Slide

Luo oma tilaisuutesi

kohtaamisia.krapi.fi

Kokoustila Paja

Paja on myös kokous-, esittely-, tai messutila

Krapin Pajassa järjestetään erilaisia musiikki- ja teatteriklubeja, tapahtumia ja poikkitaiteellisia iloitteluita yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden ja paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa. Krapin Paja toimii läpi vuoden palvellen myös kokous- ja juhla-asiakkaita. Pajan miljöö on ainutkertainen. Seinät ovat tumman harmaaksi sävytettyä puuta ja lattia on betoninen & teollistunnelmainen. Pajan pöytien pinnat ovat paikallisten taitelijoiden töitä, joista jokainen on uniikki teos.

Tila on 250 neliömetriä (alakerran avoin tila) ja 80 neliömetriä yläkerran parvella, jossa on myös Pajan baari. Tilaan mahtuu maksimissaan 200 henkilöä luokkamuodossa, 250 henkilöä teatterimuodossa (yläparvi tällöin käytössä) ja 57 henkilöä U-muodossa. Isoista ovista sisään mahtuu autot ja isommatkin koneet.

 

Kokousvarusteina Pajassa datatykki, valkokangas, fläppitaulu & tussit, muistiinpanovälineet, langaton laajakaistayhteys, muunneltava huippuluokan äänentoistojärjestelmä & valaistus sekä esiintymislava. Pajan oma teknikko, isäntä tai emäntä on aina paikalla koko tilaisuuden ajan.

Katso myös Pajan Striimauspalvelut

Pajan oma bändi kuuluu Pajan vakiokalustoon ja lämpimästi suosittelemme tilaamaan kokouksen yhteyteen virkistävän kulttuurivälipalan, joka voi olla esimerkiksi pianisti, tanssiesitys, lauluesitys tai monologi. Tai miltä kuulostaisi Live-jukeboksi, Päivädisco tai vaikkapa Rock-klubi keskellä päivää? Pajalla kaikki on mahdollista!

Inspiroidu ja luo oma tilaisuutesi:

kohtaamisia.krapi.fi

Varaa tutustumiskäynti:

Online-varaamo

Tutustumiskäynnit varattavissa Online-varaamosta 1.10 alkaen arkisin klo 8.00 ja 16.00 välillä.