Slide

Juhlajärjestelyt

Luo oma tilaisuutesi

kohtaamisia.krapi.fi

Juhlat Krapilla

Kaikki valmiina Juhliisi

Palvelemme sinua avaimet käteen -periaatteella eli valmistamme juhlasi alusta loppuun. Hintamme sisältävät juhlatilan, täydellisen aterian, henkilökunnan palvelut, kattauksen ja loppusiivouksen. Lisäksi voit varata meiltä juhlaasi sopivat juomat. Krapin jokainen juhlatila kuuluu ravintolaan ja anniskelualueeseen A-oikeuksin. Meille ei siten voi tuoda omaa pitopalvelua eikä omia juomia. Pelkkiä tiloja ei voi vuokrata ilman ravintolapalvelujamme.

Inspiroidu ja luo oma tilaisuutesi:

kohtaamisia.krapi.fi

Hinnoitteluperiaatteemme

Kun varaat meiltä yksityisjuhlan, perushinta koostuu kahdesta osasta: tilaveloitus ja juhlatarjoilut. Tilaveloituksen suuruus riippuu juhlatilasta, juhlan pituudesta ja seurueen aikuisten lukumäärästä. Tällä tavalla juhlan kokonaiskustannus on edullisempi henkilöä kohden mitä suurempi seurue on.

Juhlan kellonaika

Juhlan alkamis- ja päättymisaika sovitaan kanssanne suoraan. Krapilla on anniskeluoikeudet klo 02 asti. Mikäli haluatte juhlia Ravintola Krapihovin tiloissa, sovittelemme juhlan ajankohtaa ravintolan muun aukiolon kanssa. Muut juhlatilamme ovat vapaasti sovittavissa aikataulujenne mukaan.

Pöytämuodot, kattaus ja omat koristeet

Eri juhlatiloihimme on valmiina niihin sopivat pöytämuotovaihtoehdot ja saat ne käyttöösi. Juhlan peruskattaus kuuluu menun hintaan (kattaus on kuvailtu menun yhteydessä).

Omat koristeet ovat tervetulleita ja ne voi joihinkin juhlatiloihin tulla laittamaan itse edellisenä iltana ja joihinkin tiloihin ne voi toimittaa meille edellisenä päivänä ja henkilökuntamme asettelee ne valmiiksi kattauksen yhteydessä. Omien koristeiden tuominen ja purkaminen sovitaan aina erikseen varaustilanteen mukaan.

Juhlavalmistelujen aikataulu

2 kk ennen juhlaa
– Juhlan alkaminen ja päättyminen
– arvio henkilömäärästä

5 viikkoa ennen juhlaa
– juhlan menuvalinta
– tarkentunut arvio henkilömäärästä
– hotellihuoneiden kiintiöstä puretaan huoneet,
joita ei ole varattu

3-4 viikkoa ennen juhlaa juhlaneuvottelu
– Ilmoittautunut henkilömäärä ja allergiat / eritysruokavalio
– kattaus, pöytämuodot, juomavalinnat, juhlan tarkemmat
aikataulut meidän henkilökuntaamme varten

1 viikko ennen juhlaa
– laskutusperusteinen henkilömäärä lukitaan ja
ennakkolasku lähetetään

Juhlaviikolla
– omien koristeiden laittaminen / toimittaminen

Juhlien jälkeen
– omien tavaroiden ja koristeiden tulee olla purettuna
juhlatilasta juhlan sovittuun loppumiseen mennessä.

Ohjelma

Krapin Pajan musiikki- ja teatterialan ammattilaiset verkostoineen ovat käytössäsi kaikissa Krapin tiloissa. Tarjoamme mielellämme vaihtoehtoja myös ohjelmasisällöiksi.

Tekniikka

Mankelille ja Pajalle hintaan sisältyy puheäänentoisto ja taustamusiikin soittomahdollisuus. Kaikkiin juhlatiloihimme sisältyy valkokangas ja datatykki. Laajemman äänentoiston saa varattua kauttamme, pyydäthän tarjouksen myyntipalvelustamme

Juhlan majoitus

Rauhallinen ja viihtyisä majoitus yli 100 juhlavieraalle

Hotelli Krapi sijaitsee aivan golfkentän laidalla keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Onnelan alue sijaitsee Rantatien varrella 800 metriä Krapilta. Rakennukset muodostavat viihtyisän järven ympäröimän pihapiirin.

Oletko tulossa juhlavieraaksi Krapille ja haluat varata juhlan kiintiöstä huoneen?

Soita tai lähetä sähköposti Hotelli Krapille hotelli@krapi.fi, p.09-274841. Kerro minkä nimisen hääparin tai juhlaisännän / emännän kiintiöstä varaat huoneen. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Huomaathan, että kiintiöityjä huoneita ei voi varata muista varauskanavista kuin vain soittamalla tai sähköpostilla. Juhlan huonekiintiöt purkautuvat n.1,5kk (tai sopimuksen mukaan) ennen juhlaa, joten varaathan huoneesi ajoissa.

Morsiusparin hääyö

Hääyöhön on Krapilla tarjolla useita erilaisia sekä romanttisia vaihtoehtoja.
Ylellisyyttä juhlayön viettoon tuovat valitun huoneen mukavuudet, kylpytakit- ja -tossut, kuohuviini ja tuoreet kukat. Aamusauna virkistää ja aamiainen kruunaa käynnin. Juhlien jälkeinen aamu alkaa valmiiksi katetun aamiaispöydän äärellä. Myöhäinen huoneenluovutus takaa kiireettömän lähdön.

Katso valmiit vaihtoehdot

Ota yhteyttä:

hotelli@krapi.fi / 09- 274841

Yksityisjuhlan maksaminen

Emme laskuta yksityishenkilöitä jälkikäteen. Maksamiseen tarjolla olevat vaihtoehdot:
– koko juhla maksetaan juhlan lopuksi paikan päällä.
– juhla maksetaan osittain ennakkolaskulla ja loppuosa
juhlan lopuksi paikan päällä. Suosittelemme maksamaan
ennalta vahvistetut osiot (mm. tilaveloitus ja vahvistetut
ruokailut) ennakkoon ja paikan päällä toteutuvat
(mm. juomat) vasta paikan päällä.

Juhlista kysyttyä

Juhlien FAQ

K: Saako teille tuoda omia juomia?
V: Ei valitettavasti saa. Meillä on Krapilla anniskeluoikeudet, joten omien juomien tuominen ei ole sallittua.

K: Voiko juhlavieraat majoittua teillä? Onko tähän olemassa jotain tapaa varata huoneita?
V: Kyllä voi! Varaamme mielellämme huoneita juhlijoille. Voimme tehdä hotelliin varauskiintiön, josta vieraanne sitten varaavat huoneen itse, kun kertovat tulevansa teidän juhlaanne Krapille. Kiintiö purkautuu myyntiin vähintään 1,5kk ennen juhlaa.

K: Saako kauttanne esimerkiksi bändin juhliimme?
V: Ehdottomasti! Meillä on täällä Krapilla ja Krapin pajalla ihka oma Paja bänd, jota suosittelemme ihan jokaiseen juhlaan.

K: Voiko juhlia maksaa ennakkoon?
V: Kyllä voi, ja niin kannattaakin tehdä. Yksityisjuhlia emme voi laskuttaa jälkikäteen, joten kiinteiden kustannusten osalta (tilavuokrat, menut ym.) kannattaakin maksu suorittaa ennakkoon. Näin paikan päällä maksettavaksi jää yleensä vain juomat.

K: Miten juhlatilaa pääsee koristelemaan?
V: Juhlatiloja pääsee koristelemaan erikseen sovittuna ajankohtana, jos tilassa ei ole muuta tapahtumaa/varausta. Tavallisesti koristeluun varataan aikaa noin kaksi tuntia. Halutessanne voitte ostaa kauttamme mitä erilaisempia somisteita valmiiksi laitettuna, näin teidän huoleksenne jää mahdollisimman vähän. Ja aikaa jää juhlahumusta nauttimiselle!

K: Onnistuuko teidän tiloissa myös vihkiminen? Tai kesällä ulkona?
V: Kyllä vain! On melko yleistä, että ennen juhlaa vihkiminen suoritetaan juhlatilassa. Myös kesäaikaa Krapin omenapuutarha tai Onnelan tontilla sijaitseva perkola ovat suosittuja paikkoja vihkimiseen. Näiden varaamisesta veloitamme erikseen.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä:

myynti@krapi.fi / 09- 274841