Slide

Luo oma tilaisuutesi

Kraipn kohtaamisia-alusta on avattu

kohtaamisia.krapi.fi
21 helmikuun, 2022

Yritysten kesäjuhlat Krapilla

Kaikkien aikojen kuplivin kesä. Kevään ja kesän yritysjuhlia ja kokoontumisia ajatellen olemme suunnitelleet uusia virkistyspaketteja työyhteisönne iloksi ja onneksi. Tuo ryhmäsi nauttimaan arjesta ja elämästä Tuusulanjärven rannalle, vain 35 min. matkan päähän Helsingistä.

Virkisty Krapilla keväällä ja kesällä!

Krapi on tunnettu puutarhajuhlista. Haluaisitko järjestää omat sellaiset? Krapin Onnelan alueen rauhallinen puisto ja mitä mahtavin miljöö Tuusulanjärven rannalla on omiaan yritysjuhlien viettoon. Palveluistamme löytyy ratkaisu kulloiseenkin juhlaan. Krapilla kaikki on mahdollista!

Viiden askeleen ehdotuksemme yritysjuhlaanne

  1. Juhlava tai rento Buffet-ruokailu Toukolassa
  2. Onnelan alueen neljä rantasaunaa käytössänne kahden tunnin ajan. Rantasaunoilla omat oleskelutilat ja virvokkeita. Pyyhkeet sisältyvät vuokraan.
  3. Bileet Impivaaran edustalla; esitystä voidaan seurata omista puutarhapöydistä käsin!
  4. Impivaaran baari avoinna ryhmällenne
  5. Hauskanpitoa ja yhdessä oloa yömyöhään saakka.

Hinta alkaen 99,00 €/hlö (laskettu 100 hengen mukaan)

Saman katon alta järjestyvät kaikki, niin lavastukset,  tapahtuman sisältö kuin majoituskin. Tilojen, tekniikan ja tarjoilujen lisäksi ideoimme, suunnittelemme ja autamme sinua tapahtumasi järjestelyissä.

Ratkaisuja erikokoisille seurueille

  • Majoitustilat 150 hengelle Krapin ja Onnelan alueen hotellihuoneissa
  • Suurin kokoontumistila, Onnelasali 250 hengelle
  • Isoin juhlatila, Toukola 300 hengelle
  • Kesäjuhlat Onnelan puistossa 1500 hengelle

Toukolassa sekä Impivaaran pihaterassilla on PA-järjestelmällä varusteltu lava sekä säädettävä valaistus. Tarjoiluissa noudatamme yli 100-vuotisia talonpoikaisia perinteitä ja katamme pöytään suomalaisia, puhtaita makuja. Henkilökohtainen ja asiakaslähtöinen palvelu on mutkatonta ja helppoa: Aitoja kohtaamisia.

Krapin Pajan mittavasta portfoliosta järjestyvät Anssi Kelan veroiset tähtiartistit ja muut esiintyjät illan kruunuksi.

Ruokailu toteutetaan suurimman tapahtumarakennuksemme, Toukolan ravintolatiloissa. Toukolassa on ravintolan lisäksi myös baari sekä tilava, valoilla ja äänentoistolla varusteltu tapahtumatila. Mikäli ruokailu tai juhlat halutaan siirtää kokonaisuudessaan ulkotiloihin, alue katetaan telttakankain.

Vai onko hybridinä järjestetty tapahtuma teille tänä vuonna se oikea tapa? Kauttamme järjestyy ammattitasoinen striimauspalvelu. Krapin Pajan kontakteista järjestyvät myös parhaat esiintyjät ja puhujat striimiinne.

Kysy lisää myyntipalvelustamme – autamme mielellämme ikimuistoisen jälleennäkemisen järjestelyissä.