Slide

Golfiin tutustuminen

Aitoja kohtaamisia – Enemmän kuin golfia

Teemme yhteistyötä Tuusulan Golfklubin kanssa. Golf-aiheiset tapahtumat ja aktiviteetit täydentävät palvelupalettiamme. Kaikki tapahtumapaketit räätälöidään yhdessä Tuusulan Golfklubin kanssa vieraiden tarpeen ja toivomusten mukaisesti.

Tuusulan kenttä

on osin pelto- ja osin metsämaastoon rakennettu ja Krapin välittömässä tuntumassa. Links-henkiselle kentälle tuovat vaihtelevuutta mielenkiintoiset ja korkeuseroiltaan vaihtelevat metsäväylät sekä monet vesi- ja hiekkaesteet. Rohkeasti muotoillut griinit ja muutama syvä pot-bunkkeri antavat väylille lisähaastetta.

Varaa “Yön yli golfaten”-majoituspaketti

Tuusulan Golfklubi TGK, omat sivut

Työhyvinvointiin liittyviin päiviä sopii mainiosti myös golfaiheinen toiminta. Svingiin ja puttailuun pääsee tutustumaan Tuusulan Golfklubin ammattiopettajien johdolla harjoituskentällä. Ryhmän toiveiden mukaisesti on mahdollisuus myös leikkimieliseen kisaan.

Opetuksesta ja ohjauksesta vastaa Jeah Golfin Suomen koulutetuin ja kokenein opettaja- ja valmentajatiimi. Heini Haapala, Ari Savolainen ja Jan Forsell yhdessä apuopettajien kanssa varmistavat, että juuri teidän tapahtumassanne onnistutaan.

Golfin idea
Svingi rangella, jossa harjoitellaan tekniikkaa. Pro antaa vinkkiä kaikille osallistujille henkilökohtaisesti.
Putin perusteet ja puttikilpailu
Loppuun palkintojen jako puttikilpailusta

Ryhmän koko: max 45 hlöä
Ohjelman kesto: 1,5 h
Ohjelman hinta: 240,00e / 1 – 10 henkilöä, lisähenkilöt 10,00e/ henkilö
Varustus: ulkoliikuntaan sopivat mukavat varusteet

Tervetuloa Krapin kohtaamisia-alustalle

Luo oma tilaisuutesi