Slide

Ohjelmakeittiö Hella

Kokki kertoo ja kaikki kokkaavat

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa. Valmistettu illallinen nautitaan Hellan viihtyisässä ruokailutilassa. Päivällispöytään mahtuu maksimissaan 20 vierasta.

Keittiön sydämessä kokki kertoo ja kaikki kokkaavat. Herkullinen ateria valmistuu, valloittavat viinit viimeistelevät aterian.

Aina ei pidä itse kokata

Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi valmistaa alusta loppuun myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Hellan henki, kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Syksyn 2020 lohi- ja peuramenu

 

Lohi- ja peuramenu

 

Halstrattua lohta, kukkakaalipyrettä ja tilli-smetanajäätelöä

Domaine de Montfaucon Viognier, Ch. de Montfaucon, AC Viognier IGP 66,00€

***

Palsternakkavanukasta, juureslastuja ja puolukkakiillettä

 

Château Carsin L’Etiquette Grise, Château Carsin, AC Bordeaux 67,00€

****

Täytettyä peuranpaistia, pikkelöityjä punaendiivejä, minttukermassa haudutettuja

mustajuuria ja salsa verte-dippiä

Truffle Row, Hewitson, Adelaide 69,50€

****

Suklaamoussea, kirsikkakompottia, sitrusmoussea ja Krapin vaaleata leipää

Ainoa Winery Vaapukka 62,00€/ 35cl

Syksyn 2020 Makuja maailmalta - Italia

Makuja maailmalta – Italia

 

Grillattuja viikunoita, ilmakuivattua kinkkua ja foccaccia-leipää

Kasaura Pecorino d‘Abruzzo DOC Vignaiolo Zaccagnini 40,50€

al***

Sieni-pinaattiravioleja ja artisokkavaahtoa

Kasaura Montepulciano d‘Abruzzo DOC Vignaiolo Zaccagnini 40,50€

***

Vasikan sisäfilettä, sitruunarisottoa, oliivi-tomaattisalaattia ja skykastiketta

Capitel San Rocco Ripasso, Tedeschi, Valpolicella Superiore DOC 66,00€

***

Vaniljapannacottaa ja madeirapäärynöitä

Brachetto d’Acqui, Braida di Giacomo Bologna, Brachetto d’Acqui DOCG 36,50€/37,5cl

Kokkauksen kulku

Kuunnellaan, kokataan ja nautitaan

Kokkaajat toivotetaan tervetulleiksi Hellan drinkillä, ja maljaa nostetaan hyvälle ruoalle. Varsinainen ohjelma alkaa ruokien ja raaka-aineiden esittelyllä ja työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Töihin päästään käsiksi kaikille jaettavien reseptien avulla. Koska hyvän ruoan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan.

Kokkaus kestää pari tuntia, minkä jälkeen siirrytään pöytään nauttimaan työn tuloksista. Ruokailun yhteydessä keskustellaan aterialle valituista viineistä, ja pöydässä tarinat kulkevat makujen maailmassa.

Illan päätteeksi kokkaajille jaetaan reseptit ja kokkausvinkit mukaan otettaviksi.

Aina ei pidä itse kokata

Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi alusta loppuun valmistaa myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Tarjoilija, Hellan henki, kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Valittavana ovat samat ateriakokonaisuudet kuin kokkauksessakin; Ateria valmistetaan 12-18 henkilölle. Jotta illallinen sujuu miellyttävästi, suosittelemme, että koko seurue valitsee saman menun.

Kokkauksen hinta

Kaikki Kokkaa! 145,00 €/hlö/ 5h

Kaikki kokkaa!
Sisältyy Hellan drinkki, kokkaus, menu, reseptikansio mukaan otettavaksi ja viinien esittely. Ruokajuomat veloitamme erikseen menussa esitetyin hinnoin.

Minimiveloitus ruoasta 8 hengen mukaan 1160,00 €.
Minimiveloitus koko tilaisuudesta 1500,00 €. Aikaa kokkaukseen ja ruokailuun kuluu 4-6 tuntia.
Lisätunneista veloitamme 65,00 €/h.

Illallinen 97,00 €/hlö/4h

Kokki kokkaa.
Ruoka ja tarinat sisältyvät hintaan.
Ruokajuomat veloitamme erikseen.

Minimiveloitus ruoasta 12 hengen mukaan 1164,00 €.
Minimiveloitus koko tilaisuudesta 1500,00 €. Lisätunneista veloitamme 65,00 €/h.

Miele

Hellassa kokataan Mielen keittiökoneilla.
se mitä kokataan Hellassa onnistuu myös kotikeittiössä.

Miele