Slide

Hotelli

Majoitustilat

Rauhallista, viihtyisää ja väljää majoitusta Krapin ja Onnelan alueilla – Krapi on kotimaan matkailua parhaimmillaan

Hotelli Krapin huoneet sijaitsevat Krapin (Rantatie 2) ja Onnelan (Rantatie 34) alueilla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Keskitetty vastaanotto sijaitsee Krapin alueella. Majoitushuoneita on yhteensä 61 kpl, kaksi hirsimökkiä Onnelassa ja kesäisin yksi perinteinen aitta Krapin pihapiirissä. Majoitustilat ovat esteettömiä.

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen. Aamiainen tarjoillaan ravintola Krapihovissa. Ravintola Krapihovi ei ole esteetön.

Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä viimeistään klo 15.00 ja huoneiden luovutus on arkisin klo 11.00 ja viikonloppuisin / arkipyhinä klo 12.00 mennessä. Aitan, Elvilän ja Männistön mökin luovutus on lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Kaikissa  tiloissa on vieraiden käytössä maksuton nopea WiFi-yhteys. Huonehintaan sisältyy saunomismahdollisuus sekä polkupyörien, perinteisten pihapelien maksuton kahden tunnin vuokraus.

Lemmikit majoittuvat Krapilla lisämaksusta. Kysythän tällöin lemmikkihuonetta!

Krapilla huoneet on rakennettu 110 vuotta vanhaan tiilinavettaan. Navetta sijaitsee aivan golfkentän laidalla keskellä Krapin puistoa, missä ravintolat, kesäterassi ja aitat muodostavat viihtyisän pihapiirin. Vanhan tiilinavetan jyhkeiden seinien sisään rakennetun hotellin tunnelma on maanläheisen rauhallinen. Rakennuksessa on 2 lämminsävyistä Superior huonetta, 4 Comfort huonetta ja 20 Standard huonetta. Vuodepaikkoja Krapin alueella on yhteensä 54.

Onnelan alue sijaitsee Rantatien varrella 800 metriä Krapilta. Rakennukset muodostavat viihtyisän järven ympäröimän pihapiirin. Onnelassa on kaksi majoitusrakennusta ja näissä yhteensä 35 huonetta, 20 Standard huonetta, 14 Comford huonetta ja yksi saunallinen Superior huone. Huonemajoituksen lisäksi rantatörmällä sijaitseva Männistön mökki ja Elvilä tarjoavat yksilöllistä mökkimajoitusta rauhallisella näköalalla yli Tuusulanjärven. Vuodepaikkoja Onnelan alueella on yhteensä 70, lisävuotein jopa 90.

Ota yhteyttä:

hotelli@krapi.fi /  09- 274841 

Onlinevaraamoon

Valitse ensin haluttu palvelu, esimerkiksi “huoneet Krapin alue”, jotta saat valinnat esiin.

Reittiohjeet ja saapuminen