Slide

Paja

Ainutlaatuinen konsepti osana Krapia

Krapin Pajan konsepti on ainutlaatuinen. Se on syntynyt kahden yrityksen, Krapin  ja Tuusulanjärven tapahtumien yhteistyönä. Tavoitteena on ollut luoda parhaat puitteet kulttuurielämyksistä nauttimiseen. Paja avattiin suomalaisuuden päivänä vuonna 2017. Se rakennettiin alusta lähtien huomioiden tilan monikäyttöisyys ja esittävät taiteet.

Jokainen vierailu Krapin Pajassa on mieleenpainuva elämys.
Tervetuloa vieraaksemme!

Tapahtumia ja tuotantoa

Krapin Pajassa on järjestetty jo satoja klubeja, esityksiä, juhlia, presentaatioita, kick-offeja, kokouksia ja show & dinner-iltoja. Krapin Pajan tapahtumaosaaminen ja sisällöt ovat käytettävissäsi kaikissa Krapin tiloissa. Voimme toteuttaa koko tapahtuman alusta loppuun tai vastata vain jostakin osa-alueesta, miten vain on vaivattominta. Tapahtuma- ja sisällöntuotanto ovat osa Krapia ja palvelut hoituvat luontevasti ja mutkattomasti ilman välikäsiä.

Tuotamme tapahtumia ja sisältöä myös Krapin ulkopuolelle.

Olemme käytettävissä kun tarvitaan pientä tai kokonaisvaltaista apua sisällöntuottamiseen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Krapin Paja, Tuusulanjärven kulttuurikaramelli

Pajassa järjestetään erilaisia musiikki- ja teatteriklubeja sekä yksityisiä juhlia, kokouksia ja tapahtumia läpi vuoden. Viikottaiset yleisölle avoimet klubit muodostavat Pajan ohjelmistorungon. Pajassa voi nauttia elämästä hyvien juomien ja ruuan kera niin klubeilla, juhlissa kuin tapahtumissakin.

Anu

Krapin Paja tuottaa tapahtumien ja juhlien ohjelmasisältöjä ja kokonaisia elämyspäiviä.
Anulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten teatteriesitysten ja tapahtumakokonaisuuksien tuottamisesta.

Pajan emäntä, tuottaja
Anu Uhlenius, anu.uhlenius@krapinpaja.fi

 

Altti

Krapin Paja tuottaa yli 200 yleisötilaisutta vuodessa. Pajan musiikkiklubeilla esiintyvät parhaat suomalaiset artistit sekä vaikuttavimmat paikalliset taitelijat.

Altti on muusikko, joka on tunnettu alalla musiikin erikoismiehenä. Altti on multi-instrumentalisti, jonka vahvuutena on soittamisen ja säveltämisen lisäksi tapahtumien tekninen osaaminen.

Pajan isäntä, Pajan sisällöntuotanto, muusikko
Altti Uhlenius, altti@krapinpaja.fi / 045-1211037

Klubi-isäntä, 
Teemu Paananen, teemu@krapinpaja.fi 

Ota yhteyttä:

Varaukset ja tiedustelut:

myynti@krapi.fi

09-274841

tai Krapin tapahtumapuhelin:

0503390282

Yleiset kysymykset ja klubien paikkatoiveet:
paja@krapinpaja.fi 

Krapin Pajan klubiliput:

Krapin verkkokauppa

Lippuja voi ostaa myös hotelli Krapin vastaanotosta.
Yksittäisiä lippuja ei voi varata.