Slide

Hotelli

Majoitustilat

Rauhallista ja viihtyisää majoitusta Krapin ja Onnelan alueilla

Hotelli Krapin huoneet sijaitsevat Krapin ja Onnelan alueilla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Majoitushuoneita on yhteensä 61 kpl, yksi hirsimökki Onnelassa ja kesäisin yksi perinteinen aitta Krapin pihapiirissä.

Krapilla huoneet on rakennettu 110 vuotta vanhaan tiilinavettaan. Navetta sijaitsee aivan golfkentän laidalla keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Vanhan tiilinavetan jyhkeiden seinien sisään rakennetun hotellin tunnelma on maanläheisen rauhallinen. Rakennuksessa on 2 lämminsävyistä Superior huonetta, 4 Comfort huonetta ja 20 Standard huonetta, vuodepaikkoja on yhteensä 54.

Onnelan alue sijaitsee Rantatien varrella 800 metriä Krapilta. Rakennukset muodostavat viihtyisän järven ympäröimän pihapiirin. Onnelassa on kaksi majoitusrakennusta ja näissä yhteensä 35 huonetta, 20 Standard huonetta, 14 Comford huonetta ja yksi saunallinen Superior huone. Huonemajoituksen lisäksi rantatörmällä sijaitseva Männistön mökki tarjoaa yksilöllistä majoitusta rauhallisella näköalalla yli Tuusulanjärven.

Huonehintaan sisältyy aina runsas aamiaispöytä. Pöytä sisältää mm. oman palvaamomme lihaleikkeleitä, Krapin luomuleipiä, yön yli haudutettua uuniohrapuuroa ja paljon muuta.

Kaikissa  tiloissa on vieraiden käytössä maksuton nopea wlan-yhteys. Huonehintaan sisältyy saunomismahdollisuus.

Ota yhteyttä:

hotelli@krapi.fi / 09- 274841 

Onlinevarausjärjestelmään