Slide

Krapin Pajan klubit

Klubit

Krapin Paja on tunnelmallinen keikkapaikka, jossa nähdään sekä valtakunnallisesti että paikallisesti kiinnostavimmat esiintyjät. Klubeilla musiikista ja esityksistä nautitaan hyvien ruokien ja juomien kera.

Kurkkaa tulevaa ohjelmistoa ja yhdistä täydelliseen klubi-iltaan hotelliyö hotelli Krapissa ja illallinen Krapihovissa. Tarjoamme molemmat etuhintaan verkkokaupan lippuoston yhteydessä!

Krapin Pajan ohjelmistossa on läpi vuoden huikeita keikkoja.

Pajassa on pöytiinohjaus, lipun ostettuasi Sinua odottaa joko nimetty sali- tai parvipaikka. Klubeilla on tarjolla vaihtuva illan annos 15,00 €/ 20,00 €, jonka voi tilata verkkokaupasta ennakkoon ja nauttia paikan päällä. Myynnissä on myös pientä suolaista ja makeaa kuten tapaksia. Verkkokaupan kautta voit ostaa myös juomia valmiiksi paikallesi.

Parhaat Klubit

– Krapin Pajan parhaat klubit jatkuvat maaliskuussa 2022!

Katso ohjelmisto

Pidätämme oikeuden muutoksiin covid-19-rajoitusten mukaisesti.

Lisätietoa saa tarvittaessa sähköpostitse paja@krapinpaja.fi. 

Kuvat: Timo Happonen

Varaukset ja tiedustelut:

myynti@krapi.fi

09-274841

Yleiset kysymykset ja klubien paikkatoiveet:
paja@krapinpaja.fi 

Tutustu Klubien turvallisuusohjeisiin

Krapin Pajan klubiliput:

Krapin verkkokauppa

Lippuja voi ostaa myös kulttuuri- tai virike-eduilla (Smartum, Edenred & E-passi) hotelli Krapin vastaanotosta, vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.
Yksittäisiä lippuja ei voi varata.

Varaa yön yli Pajalla

Valitse ensin haluttu palvelu esimerkiksi “Huoneet Krapin alue” ja sen jälkeen ajankohta, jonka jälkeen saat valinnat esiin.