Slide

Ohjelmakeittiö Hella

Kokki kertoo ja kaikki kokkaavat

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa. Valmistettu illallinen nautitaan Hellan viihtyisässä ruokailutilassa. Päivällispöytään mahtuu maksimissaan 20 vierasta.

Keittiön sydämessä kokki kertoo ja kaikki kokkaavat. Herkullinen ateria valmistuu, valloittavat viinit viimeistelevät aterian.

Aina ei pidä itse kokata. Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi valmistaa alusta loppuun myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Hellan henki, kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Talven makuja

Menu

Blinit
siian mätiä, smetanaa ja sipulia
La Chouette de Champillon  Champagne Brut,
Les Vignobles Champenois 80,00 €

Palsternakkavanukasta
juureslastuja ja puolukkakiillettä
Château Carsin L’Etiquette Grise,
Château Carsin,
AC Bordeaux 67,00 €

Täytettyä peuranpaistia
pikkelöityjä punaendiivejä, minttukermassa haudutettuja mustajuuria ja
salsa verte-dippiä
Truffle Row,
Hewitson, Adelaide 69,50 €

Suklaamoussea
kirsikkakompottia, sitrusmoussea ja Krapin vaaleata leipää
Ainoa Winery Vaapukka 
62,00 €/35cl

Makuja maailmalta menu

 Italia

Grillattuja viikunoita
ilmakuivattua kinkkua ja foccaccia leipää
Arneis Langhe ,Damilano, Langhe Arneis DOC 58,00 €

Sieni-pinaattiravioleja
artisokkavaahtoa
Serego Alighieri Possessioni Bianco, IGT Bianco del Veneto 55,00 €

Vasikan sisäfilettä
sitruunarisottoa, oliivi-tomaattisalaattia ja skykastiketta
Capitel San Rocco Ripasso, Tedeschi, Valpolicella Superiore DOC 66,00 €

Vaniljapannacottaa
madeirapäärynöitä
Brachetto d’Acqui, Braida di Giacomo Bologna
Brachetto d’Acqui DOCG 36,50 €

Kokkauksen kulku

Kuunnellaan, kokataan ja nautitaan

Kokkaajat toivotetaan tervetulleiksi Hellan drinkillä, ja maljaa nostetaan hyvälle ruoalle. Varsinainen ohjelma alkaa ruokien ja raaka-aineiden esittelyllä ja työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Töihin päästään käsiksi kaikille jaettavien reseptien avulla. Koska hyvän ruoan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan.

Kokkaus kestää pari tuntia, minkä jälkeen siirrytään pöytään nauttimaan työn tuloksista. Ruokailun yhteydessä keskustellaan aterialle valituista viineistä, ja pöydässä tarinat kulkevat makujen maailmassa.

Illan päätteeksi kokkaajille jaetaan reseptit ja kokkausvinkit mukaan otettaviksi.

Aina ei pidä itse kokata.
Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi alusta loppuun valmistaa myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Tarjoilija, Hellan henki, kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Valittavana ovat samat ateriakokonaisuudet kuin kokkauksessakin; Ateria valmistetaan 12-20 henkilölle. Jotta illallinen sujuu miellyttävästi, suosittelemme, että koko seurue valitsee saman menun.

Kokkauksen hinta

Kokkaus 145,00 €/vieras/ 5h,

Kaikki kokkaa!
Sisältyy Hellan drinkki, kokkaus, menu, reseptikansio mukaan otettavaksi ja viinien esittely. Ruokajuomat veloitamme erikseen menussa esitetyin hinnoin.
Lisätunneista veloitamme 65,00 €/h.

Minimiveloitus ruoasta 8 hengen mukaan 1160,00 €.
Minimiveloitus koko tilaisuudesta 1500,00 €.

Illallinen 97,00 €/hlö/4h

Kokki kokkaa
Ruoka ja tarinat sisältyvät hintaan.
Ruokajuomat veloitamme erikseen.
Lisätunneista veloitamme 65,00 €/h.

Minimiveloitus ruoasta 12 hengen mukaan 1164,00 €.
Minimiveloitus koko tilaisuudesta 1500,00 €.

Miele

Hellassa kokataan Mielen keittiökoneilla.
se mitä kokataan Hellassa onnistuu myös kotikeittiössä.

Miele

Ota yhteyttä:

myynti@krapi.fi / 09- 274841