Slide

Ohjelmakeittiö Hella

Kokki kertoo ja kaikki kokkaavat

Ohjelmakeittiö Hella sijaitsee keskellä Krapin puistoa Ali-Tupa nimisessä piharakennuksessa. Kokkaukseen ja illalliseen varataan koko talo.

Hellassa on työtilat 8–20 ”kokille”, jotka voivat valmistaa itselleen illallisen ravintolamme kokin kanssa. Valmistettu illallinen nautitaan Hellan viihtyisässä ruokailutilassa. Päivällispöytään mahtuu maksimissaan 20 vierasta.

Keittiön sydämessä kokki kertoo ja kaikki kokkaavat. Herkullinen ateria valmistuu, valloittavat viinit viimeistelevät aterian.

Aina ei pidä itse kokata. Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi valmistaa alusta loppuun myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Hellan henki, kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Joulumenu

Hella Joulutunnelmaa

Inkiväärisiirapissa haudutettua kuhaa
kirjolohen mätiä, omenaetikalla maustettua punakaalia ja
valutettua kermaviiliä
Schiefer Riesling 2016, Van Volxem, Mosel 66,00e

Jouluoluella maustettua juustokeittoa
Parmesan-moussea ja vohvelia
Cono Sur 20 Barrels Chardonnay 2016, Viña Cono Sur, Santa Elisa Estate, Chimbarongo 77,00e

Grillattua porsaan sisäfilettä
puolukkaa, sipulipyrettä,
piparjuuricremeä sekä mustaherukkahyytelöä
Capitel San Rocco Ripasso 2016, Tedeschi, Valpolicella Superiore DOC 66,00e

Appelsiinijäätelöä ja
pähkinäsuklaata
Valokki – lakkajälkiruokaviini, Ainoa, Lepaa, Suomi 62,00e/ 35cl

Makuja maailmalta menu

Makuja maailmalta
Etelä-Amerikka

Kampasimpukoita, annatoriisiä
Chimichurri-kastiketta ja riisikakkua
Reserva Chardonnay, Norton, Mendoza, Argentiina
39,00e

Chilillä maustettuja jättikatkarapuja
kvinoasalaattia ja ananas-limesalsaa
Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling
55,00e

Paahdettua häränfilettä
valkopapupyrettä, paistettua bataattia ja Pebre-kastiketta
Cono Sur 20 Barrels Cabernet Sauvignon
Viña Cono Sur, Pirque Viejo Estate, Maipo Valley
77,00e

Kookos-banaanipiirakkaa
passionmoussea sekä kahvisiirappia
Radio Boca Moscato
34,00e

Kokkauksen kulku

Kuunnellaan, kokataan ja nautitaan

Kokkaajat toivotetaan tervetulleiksi Hellan drinkillä, ja maljaa nostetaan hyvälle ruoalle. Varsinainen ohjelma alkaa ruokien ja raaka-aineiden esittelyllä ja työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Töihin päästään käsiksi kaikille jaettavien reseptien avulla. Koska hyvän ruoan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan.

Kokkaus kestää pari tuntia, minkä jälkeen siirrytään pöytään nauttimaan työn tuloksista. Ruokailun yhteydessä keskustellaan aterialle valituista viineistä, ja pöydässä tarinat kulkevat makujen maailmassa.

Illan päätteeksi kokkaajille jaetaan reseptit ja kokkausvinkit mukaan otettaviksi.

Aina ei pidä itse kokata.
Aterian ohjelmakeittiö Hellassa voi alusta loppuun valmistaa myös Krapin kokki. Vieraat pääsevät seuraamaan kokkausta ja jututtamaan kokkia. Tarjoilija, Hellan henki, kertoo aterian viineistä ja huolehtii illallisen kulusta.

Valittavana ovat samat ateriakokonaisuudet kuin kokkauksessakin; Ateria valmistetaan 12-20 henkilölle. Jotta illallinen sujuu miellyttävästi, suosittelemme, että koko seurue valitsee saman menun.

Kokkauksen hinta

Kokkaus 145,00e / vieras/ 5h, kaikki kokkaa
sisältyy Hellan drinkki, kokkaus, menu, reseptikansio mukaan otettavaksi ja viinien esittely. Ruokajuomat veloitamme erikseen menussa esitetyin hinnoin.
Lisätunneista veloitamme 65,00e/ h.

Minimiveloitus ruoasta 8 hengen mukaan 1160,00e,
minimiveloitus koko tilaisuudesta 1500,00e.

Illallinen 97,00e/ hlö/ 4h, kokki kokkaa
sisältyy ruoka ja tarinat
Ruokajuomat veloitamme erikseen.
Lisätunneista veloitamme 65,00e/ h.

Minimiveloitus ruoasta 12 hengen mukaan 1164,00e,
minimiveloitus koko tilaisuudesta 1500,00e.

Miele

Hellassa kokataan Mielen keittiökoneilla…
se mitä kokataan Hellassa onnistuu myös kotikeittiössä.

Miele