Slide

Krapin alue

Huoneet Krapin alueella

Rauhallinen yö Krapin tiilinavetassa

Krapilla huoneet on rakennettu 110 vuotta vanhaan tiilinavettaan. Navetta sijaitsee aivan golfkentän laidalla keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Vanhan tiilinavetan jyhkeiden seinien sisään rakennetun hotellin tunnelma on maanläheisen rauhallinen. Rakennuksessa on 2 lämminsävyistä Superior huonetta, 4 Comfort huonetta ja 20 Standard huonetta, vuodepaikkoja on yhteensä 54.
Tiloissa on nopea WiFi ja kaikki huoneet ovat esteettömiä sekä ilmastoituja.

Huonehintaan sisältyy aina runsas aamiainen. Aamiainen tarjoillaan ravintola Krapihovissa. Ravintola Krapihovi ei ole esteetön.

Lemmikit majoittuvat Krapilla lisämaksusta. Kysythän tällöin lemmikkihuonetta!

Krapi Superior-huone

Ylellisyyttä arkeen ja vapaa-aikaan

Krapi Superior -deluxe  huone sopii täydelliseen rentoutumiseen työpäivän päätteeksi tai viikonloppuna. Huoneet ovat remontoitu 2017. Sisustusvalinnoissa on on suosittu suomalaisten, paikallisten yrittäjien tuotteita kuten Zirbaslife Designin koristetyynyjä, Fleimio Designin huonekaluja sekä VersoDesignin pärekoreja.  

Tilavan huoneen mukavuutta lisää leveä parivuode ja ylellinen kylpyhuone kylpyammeella ja sadesuihkulla. Pehmeät kylpytakit ja tossut ovat käytettävissä vierailun ajan. Nespresso kahvinkeittimellä valmistat tuoreet kahvit; espressot ja cappuccinot. Jokaisessa huoneessa on myös Suomi teemainen minibaari tuotteineen.
Superior-huoneet sijaitsevat hotellin 1. kerroksessa, huoneen ikkunoista avautuu näköala golfkentälle.

Krapi Superior Deluxe huone:
– tilava huone (36m2) hotellin 1.kerroksessa, näköala golfkentälle
– oleskelualue ja nojatuolit
– leveä parivuode
– kylpyamme & kylpyvaahtoa, sadesuihku
– kylpytakit ja tossut
– Nespresso kahvinkeitin ja teekeitin huoneessa vapaasti käytettävissä
– runsas buffetaamiainen
– Suomi100 vuotta minibaari

Huonehinta sisältää aina buffetaamiaisen sekä oman saunavuoron hotellin sähkösaunassa.

Pakene Arkea Krapille!

Comfort-huoneet

Comfort huoneet ovat tilavia, viihtyisiä ja remontoituja huoneita hotellin 1. tai 2. kerroksessa. Huoneessa on toiveidenne mukaisesti kaksi erillistä sänkyä tai sängyt yhdessä. Osaan huoneista mahtuu myös lisävuode lapselle tai aikuiselle ja pinnasänky.

Huoneet on sisustettu maanläheisin värein ja ne tarjoavat vierailleen pieniä lisämukavuuksia. Jokaisessa huoneessa on myös Suomi teemainen minibaari tuotteineen.

Comfort huoneissa on lisämukavuutena;
* kylpytakit ja tossut
* ylelliset ja laadukkaat untuvapeitot
* vedenkeitin
* enemmän huonepinta-alaa

Huoneissa on parkettilattiat, oma kylpyhuone suihkulla ja wc:llä, hiustenkuivain, työpöytä, taulu-tv, puhelin ja ilmainen nopea Wifi.
Silitysraudan voi lainata vastaanotosta.

Huonehinta sisältää aina buffetaamiaisen sekä oman saunavuoron hotellin sähkösaunassa.

Yksi Comfort huoneista on vieraidemme suosikki Aino huone jossa on lisämukavuuteena muun lisäksi Sibeliusten elämästä kertovaa kirjallisuutta luettavaksi sekä kuunneltavana Sibeliuksen säveltämää musiikkia.
Jos olet Aino huoneen ystävä niin muista tiedustella Aino huoneen saatavuutta varauksen yhteydessä. Aino huone kuuluu nykyään Comfort huoneluokaan.

Standard-huoneet

Krapin standard huoneet sijaitsevat hotellin 1. tai 2 kerroksessa. Näkymä hotellihuoneesta on golfkentälle tai Krapin puistoon. Kaikki standard -huoneet on remontoitu viimeisen kahden vuoden aikana.

Huoneessa on toiveidenne mukaisesti kaksi erillistä sänkyä tai sängyt yhdessä. Osaan huoneista mahtuu myös lisävuode lapselle tai aikuiselle ja pinnasänky.

Huoneissa on parkettilattiat, oma kylpyhuone suihkulla ja wc:llä, hiustenkuivain, työpöytä, taulu-tv, puhelin ja ilmainen nopea WiFi-yhteys. Jokaisessa huoneessa on myös Suomi teemainen minibaari tuotteineen. Silitysraudan voi lainata vastaanotosta.

Huonehinta sisältää aina buffet-aamiaisen sekä oman saunavuoron hotellin sähkösaunassa.

Krapin perhehuone

Krapin perhehuoneet sijaitsevat hotellin 1. kerroksessa. Näkymä hotellihuoneesta on golfkentälle. Huoneessa on parkettilattiat, oma kylpyhuone suihkulla ja wc:llä, hiustenkuivain, työpöytä, taulu-tv, puhelin, minibaari ja ilmainen nopea WiFi-yhteys. Silitysraudan voi lainata vastaanotosta.

Perhehuone 2 aikuista ja 1 lapsi (5-12vuotias) 
kolme sänkyä ( sängyt erillään tai kaksi sänkyä yhdessä ja yksi erillään)

Perhehuone 2 aikuista ja 2-3 lasta (5-12vuotias)  
Kaksi erillistä huonetta yhdistettynä väliovella; tilava Krapi Superior ( leveä parivuode) ja Comfort -huone ( 2-3 sänkyä erillään tai yhdessä). Molemmissa huoneissa on oma sisäänkäynti, väliovi huoneiden välissä ja omat kylpyhuoneet ja televisiot. Krapi Superior-huoneessa lisäksi kylpyamme, kylpytakit ja tossut sekä oma Nespressokeitin ja vedenkeitin.

Alle 5-vuotias lapsi majoittuu Krapilla veloituksetta mikäli nukkuu vanhempien kanssa samassa sängyssä tai pinnasängyssä.
Pinnasänky mahtuu kaikkiin huoneisiin. Pinnasänkyjä on kuitenkin rajoitettu määrä joten varaattehan myös pinnasängyn etukäteen.

Huonehinta sisältää aina buffetaamiaisen sekä oman saunavuoron hotellin asiakassaunassa. Vastaanotossa on myös mikro jossa voi lämmittää lastenruokia.