Slide

Onnelan alue

Huoneet Onnelan alueella

Huoneet Tuusulanjärven rannalla

Onnelan alue sijaitsee Rantatien varrella 800 metriä Krapilta. Rakennukset muodostavat viihtyisän järven ympäröimän pihapiirin. Onnelassa on kaksi majoitusrakennusta ja näissä yhteensä 35 huonetta, 20 Standard huonetta, 14 Comford huonetta ja yksi saunallinen Superior huone. Huonemajoituksen lisäksi rantatörmällä sijaitseva Männistön mökki tarjoaa yksilöllistä majoitusta rauhallisella näköalalla yli Tuusulanjärven. Tiloissa on laajakaistayhteys ja Comfort-huoneet ovat ilmastoituja.

Huonehintaan sisältyy aina runsas aamiainen. Huolehdimme tehostetusti hygieniasta ja vieraidemme turvallisesta viihtyvyydestä.

Tutustu tarkemmin toimintamuutoksiin.

Ota yhteyttä:

hotelli@krapi.fi /  09- 274841 

Onlinevaraamoon

Onnela Superior-huone

Onnelan Superior-huoneessa on eteinen, makuuhuone, oma sauna ja patio. Kylpyhuoneessa on tuplasuihkut sekä erillinen wc.

Huonehinta sisältää aamiaisen.

Comfort-huoneet

Comfort-huoneita on yhden ja kahden hengen huonein. Kahden hengen huoneissa on parisängyt. Huoneissa on uusitut tyylikkäät kylpyhuoneet suihkulla. Osassa huoneista on patio.

Huonehinta sisältää aina aamiaisen sekä ennakkoon pyydettäessä saunomismahdollisuuden naisten tai miesten saunassa.
Standard-huoneet

Onnelan alueen Standard-huoneissa on kaksi yhden hengen vuodetta sekä kylpyhuone suihkulla. Huoneista on vehreä näkymä luontoon.

Huonehinta sisältää aina aamiaisen sekä ennakkoon pyydettäessä saunomismahdollisuuden naisten tai miesten saunassa.
Mökkimajoitus

Mökkimajoitusta tontin parhaimmalla paikalla.

  • Männistön mökki tarjoaa majoitusta Krapin Onnelan alueella. Mökissä on oma terassi, parivuode, takkatupa, vuodesohva, minikeittiö sekä kylpyhuone suihkulla.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen Krapin alueella sekä omatoiminen puulämmitteisen Jannen saunan käyttö Tuusulanjärven rannassa.

  • Tuusulanjärven rannalla sijaitsevassa tunnelmallisessa Elvilän hirsimökissä on oma sauna, minikeittiö, takka ja terassi. Järven päälle rakennetulta terassilta on upea näköala Sarvikalliolle.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen Krapin alueella.