Slide

Mökki- ja aittamajoitus

Mökki- ja aittamajoitus Krapilla

Krapin pihassa (Rantatie 2, 04310 Tuusula) keskeisellä paikalla puistossa, vastapäätä ravintola Krapihovia ja ravintola Mankelin kupeessa on Krapin vanha piha-aitta joka on saanut uudet perustukset, julkisivun ja eristeet.

Sisällä tunnelmallinen hirsiaitta elää uutta elämää kahdessa kerroksessa. Aitta on Krapin vanhimpia rakennuksia ja sen tunnelma on uniikki. Talon väki ja vieraat ovat nukkuneet kesäisin piha-aitassa jo 1900-luvun alusta lähtien. Nyt pienen tauon jälkeen aittaan pääsee taas yöpymään kesäisin.

Krapin Onnelan alueella (Rantatie 34, 04310 Tuusula) sijaitsevat ihastuttavat hirsimökit, Männistön mökki ja Elvilä. Männistön mökki on rakennettu ennen sotia ja ostettu Onnelalle 1967. Elvilä on rakennettu 1930-luvulla, ostettu Onnelalle 1988.

Männistön mökki sijaitsee Krapin Onnelan alueen majoitusrakennusten takana, omalla pienellä kukkulalla. Männistön ikkunoista voi ihailla Tuusulanjärveä sekä vastarannalla siintävää Sarvikalliota.

Elvilä taas on Onnelan alueen niemenkärjen pohjoisrannalla paalujen päälle rakennettu mökki, joka on aikoinaan ollut henkilökunnan käytössä. Nykyisin Elvilä toimii majoitus- sauna- ja kokoustilana.

Nauti mökkimajoituksen rikkumattomasta rauhasta!

Kesäyö Aitassa

Aitassa yövytään kesällä 2022 aikavälillä 19.6-8.8.

Aitassa on tilaa 35m2 kahdessa kerroksessa ja kaksi viihtyisää oleskelutilaa rentoutumiseen. Univision parisänky ja pehmeät vuodevaatteet yläkerrassa vuodekatoksen alla takaavat hyvät yöunet. Suihku ja wc sijaitsevat aitan ulkopuolella viereisessä rakennuksessa (saniteettitilat ovat vain Aitan majoittujien käytössä). Omat kylpytakit ja -tossut ovat käytössä koko vierailun ajan. Ilmalämpöpumppu pitää ilman miellyttävänä kesähelteellä tai sadesäällä.

Aitan eteen jää viihtyisä yksityinen terassi jossa voi seurata omalta terassilta Krapin puiston elämää. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen Krapihovissa.

Puistokonserttien esityspäivinä Aittaan on ostettavissa ainoastaan majoitus- ja lippupaketteja, johon sisältyy myös liput illan konserttiin.

Männistön mökki

Mökkimajoitusta tontin parhaimmalla paikalla!

Männistön mökki tarjoaa majoitusta Krapin Onnelan alueella. Ikkunoista välkehtii järvimaisema ja Sarvikallio siintää vastarannalla. Männistön mökki on varattavissa ympäri vuoden.

Mökissä on oma terassi, parivuode, takkatupa, levitettävä vuodesohva, minikeittiö sekä kylpyhuone suihkulla.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen Krapin alueella sekä saunomismahdollisuus; talvisin Onnelan alueen asukassaunat ja kesäisin omatoiminen, puulämmitteisen Jannen saunan käyttö Tuusulanjärven rannassa.

Männistön mökin voi varata arjen irtiottoon kahdelle hengelle tai perhemajoitukseen neljälle hengelle. Majoitukseen voi yhdistää myös Krapin pitopöydän.

 

Elvilä-saunatupa

Elvilä on Onnelan alueen helmi

Tuusulanjärven rannalla sijaitsevassa tunnelmallisessa Elvilän hirsimökissä on oma sauna, minikeittiö, takka ja terassi.

Järven päälle rakennetulta terassilta on upea näköala Sarvikalliolle. Elvilä on varattavissa arjen irtiottoihin ympäri vuoden.

Majoituksen hintaan sisältyy Elvilän oma sauna sekä aamiainen Krapin alueella. Majoitukseen voi yhdistää myös Krapin pitopöydän.

Ota yhteyttä:

hotelli@krapi.fi

09- 274841  

 

Varaa Online:

Onlinevaraamoon

Valitse ensin “huoneet Onnelan alue” tai “huoneet Krapin alue” ja saat valinnat esiin