Viini-illallinen: Krapi & Puybarbe
Satoja vuosia vanhan Bordeaux-tilan Château Puybarben tarinaa jatkavat suomalaiset Riku ja Anna Väänänen. Tila sijaitsee loistavalla paikalla Gironden joen suulla yhdellä Bordeaux’n korkeimmista kukkuloista, Côtes de Bourgin viinialueella. Viinitilalliseksi ryhtyminen mahdollisti Rikulle toteuttaa intohimoaan maanviljelyyn ja Annalle uuden ulottuvuuden paitsi yrittäjyyteen Ranskassa, myös maan rikkaaseen viinikulttuuriin. Paikan poikkeuksellinen terroir ja leuto Atlantin ilmasto sopivat erinomaisesti pariskunnan laatua ja luontoarvoja korostavaan tyyliin.
Tänä vuonna 50 vuotta täyttävän Ravintola Krapihovin Keittiömestari Lars Lauton on suunnitellut talvisia herkkuja Puybarben viinien kumppaniksi. Illallisen aikana, illan isäntä, Riku Väänänen kertoo viineistä ja tarinoista niiden takana.
Ruoan ja viinin liittoa juhlitaan Krapilla 9.2. klo 18.00 alkaen. Tervetuloa nauttimaan Château Puybarben viinejä sekä suomalaisia makupaloja ravintola Krapihoviin. Tapahtuman järjestävät Winestate ja Krapihovi.
Iltaan mahtuu 32 vierasta. Varaathan paikkasi ikimuistoiseen iltaan myyntipalvelustamme.
Château Puybarben ranskalaisia viinejä & suomalaisen talven parhaita maistelupaloja Krapin tapaan
Kuplivaa, kuohuvaa
Krapin makupaloja
* Palvaamon lihatartar
* Palsternakkapannacottaa ja puolukkasiirappia
* Krapilla palvattua possua ja valkosipulilla maustettua hunajaa
Gaïa de Puybarbe
***
Kermaista kalalientä, paistettua ahvenfilettä ja fenkolisalaattia
Annabel de Château Puybarbe Rosé
***
Härän selys, terriiniä kotimaisesta ankanmaksasta, kauden kasviksia ja Portviinikastiketta
Le Roc de Château Puybarbe
***
Helsingin meijerin Jätkäsaari Por Salut -juustoa & hasselpähkinähilloketta, Helsingin meijerin Klippan valkohomejuustoa & porkkana-inkiväärihilloketta
Château Puybarbe
***
Manteli-maitosuklaaleivos
Huxelreebe
82,50 €
Ota yhteyttä:
Pöytävaraukset tapahtumaan vain sähköpostitse tai puhelimitse.