Slide

Ryhmien virkistysohjelmat

Virkistyspäivi & muut hyvän olon ammattilaiset

Krapilla on paljon tekemistä eri kokoisille ryhmille ympäri vuoden. Kulttuuri, liikunta, käsin tekeminen, uuden kokeminen ja oppiminen kulkee virkistysohjelman punaisena lankana.

Ohjelmat sopivat kokouspäivään, kevätretken oheen tai tyky-, tyhy- & virkistyspäivään. Valitse sopiva ohjelma alta tai kerro meille tilaisuuden tavoite ja henki niin koostamme ohjelman puolestanne.

Ohjatut ohjelmat toteutetaan Krapin puistossa, Onnelan alueen pihapiirissä tai Tuusulanjärven alueella.

Nauti kanssamme kulttuurista ja elämästä! Krapilla voit virkistäytyä erilaisten kulttuurielämysten parissa. Aloita päivä esimerkiksi ukulele-pajalla, nauti lounaaksi suomalaisia, puhtaita makuja yhdessä neljästä ravintolastamme ja jatka iltaa saunoen tai Pajan konserteissa. Krapin Pajan virkistyspäivi on aina valmiina palvelukseen, iloa tuomaan!

Tarjouksemme kevään ja kesän virkistyspäiville

Tyhy-päivä Krapin Onnelassa

  • Hyvinvointiluento: Aiheina mm. uni ja rentoutuminen, paineensietokyky sekä joustava asenne ryhmässä
  • Tunnin vauhdikas ja luonnonläheinen ryhmäaktiviteetti, esimerkiksi Perinnekisat tai Onnelan Murhamysteeri
  • Buffet-lounas ravintola Toukolassa

Hinta alkaen 85,00 €/hlö (laskettu 100 hengen mukaan). Mainitse tarjous “Tyhy-päivä Krapin Onnelassa” varatessasi. Tarjous on voimassa kevät- ja kesäkauden 2022.

Local Artist

Tutustu Rantatien kohteisiin- taiteilija on oppaanasi

Vuosisadan alussa oli Tuusulanjärven taiteilijayhteisö. Mutta Rantatien kulttuurinen elämä ei kadonnut Halosen, Järnefeltin, Ahon ja Sibeliuksen myötä mihinkään. Se hengittää yhä voimallisena ja rikkaana niin kuin reilut sata vuotta sitten. Krapin Paja kumartaa alueen pitkän kulttuuriperimän suuntaan, mutta elämme tätä hetkeä: tässä, juuri nyt.

Lähde kierrokselle nykyisen Tuusulanjärven taiteilijan johdolla. Hän laulaa tarinoita sadan vuoden takaa ja kertoo mitä on olla taitelija Tuusulanjärven maisemissa tänä päivänä.

Kesto noin 90 minuuttia. Kierros voidaan toteuttaa kävellen tai polkupyörillä. Kauttamme onnistuu myös pyörävuokraus.

Hinta 558,00 €/12 hlön ryhmä (sis. alv 24%)

Virkistyspajat

Ukulele-paja

Kaikkea kivaa kahdella soinnulla voisi olla tämän riemukkaan luovan pajan toinen nimi. Pajan muusikoiden vetämässä ukulele-pajassa tutustutaan soittimeen ja opetellaan yhdessä biisi. Ukulele on hauska soitin, joka sopii sekä aloitteleville soittajille että jo muita soittimia soittaville. Ukulele on kielisoitin, rakenteeltaan pienikokoinen, nelikielinen kitara.

Kesto on noin tunnin. Hinta 434,00 €/12 hengen ryhmä (sis. alv 24 %) – Saatavilla myös isommille ryhmille

Kerro se kukkasin

Saisiko olla Kukkasormus? Vai kenties rusetti kukkasista? Kukista tehdyt korvikset tai ihana rannekoru on omatekemänä ainutlaatuinen. Kukkaseppele on trendikäs ja ihana asuste. Sidomme oman seppeleen oikeista kukista floristin avustuksella.

Pajaan kuuluvat työvälineet sekä osallistujien kaikki tarvikkeet yhteen työhön. Mitään etukäteisosaamista ei tarvita, vain iloinen mieli!

Kukkakorutyöpajan kesto on 90 minuuttia.

Hinta 291,40 €/2-15 hengen ryhmä. Tarvikemaksu 7,00 €/hlö (sis. Alv 24 %)

Kukkaseppelepajan kesto 90 minuuttia.

Hinta 291,40 €/2-15 hengen ryhmä. Tarvikemaksu 29,00 € / hlö, (sis. alv 24 %)

PajaBoogie

Miten olisi rivitanssia stetson vinossa ja saappaat solmussa? Opi helppoja rivitansseja. Ohjelma sopii kaikenlaisille liikkujille eikä suorituspaineita letkeässä menossa tule, mikäli vain tanssilattialle uskaltautuu.
Kesto 60 minuuttia. Hinta 558,00 €/2-25 hengen ryhmä.

Sirkuspaja

Pajassa on myös sirkustaiteilijoita! Pajassa voitte porukalla tutustua sirkuksen eri lajeihin, mm. ilma-akrobatiaan ja jonglööraukseen. Luvassa on leppoisaa temppuilua ja onnistumisen riemua! Pajan katossa on ilma-akrobatiaan sopiva välineistö valmiina.

Kesto 60 minuuttia. Hinta 450,00 €/12 hengen ryhmä (sis. alv 24 %)

Tuusulanjärven maisema maalattuna

Tuusulanjärven maisemat ovat inspiroineet vuosisadan ajan Tuusulanjärven alueen taiteilijoita; säveltäjiä, taidemaalareita ja kirjailijoita. Maalauspajassa ryhmä osallistuu Krapin Pajan taiteilijoiden työpajaan, jossa maalataan Tuusulanjärven maisema tai Krapin ihastuttava omenatarha. Sateen sattuessa työpaja toteutetaan katoksen alla tai sisätiloissa.

Kesto noin 90 minuuttia. Hinta sisältää kaikki tarvikkeet ja kuvataitelijan / -taiteilijoiden opastuksen. Jokainen saa oman teoksensa mukaan.
Hinta 650,00 €/12 hengen ryhmä (sis. alv 24 %) – Saatavilla myös isommille ryhmille.

Pitäisikö nostaa kissa pöydälle?

Kokoonnutteko ratkaisemaan jotakin asiaa tai löytämään uusia ajatuksia? Pitäiskö
asia saada esille, mutta et tiedä miten? Tarvitsetteko lähtöpamauksen?
Me voimme auttaa! Kaksi Krapin Pajan esiintyjää rakentaa teille kohtauksia niistä
asioista, mistä te toivotte. Voitte ohjata tilanteita haluamaanne suuntaan. Kohtaukset
voidaan tehdä täysin improvisaation pohjalta ilman ennakkosuunnittelua tai voimme
yhdessä suunnitella ennakkoon käsiteltävät aiheet.
Tekniikka sopii erinomaisesti esimerkiksi asiakaspalvelun kehittämiseen, ideointiin, työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen.
Kesto riippuu aiheista ja toiveista, noin 45min-1,5 h
Sopii noin 10- 40 hengen ryhmille.
Hinta 868,00 € (45 min) –1612,00 € (90 min) (sis alv 24%.)

Tasting

Viini viehättää…kuuden rypäleen luonneanalyysi

Rypäleestä syntyy viini, toinen on hedelmäisen herkullinen ja toinen raikkaan hapokas. Miten maut syntyvät ja miten Viinin luonne muokkautuu viinintekijän käsissä.
Krapin kuuden rypäleen luonneanalyysissä raapaistaan pintaa ja pohditaan tätä problematiikkaa. Nuuhkaistaan lasiin ja maistellaan maut esiin. Mikä on ruoan ja viinin liitto, miten se löytyy ja mitkä tekijät ratkaisevat.

Maistiaishetkessä maistellaan kuusi viiniä. Kesto on noin 1,5 – 2 tuntia.
Hinta:

250,00 € (2-20 hlö) & järjestelypalkkio 100,00 € + viinit (sis. alv 24%) (hinta muodostuu valittujen maisteluviinien mukaan)

500,00 € (21-40 hlö) & järjestelypalkkio 200,00 €  + viinit (sis. alv 24%) (hinta muodostuu valittujen maisteluviinien mukaan)

Ohjelmakeittiö Hella

Kokki kertoo ja kaikki kokkaavat

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa. Valmistettu illallinen nautitaan Hellan viihtyisässä ruokailutilassa. Päivällispöytään mahtuu maksimissaan 20 vierasta.

Keittiön sydämessä kokki kertoo ja kaikki kokkaavat. Herkullinen ateria valmistuu, valloittavat viinit viimeistelevät aterian.

Aina ei pidä itse kokata

Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi valmistaa alusta loppuun myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Hellan henki kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Lue lisää ohjelmakeittiö Hellasta

Toivekonsertti

Mukavia, tuttuja lauluja kuunnellen ja yhdessä laulaen Altti Uhleniuksen johdolla. Altti on järvenpääläinen muusikko, jonka juuret ovat syvällä Tuusulanjärven kulttuurimaisemissa. Toivekonsertissa yleisö toivoo ja Altti soittaa.  Konsertin kesto on noin tunti.

Toivekonsertti jarjestetään sään salliessa Krapin pihamaalla – sateen sattuessa sisätiloissa.

Hinta 558,00 € (sis. alv 24 %)

Kickbikeretket ja kirkkovene

Suomessa kehitetty kickbike on kulkupelinä liikunnallisessa kulttuuriretkessä. Retki suuntautuu Jean Sibeliuksen, Pekka Halosen ja Eero Järnefeltin rakkaisiin maisemiin Tuusulanjärven rannoille ja peltonäkymiin. Käymme ihailemassa taiteilijakoteja ulkopuolelta ja opas kertoo Sibeliuksesta ja muista Tuusulanjärven taiteilijoista. Kuka  mahtoikaan taiteilijoista olla perso ostereille? Ken eli kaksoiselämää ja miksi Sibelius ei saanut rantatonttia?
Potkaise itsesi kulttuurin kehtoon!

Kesto noin 2 tuntia.
Soveltuvuus: normaalikuntoisille
Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluvaatteet, lenkkikengät
Kieli: suomi, tilauksesta englanti

Hinta:
1 – 14 hlö: 520,00 € + 17,90 €/ hlö
15 – 28 hlö: 730,00 €+ 17,90 €/hlö  (sis. alv 24%)

Voidaan yhdistää myös kirkkovenesoutuun!
Tällöin kesto noin 3 tuntia.

Kirkkovenesoutu & kickbike
1 – 14 hlö: 1135,00 €  + 13,40 €/hlö
15  -28 hlö: 1890,00 € + 13,40 €/hlö
29 – 43 hlö: 2630,00 € +13,40 €/hlö (sis . alv24%)

Sarvikallio Experience

Sarvikallio ”Pikkukoli” Experience
Sarvikallio, Järnefeltin aikoinaan nimeämä Pikkukoli, oli Rantatien taiteilijoiden ja asukkaiden piknikpaikka ja inspiraation lähde jo taiteilijoiden kultakauden aikaan. Sarvikallio sijaitsee järven toisella puolella Onnelasta katsottuna, joten ohjelmapalvelu aloitetaan yhteisellä kirkkovenesoudulla!
Sarvikalliolla asiakkaan valittavana joko kulttuuriluontopolku tai nopeatempoisempi GPS-kisailu. Eniten pisteitä saanut joukkue voittaa!

Hinta 80,00 €/hlö (minimiveloitus 10 henkeä)
Ohjelman kesto: 2-3h

Onnelan Murhamysteeri

Mitä tapahtui Onnelan isännälle, upseeri Shabelskille eräiden Onnelassa vietettyjen railakkaiden juhlien päätteeksi? Kuka on vastuussa hänen kuolemastaan? Epäiltyjä ja johtolankoja riittää ja niitä lähdetään ratkomaan pienissä tiimeissä. Jääkö oikea syyllinen kiinni?
Johtolangat ja vihjeet voi kätkeä myös maastoon, josta niitä GPS laitteiden avulla etsitään ja mysteeriä ratkotaan Rantatien maisemissa kulkien.

Hinta: 41,00 €/hlö (minimiveloitus 10 henkilöä)

Ohjelman kesto: 1,5-2h

Perinnekisat

Perinnelajeissa kisaillaan joukkueina – pilke silmäkulmassa.
Ryhmällä on valittavissa neljä lajia seuraavista:
Kyykkä
Ritsa
Ketjun heitto
Mölkky
Saappaan heitto
Ristinolla – viesti
Pussijuoksu
Köydenveto
Tikka

Ohjelman kesto: 1 – 2h
Hinta: 41,00€/hlö. (minimiveloitus 10 henkilöä) Maksimihenkilömäärä 120. Hinta sis. alv 24%.

Sis. ammattioppaan ja kaikki tarvittavat välineet.

Ohjelma voidaan toteuttaa suomen- ja englannin kielellä ympäri vuoden.

GPS Rantatien kätköt

Tuusulan Rantatien alueella etsitään historian havinaa. Oman tiimin lisäksi apuna ovat GPS laitteet. Kätkeily tapahtuu pareittain tai pieninä joukkueina. Ideana on ratkaista Rantatien historiaan liittyvä arvoitus. Tieto ja tiimityöskentelytaidot nousevat ratkaisevaan rooliin!

Ohjelman kesto: 1,5 – 2 h
Hinta: 41,00 €/hlö. (minimiveloitus 10 henkilöä)

Tasapainoittava iltapäivä

Yhdistä kokouspäivään hyvinvointi-iltapäivä!

Tasapainoittava iltapäivä

Tasapainoittava iltapäivä, kesto 3,5h, pitää sisällään:

  • Luento ja harjoituksia mielen voimaannuttamiseksi (valitse yksi aihe): uni ja rentoutuminen, itsensä ymmärtäminen yksilöllisen hermoston kautta, voimaa kehoon ja mieleen, kehitä paineensietokykyäsi, joustava asenne ryhmässä, rauhallinen hengittäminen – enemmän rentoutta elämään
  • Koko kehoa lämmittävää liikettä ja sykettä nostattava tunti oman kunnon mukaan (valitse yksi laji): kahvakuula, kuntonyrkkeily, pilates, juoksutekniikka ja lihaskunto oman kehon painolla, lisäksi valittavissa lihaskuntotestaus
  • Mieleen rauhaa tuova meditaatio ja kehon kireyksiä vapauttava joogatunti sekä syvärentoutus

690,00 € (1-20hlö)
1000,00 € (21-30hlö)
1250,00 € (31-40hlö)
Yli 40hlön ryhmien hinta sovitaan erikseen.

Hintoihin lisätään alv 24 %. Tilavuokra veloitetaan erikseen.

Katso myös kokopäivän hyvinvointi-ohjelmat sekä yksittäiset tunnit ja luennot täältä.

Jääveistos

Jäänveistokilpailu on rento ja hauska aktiviteetti, joka toteutetaan leikkimielisenä kilpailuna. Ryhmä jaetaan joukkueisiin, noin 2-4 henkilöä/ joukkue.
Kaikille joukkueille jaetaan oma jäälohkare, joka painaa noin 60 kg ja on kooltaan noin 60* 40*20 cm. Tästä he veistävät oman taideveistoksen ammattiveistäjien johdolla ja opastuksella.
Joukkueet saavat omat työvälineet käyttöönsä ja heitä opastetaan miten näitä käytetään. Veistoksen aihe voidaan miettiä yhdessä, mutta se voisi esimerkiksi olla Suomen eläinmaailmasta.
Lopuksi arvostellaan taidetta, ryhmät äänestävät itse mitkä veistokset ovat parhaat, ja jaetaan palkinnot jäänveiston Picassoille.
Ohjelma toteutetaan Krapin puistossa, tarvittaessa terassin läheisyydessä.

Ohjelman kesto noin 2 tuntia.
Kysy hinta myyntipalvelustamme

Ohjelma soveltuu kaikille ympäri vuoden!
Säänmukaiset ulkovaatteet, hansikkaat on hyvä lisä vuodenajasta riippumatta

Local Beer and Music!

Nauti oluista ja musiikista!  -Local Beer and Music

Kaipaatko tilaisuuteen yhteistä tekemistä ja rentoa tunnelmaa? Krapin Pajan baarimestari Jaako Louhi johdattelee ryhmäsi oluiden maailmaan. Saat oluttietoutta ja pääset maistelemaan erilaisia oluita. Oluet ovat paikallisen MakuBrewingin tuotteita. Tilaisuus rytmittyy mukavasti Krapin Pajan muusikon esiintyessä. Musiikkia voi toivoa tilaisuuden mittaan tunnelman mukaan. Maistelu ja musiikki -tilaisuus on tilattavissa kaikkiin Krapin tiloihin.

Tilaisuuden kesto 1,5 – 2h riippuen toiveistanne. Ohjelma on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Hinta:

  • 2-25 hlöä / 750,00 € (sis. alv 24)
  • 26-60 hlöä / 850,00 € (sis. alv 24)
  • 60+ hlöä sovitaan erikseen

Lisäksi juomat menekin mukaan, n. 0,5 tölkkiä olutta / laatu / hlö 5 – 10 eri olutta.

Draamaesitykset Rantatiellä

Vieraaksenne voi tulla Aino Sibelius, Elisabet Järnefelt, Johanna Sofia Björklund tai Venny Soldan-
Brofeldt.
Esityksissä sukelletaan Tuusulanjärven alueen historiaan hurmaavien hahmojen kautta.
Jokaisella on oma tarinansa Tuusulanjärven kulttuurihistoriassa.
Esityksen kesto on noin 30-40 minuuttia. Toteutettavissa monissa eri tiloissa.
Esiintyjä on Marika Sampio-Utriainen.
Suomeksi tai englanniksi. (Aino Sibelius myös ranskaksi)
Hinta 607,50 € (sis. alv 24 %)

Kulttuuri- ja luontopolku

Opastettu kävelyretki suuntautuu Onnelan ja Rantatien lähimaastoon. Retkellä on mukana ammattitaitoinen ohjaaja, jonka johdolla tutustutaan alueen kulttuurihistoriaan sekä vallitsevan vuodenajan luontoon.
Ohjelman kesto n. 2h
Hinta: 41,00 €/hlö (minimiveloitus 10 henkilöä)

Tilavuokrat sisätiloissa tapahtuvista aktiviteeteista veloitetaan erikseen. Tilavuokra alkaen 80,00 €.

Kauttamme järjestyvät myös museokierrokset, pakohuonepeli, hyvinvointiluennot sekä golfiin tutustuminen – kysy muita vaihtoehtoja myyntipalvelustamme.

Katso myös Kuten haluatte – Krapin iltamat tai yritysten kesäjuhlat -vaihtoehtomme, jotka soveltuvat parhaiten ryhmien illanviettoon!

Kuten haluatte – Krapin iltamat

Yritysten kesäjuhlat