Slide

Hella

Ohjelmakeittiö Hella

Kokki kertoo ja kaikki kokkaavat

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa. Valmistettu illallinen nautitaan Hellan viihtyisässä ruokailutilassa. Päivällispöytään mahtuu maksimissaan 20 vierasta.

Keittiön sydämessä kokki kertoo ja kaikki kokkaavat. Herkullinen ateria valmistuu, valloittavat viinit viimeistelevät aterian.

Aina ei pidä itse kokata

Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi valmistaa alusta loppuun myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Hellan henki kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Hellan Syksyn satoa

Syksyn satoa – menu

Jokirapukeittoa, juustotanko ja sherrykermaa
Vicarage Lane Riesling    Vicarage Lane Wines Ltd, Canterbury 58,50 €
***
Oliiviöljyssä haudutettua siikaa, kampasimpukkaa, tomaattikastiketta ja persiljavaahtoa
Jean Sibelius Blanc, Chateau Carsin, AC Bordeaux 58,50 €
***
Peuranfilettä, syksyn kasviksia, paistettuja tatteja ja riistakastiketta
Le Roc de Château Puybarbe 2019, Château Puybarbe, AC Cotes de Bourg 65,00 €
***

Frangipani, manteli-vaniljaleivos, mustikkakompottia, omenaa ja kermavaahtoa
Valokki – lakkajälkiruokaviini 68,00 €/35cl

Makuja maailmalta – Italia

Makuja maailmalta – Italia

 

Grillattuja viikunoita, ilmakuivattua kinkkua ja foccaccia-leipää

Pinot Grigio Cantina Zaccagnini, IGT Terre de Chieti 42,50 €

***

Sieni-pinaattiravioleja ja artisokkavaahtoa

Kasaura Montepulciano d‘Abruzzo DOC Vignaiolo Zaccagnini 42,50 €

***

Vasikan sisäfilettä, sitruunarisottoa, oliivi-tomaattisalaattia ja skykastiketta

La Misse Chianti Classico, Candialle, DOCG Chianti Classico 72,00 €

***

Vaniljapannacottaa ja madeirapäärynöitä

Brachetto d’Acqui, Braida di Giacomo Bologna, Brachetto d’Acqui DOCG 39,50 €/37,5cl

Kokkauksen kulku

Kuunnellaan, kokataan ja nautitaan

Kokkaajat toivotetaan tervetulleiksi Hellan drinkillä, ja maljaa nostetaan hyvälle ruoalle. Varsinainen ohjelma alkaa ruokien ja raaka-aineiden esittelyllä ja työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Töihin päästään käsiksi kaikille jaettavien reseptien avulla. Koska hyvän ruoan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan.

Kokkaus kestää pari tuntia, minkä jälkeen siirrytään pöytään nauttimaan työn tuloksista. Ruokailun yhteydessä keskustellaan aterialle valituista viineistä, ja pöydässä tarinat kulkevat makujen maailmassa.

Illan päätteeksi kokkaajille jaetaan reseptit ja kokkausvinkit mukaan otettaviksi.

Aina ei pidä itse kokata

Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi alusta loppuun valmistaa myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Tarjoilija, Hellan henki, kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Valittavana ovat samat ateriakokonaisuudet kuin kokkauksessakin; Ateria valmistetaan 12-18 henkilölle. Jotta illallinen sujuu miellyttävästi, suosittelemme, että koko seurue valitsee saman menun.

Kokkauksen hinta

Kaikki Kokkaa! 152,00 €/hlö/ 5h

Kaikki kokkaa!
Sisältyy Hellan drinkki, kokkaus, menu, reseptikansio mukaan otettavaksi ja viinien esittely. Ruokajuomat veloitamme erikseen menussa esitetyin hinnoin.

Minimiveloitus ruoasta 8 hengen mukaan 1216,00 €.
Minimiveloitus koko tilaisuudesta 1600,00 €. Aikaa kokkaukseen ja ruokailuun kuluu maksimissaan 5 tuntia.
Lisätunneista veloitamme 65,00 €/h.

Illallinen 102,00 €/hlö/4h

Kokki kokkaa.
Ruoka ja tarinat sisältyvät hintaan.
Ruokajuomat veloitamme erikseen.

Minimiveloitus ruoasta 12 hengen mukaan 1224,00 €.
Minimiveloitus koko tilaisuudesta 1600,00 €. Lisätunneista veloitamme 65,00 €/h.

Miele

Hellassa kokataan Mielen keittiökoneilla.
se mitä kokataan Hellassa onnistuu myös kotikeittiössä.

Miele

Ota yhteyttä:

myynti@krapi.fi /  09- 274841