiä. Ryhmä jaetaan joukkueisiin, jotka kisailevat ensin alkusarjan. Alkusarjan kolme parasta joukkuetta valitsevat keskuudestaan finalistin.
 Ja finaali huipentuu lavalla! Sopii pienille ja isoille ryhmille rentoon illanviettoon 15-100 hengelle.

Kesto noin 1h- 1,5 h toiveiden mukaisesti. Ohjelma on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Hinta 550,00 € (sis. alv 24 %). Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin Paja.

Memodance-ohjelmat

Memodance- ohjelmat

Kaikki Memodance-metodiin pohjautuivat ohjelmat perustuvat tutkittuun tietoon ja sisältävät tietoa aivoterveyteen vaikuttavista asioista. Ohjelmat ovat viihteellisiä ja huomioivat yksilölliset erot liikkumisessa tai harjoituksiin osallistumisessa. Näissä ohjelmissa ei voi mokata!

BrainBoogie

Tanssia ja tuumailua hyvän musiikin kera. Helppoa liikkumista, mukaansa tempavaa menoa aivoasialla. Ohjelma voidaan toteuttaa ulkona tai Krapin pajassa tai Onnela-salissa suomeksi ja englanniksi.

Ohjelman kesto on noin 45-60 min. Hinta alkaen 590,00 € (sis alv 24 %)

BrainTwist

Aivojen aktivointia ja rentoutusta viihteellisesti tarjoiltuna. Sisältää: aivojumpaa, rentoutusta, musiikkia, naurua. Ohjelma voidaan toteuttaa pelkästään istuen ja sopii toteutettavaksi vaikka kokoustilassa väliaikaohjelmana. Ohjelma voidaan toteuttaa kaikissa Krapin kokous- ja juhlatiloissa, suomeksi ja englanniksi.

Kesto 20-30 min tai 45-60 min. Hinta alkaen 450,00 € (sis alv 24 %)

BrainBoottaus

Rentoutusta ja rauhoittavaa olemista, ohjataan huomioimaan omaa kuormitustilaa ja pysäyttämään työasioiden kelaaminen. Ohjelma voidaan toteuttaa kaikissa Krapin kokous- ja juhlatiloissa suomeksi ja englanniksi.

Kesto 45-60 min. Hinta alkaen 570,00 € (sis alv 24 %)

Ohjelmapalvelut tuottaa Krapin Paja.

Muut liikunta- ja tanssiohjelmat

Muut liikunta / tanssiohjelmat

Tangoa Olan takaa

Rento tanssiohjelma jokaisen jalkaan sopivaksi vanhan suomalaisen tanssimusiikin säestyksellä. Kesto on noin 45-60 min. Hinta alkaen 590,00 € (sis alv 24 %) Ohjelma voidaan toteuttaa kaikissa isommissa Krapin kokous- ja juhlatiloissa suomeksi ja englanniksi.

Finga, tanssiliikuntaa kävelysauvojen kera

Finga on kokonaisvaltaisesti, kävelysauvojen monipuolista vaikutusta hyödyntävää, liikkuvuutta ja aivoterveyttä  edistävää tanssiliikuntaa mikä sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Finga on toteutettavissa sekä sisä- että ulkotilassa. Finga-tunnin kesto on 30 minuuttia. Finga voidaan joko teemoittaa tanssilajien mukaan tai yhdistää lajeja, kuten rock- ja swingtansseja, lattareita, disco- ja rivitansseja toiveiden mukaan. Vetäjä tuo mukanaa kaikille kävelysauvat. Finga-tanssiliikuntaan voidaan yhdistää helposti kävelysauvaretki kulttuurimaisemissa.

Ohjelma voidaan toteuttaa ulkona tai Krapin pajassa tai Onnela-salissa suomeksi ja englanniksi.

Kesto noin 30 minuuttia (+ valinnainen kävelyretki). Hinta 744,00 € (sis. alv 24 %).

Ohjelmapalvelut tuottaa Krapin Paja.

Tutustu rantatien kulttuurihistoriaan teatterin keinoin

Tutustu Rantatien kiehtovaan kulttuurihistoriaan, teatterin keinoin

Vieraaksenne voi tulla Aino Sibelius, Elisabet Järnefelt, Johanna Sofia tai Venny Soldan-Brofeldt. Esityksissä sukelletaan Tuusulanjärven alueen historiaan hurmaavien naishahmojen kautta. Jokaisella on oma tarinansa Tuusulanjärven kulttuurihistoriassa.
Esityksen kesto on noin 30-40 minuuttia.

Toteutettavissa monissa eri tiloissa. Esiintyjä on Marika Sampio-Utriainen. Esitys voidaan toteuttaa suomeksi tai englanniksi, Aino Sibelius esitys myös ranskaksi
Hinta 806,00 € sis. alv 24 %. Ohjelmapalvelun tuottaa Krapin Paja.

Virkistystä ja hyvinvointia Krapilla

Luo oma tilaisuutesi

Kohtaamisia.krapi.fi

Tilavuokrat sisätiloissa tapahtuvista aktiviteeteista veloitetaan erikseen. Tilavuokra alkaen 100,00 €.

Kauttamme järjestyvät myös museokierrokset, pakohuonepelit, hyvinvointiluennot sekä golf – kysy muita vaihtoehtoja myyntipalvelustamme tai inspiroidu kohtaamisia.krapi.fi-alustalla.

Katso myös Kuten haluatte – Krapin iltamat tai pikkujoulu -vaihtoehtomme, jotka soveltuvat parhaiten ryhmien illanviettoon!