Slide

Pajan striimauspalvelut

Luo oma tilaisuutesi

kohtaamisia.krapi.fi

Krapin Pajan striimauspalvelut

Me Krapin pajalla toimimme alalla, joka perustuu sosiaalisten kanssakäymisten tuottamiseen. Haluamme jatkossakin varmistaa, että yrityksille keskeinen tieto liikkuu, sosiaaliset kohtaamiset säilyvät ja markkinointiviestintä tavoittaa oikeat henkilöt.

Toimme kevään 2020 aikana yritysten käyttöön ammattitasoisen ja kohtuuhintaisen studion virtuaalitapahtumien järjestämiseen, podcastien ja videoblogien tuotantoon sekä live-striimaukseen. Studiostamme löydät viimeistellyn tekniikan ja osaamisen yrityksesi näköisen sisällön tekemiseen.

Olemme kuluneiden vuosien aikana järjestäneet lukuisia onnistuineita striimaustilaisuuksia. Lähetämme mielellämme työnäytteitä ja referenssejä.

Huolehdimme tekniikasta ja järjestelyistä alusta loppuun saakka!

Kokoukset, koulutukset, webinaarit

Pajan striimaus-palvelu sisältää;
Kaksi kameraa, kaksi teknikkoa, tarvittavan ääni- ja valotekniikan, salatun striimaus-alustan Youtubesta sekä teknisen palvelun.

Striimiin onnistuu sisällyttää esimerkiksi Powerpoint, videot, chat-palvelu, Teams- ja Zoom-yhteydet.

Palvelumme onnistuvat kaikissa Krapin tiloissa.

Hinta klo 9.00-16.00 arkisin:
235,00 €/h + alv 24%, minimilaskutus 2 tuntia. Tilavuokra valitun tilan mukaisesti.

Virtuaalijuhlat Krapilla

Juhlan teknisestä toteutuksesta ja ohjelmasisällöistä vastaavat Krapin Pajan tapahtumatuotannon ammattilaiset.

Huolehdimme virtuaalijuhlien toteutuksesta alusta loppuun saakka.

Rakennetaan yhdessä ohjelmakokonaisuus, johon sisältyy valittuja vuorovaikuitteisia ohjelmanumeroita, toivebiisikonsertti, drinkkikoulu, kokkausta, tanssia ja muuta yhteistä hauskaa.

Lue lisää

Toteutus ja kalusto

Tapahtuma toteutetaan aina yrityksesi tarpeen mukaan. Toimimme lähtökohtaisesti kahdella kameralla sekä presentaationäkymällä, jotka live-leikataan suoraan lähetykseen. Krapin paja tarjoaa tapahtuman seuraajalle studiotasoisen kokemuksen. Tapahtuman interaktiivisuus varmistetaan chatin kautta.

Käytämme kuvauksessa BlackMagic Designin ja Sonyn kalustoa ja miksauksessa Blackmagic Designin 4K-tasoista studiokalustoa. Äänenkäsittelyssä luotamme Audiotechnican ja Roden mikrofoneihin sekä Avid Venue Profilen äänimikseriin. Autamme ja tarvittaessa vastaamme tapahtuman käsikirjoituksesta, ohjauksesta, kuvan ja äänen editoinnista sekä jakelusta.